Forum » Omrežja in internet » T2 Položnica
T2 Položnica
Domini tm ::
Zdravo, kakor je razvidno se gre za T2 in njihovo položnico oz., da sem premalo plačal, kar mi trdijo že 2 tedna preko emaila a zadeva je taka, da seveda imam račun plačan spravljen in potrjen. Tudi to je zanimivo, da se zneski na Horizontu pod sekcijo računi in na mojih računih ujemajo. Na primer, trdijo da sem plačal za september 60 eur a imam potrjen račun, ki sem ga plačal 118 eur na Horizontu pa je znesek 116 eur. Po nesreči sem plačal drug račun 118 namesto 116, se pravi sem plačal še 2 eur več.
Kaj narediti v takem primeru, ker je očitno, da se že lažejo v zadnjem današnjem emailu. Traja agonija pa že 2 tedna že 3x sem jim poslal slike položnic in slike iz Horizonta, je očitno, da se številke ujemajo a oni še kar trdijo, da sem premalo plačal.
Kaj narediti v takem primeru, ker je očitno, da se že lažejo v zadnjem današnjem emailu. Traja agonija pa že 2 tedna že 3x sem jim poslal slike položnic in slike iz Horizonta, je očitno, da se številke ujemajo a oni še kar trdijo, da sem premalo plačal.
-- Aorus B450 Elite V2 -- Ryzen 5 5600X -- 16GB DDR4 -- EVGA RTX 3060 12GB XC
-- 500 GB M.2 W11 -- 5500 GB HDD --
smacker ::
Vzameš prejete račune (natisneš če so elektronski) in odrezke položnic (ali natisnjeno potrdilo iz spletne banke) in odneseš v najbližjo poslovalnico. Slika iz Horizonta ni veljavna (izpisani podatki so zgolj informativni + enostavno jih lahko ponarediš preden jih slikaš). Razložiš problem in jih prosiš, da posredujejo informacije pristojni službi za zaključitev postopka.
Invictus ::
Če si plačeval online, si se mogoče zmotil pri sklicu.
Preveri... Se mi je že naredilo...
In T2 zna biti prav zoprn pri teh zadevah plus imajo še bolj zoprne, nevljudne uslužbenke...
Preveri... Se mi je že naredilo...
In T2 zna biti prav zoprn pri teh zadevah plus imajo še bolj zoprne, nevljudne uslužbenke...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Edino, kar je, da sem plačal napačen račun in sicer sem plačal račun za avgust 118 eur, septembra je bil pa 116 eur, ki bi ga moral plačati. Mogoče imajo zaradi tega probleme ne vem. Je pa čudno, da mi pošljejo email , da je plačano 60 eur a jaz sem plačal 118 eur. In v 2 tednih pogovarjanja se še ni rešilo.
Grem v ponedeljek še v poslovalnico.
Grem v ponedeljek še v poslovalnico.
smacker ::
Pol je pa itak napačen sklic! Pojasni zmedo in jim pokaži potrdila o plačilih računov od avgusta dalje.
Ok ,hvala za pojasnilo. Grem v ponedeljek urediti v poslovalnico. Sem jim pa že 2x poslal preko emaila slike potrdil računov.
IL_DIAVOLO ::
Predvidevam, da so ti nabili obresti in verjetno nisi placal opomina, ampak samo prvotni racun.
Predvidevam
Predvidevam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | reklamacija računa za internetOddelek: Omrežja in internet | 3697 (3013) | DrG3 |
» | Vzajemna - neupravičena izvržbaOddelek: Loža | 5950 (4348) | Daniel |
⊘ | CARINA ebay (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 96529 (73394) | Tilen |
» | New York - Ljubljana (iMac)Oddelek: Loža | 2417 (1714) | LeQuack |
» | Vracilo PreplacilaOddelek: Loža | 2728 (1922) | d0rK |