» »

Mnenje o trgovini essedi

Mnenje o trgovini essedi

jo3m)( ::

Namreč, nameravam odpreti spletno trgovino, ponavljam, pravo spletno trgovino s pravo ponudbo in nizkimi cenami, bolje rečeno najnižjimi od vseh v sloveniji. Uspeh je lahko garantiran le če se nabavlja iz tujine! Zanima me, če so naši dobavitelji, uvozniki in zastopniki, eskluzivni in ne eskluzivni, zaščiteni. Je nabava računalniške opreme iz tujine za nadaljno prodajo dovoljena? Spomnem se primera, ko se je govorilo o "big bang"-u! 0:)
  • polepsal: Predator ()

Boki_ ::

Ej odpri takoj, kupujem namreč novo kišto. Če bodo res najnižje cene v Slo. in pestra ponudbe...evo me sem že prva stranka.
I'm back

Ziga Dolhar ::

Jaz pa se spomnim primera, ko so na učili o bontonu. Ali pa ustreznem [jedrnatem] naslavljanju tem in ne-dretju.
https://dolhar.si/

asPeteR ::

Dobavitelji niso prav nic zasciteni.

(s)Ekskluzivnosti je konec. Tako, da lahko mirno kupis robo pri kaksnem tujem dobavitelju. In jo prodajas v slo.

Ce ze res nameravas odpreti sletno trgovino ti priporocam, da se v nekaj usmeris. Kajti vsega pokrivati ni nemogoce toda tezko.

Recimo slovenija se vedni nima orenk trgovine za overclockerje.

Ce lahko, deli z nami svoje nacrte bolj podrobno ...
http://blog.stegnar.com

jo3m)( ::

infoNO@SPAMhbc.si

Hvala za odgovor in nasvet!

Vsekakor me zanimajo vaša mnenja, želje in ostalo glede spletne trgovine. Veliko pomeni da nekdo ki nekaj išče ve kam se bo obrnil, kje bo sigurno kaj našel in za kakšno ceno!!! Zelo je pomembna cena, dobava in seveda če je stvar na zalogi.

Zamisel mi je padla saj sem v svoji dejavnosti ničkolikokrat iskal komponente in vse kar je povezano z računalništvom, a žal pri vseh naših prodajalcih velikokrat ostal slabo!!! Srečo imam da je trst zelo blizu pa sem skočil v najbližjo trgovino. Tam so cene zmerne, nekatere nižje kot pri nas!

Overclockerji???? Mi malo razložiš?

Vesel bom vsakega namiga, nasveta in želje.

Hvala in lep pozdrav!

----dodal moderator----
jo3m)( - se ti je Caps Lock zataknu??! Lepo prosim, da v bodoče pišeš z malimi tiskanimi črkami; post napisan v velikimi tiskanimi je moteč, težko berljiv,.... popravili smo ti prvi post v tej temi, sedaj tega, naslednjega ne bomo več! preberi pravila!!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ali3n ()

dreja ::

Tako, za eno "štih" probo, da malo testiraš tvoje bodoče dobavitelje:

A mi lahko zrihtaš volan Logitech Momo (lahko usnjen Force ali pa navaden Racing Force), seveda nov, nerabljen? Kupim takoj.

LP

Boki_ ::

Če misliš imeti spletno trgovino, imej jo v takem stilu kot Essedi, saj se po njihovi spletni strani najlažje znajdem. Po mojem je asPeteR z OC mislil, da bi v trgovini imel veliko izbiro najrazličnejših ventov, reber...
Ampak vsak pravi OC-er si bo rebra in podobno izdelal sam, saj to je smisel OC-ja.
I'm back

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vračilo blaga kupljenega preko interneta? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
22759404 (7591) Groot
»

Comshop želi v poenostavljeno prisilno poravnavo (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
15445328 (18006) djabi
»

Slovenski trgovci ter tujina (strani: 1 2 3 4 )

19541526 (37850) s51as
»

gcomputers.net je že kdo kupoval? (strani: 1 2 3 4 )

15717728 (7601) Janac

Več podobnih tem