Forum » Strojna oprema » Koliko je PC še primeren za moderne igre?
Koliko je PC še primeren za moderne igre?
IcyFox ::
Živjo, sem dobil pred kratkim v roke en PC in me zanima, koliko je še zmožen poganjati novejše igre (AC Origins, ta novi CoD ipd.) na 1080p (na 42 inčnem televizorju ali nekem navadnem monitorju) z nizkimi nastavitvami, tam med medium do low? Specifikacije so :
I3-4170
R9 280x 3GB
8GB RAMa
Win 10 64 bit
Ali bi bilo, če PC ni dovolj zmogljiv, na televizorju hudo igrati pri 720p?
Hvala za odgovore
I3-4170
R9 280x 3GB
8GB RAMa
Win 10 64 bit
Ali bi bilo, če PC ni dovolj zmogljiv, na televizorju hudo igrati pri 720p?
Hvala za odgovore
- spremenil: IcyFox ()
Ciklamen ::
Za medium ali low je še kar ok, vse kar je pa več pa boš že imel težave igrat.
- End of the Post ->
Kaj pa, če se spusti resolucija na 720p? Na TV-ju verjetno ne bo izgledalo tako slabo, nastavitve pa bodo lahko višje?
hojnikb ::
nadgradi na i5, pa grafiko malo navij, pa bo se cisto ok. Ceprav bo tut tole cist ok, malo detajle spustis pa je
#brezpodpisa
nadgradi na i5, pa grafiko malo navij, pa bo se cisto ok. Ceprav bo tut tole cist ok, malo detajle spustis pa je
dejansko je prejšnji lastnik že večkrat razmišljal da bi na i5 nadgradil, a potem ni prišlo do tega. Meni se osebno ne zdi vredno, ker je zelo mali increse v perofrmencu, platforma je pa že dokaj stara in bi blo vredno morda če se že nadgradi celotno na kak Ryzen dat. Ampak samo moje mnenje :)
hojnikb ::
ce dobis poceni i5, se splaca. Bo kr velika razlika v minimum fpsjih. Niso vse avg fpsji. Pa tudi boost bo na racun tega, da se radeonke dost slabs obnesejo v kombinaciji z bolj svoh cpuji kot nvidiie
#brezpodpisa
kolk pa je poceni za nek i5 4460? gledam da novi krožijo tam okoli 170€
Sem dal COD zgolj kot primer, igral se bi tako samo single player tako da ni potrebno da je neki ekstremno smooth
Predator X je izjavil:
Za novi cod vzam i7, če hočeš nekak met smooth. i5 je imel neke FPS drope.
Sem dal COD zgolj kot primer, igral se bi tako samo single player tako da ni potrebno da je neki ekstremno smooth
Predator X je izjavil:
Za tistih 6 ur pa ne menjaj sistema.
saj nimam namena posebej za cod kaj nadgrajevati, že kar nekaj verzij je bilo slabo optimiziranih
ferdo ::
že i5-2500K te bo presenetil, da o mlajših i5-K izvedbah ne govorim.
Pomembna ti je čim višja frekvenca procesorja.
Moj i5-2500k gre do 4.4GHz zračno hlajen. Nimam original hladilnika ampak AKASA Venom.
Pomembna ti je čim višja frekvenca procesorja.
Moj i5-2500k gre do 4.4GHz zračno hlajen. Nimam original hladilnika ampak AKASA Venom.
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
.: I can`t believe the news today :.
.: I can`t believe the news today :.
Predator X je izjavil:
Za AC origins bi jst vzel i7. Sj če smo realni nebi smel bit rabljen več kot 120€.
Hvala za pomoč, verjetno se ne bo delalo nekih upgradov, zanima me zgolj kakšen je performance trenutne konfiguracije. Sem pa nekaj bral da ima AC Origins kar probleme z procesorsko obremenitvijo, morda pride kak patch da to popravi...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RYZEN - OC (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Navijanje | 63959 (13229) | strumf666 |
» | Assassin's Creed: Origins (Assassin's Creed: Empire) (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 15722 (7497) | Izi |
» | i3 9100F vs 9400F - 90 EUR vs 160 EUR (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4059 (3009) | Wrop |
⊘ | CPU & Ram bottleneck v modernih igrah (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 34431 (31968) | bluefish |
» | Gt220- A je res tko zanč za špile?Oddelek: Strojna oprema | 3384 (2323) | Bananovec |