» »

php, mysql, file permissions

php, mysql, file permissions

nurmaln ::

Imam (kot vsi ostali) problem

Ker se nameravam naučit kaj o PHP in MySQL sem se odločil da si inštaliram Apache, PHP in MySQL, s tem ni bilo težav.
Nato sem si v lokalhost mapo skopiral OSCommerce (spletna trgovina) in ga inštaliral, BP.
Ko hočem odpreti index.php, configuration.php ali katerokoli drugo php datoteko na localhostu mi napiše
You don't have permission to access /catalog/admin/://localhost/catalog/admin/configuration.php on this server.

Domnevam, da je za to kriva napačna nastavitev file permmisions (možno da se motim) ampak tega ne znam spremenit, v Windows Explorerju mi da za php datoteke samo general options ko kliknem properties, pri Windows Commander (ki ga drugače uporabljam za FTP) pa datoteko označim kliknem spremeni atribute vendar mi prav tako ne da opcije za spreminjanje file permissions. BTW če se konektam na drug strežnik mi za php datoteke dovoli spreminjanje permissionov. NČ JASN.
Aja pa probaval sm že localhost mapo in podmape dajat u file sharing - nič. Ma kdo kakšno idejo al napako iščem čist na napačnem koncu?

Aja OS je Win XP Pro

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Izdelava spletišč
322253054 (27719) miko22
»

Prenos spletne strani na novo lokacijo

91464 (1112) neoserv
»

Pomoč pri Joomli, objava spletne strani na svetovni splet ?

Oddelek: Omrežja in internet
6961 (897) crayz43
»

[Joomla - problem] "You must login"

92110 (1908) BIG_Yack
»

oscommerce v slo (strani: 1 2 )

708343 (7158) gregy

Več podobnih tem