Forum » Omrežja in internet » Pomoč pri Joomli, objava spletne strani na svetovni splet ?
Pomoč pri Joomli, objava spletne strani na svetovni splet ?
crayz43 ::
Zdravo!
Izdelal sem spletno stran in me zanima kaj moram spremenit v configuration.php datoteki da bo stran delovala na svetovnem spletu?
Kar vem: izvozim mysql bazo ter uvozim na server.
vse datoteke za spletno stran uploadam preko ftp programa na server.
Vnaprej hvala za pomoč!
lp! Jurij
Izdelal sem spletno stran in me zanima kaj moram spremenit v configuration.php datoteki da bo stran delovala na svetovnem spletu?
Kar vem: izvozim mysql bazo ter uvozim na server.
vse datoteke za spletno stran uploadam preko ftp programa na server.
Vnaprej hvala za pomoč!
lp! Jurij
vorantz ::
kje jo maš zdaj?
in kaj točno smatraš pod besedo izdelal spletno stran? do katere faze izdelal?
in kaj točno smatraš pod besedo izdelal spletno stran? do katere faze izdelal?
crayz43 ::
imaš prav ja
sem že nekaj poizkušal s konfiguracijo php fajla o uspehu pa poročam jutri ko bodo vse datoteke naložene na strežnik (FTP nalaganje 30MB po izračunu programa naj bi trajal okol 4-5h :( )
Lp!
sem že nekaj poizkušal s konfiguracijo php fajla o uspehu pa poročam jutri ko bodo vse datoteke naložene na strežnik (FTP nalaganje 30MB po izračunu programa naj bi trajal okol 4-5h :( )
Lp!
JayKay ::
joomlo instaliraj na strezniku, izbriši vse mape a pusti config in ostale datoteke. Nato skopiraj vse mape od tam kjer maš zdaj, brez cofig ter ostalega. izvozi bazo v datoteko, to datoteko pa pol uvozi v obstoječo bazo, ki si jo kreiral na strećniku ob instalaciji joomle.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | implementacija sprememb z wordpress localhost strani na wordpress stran na strežnikuOddelek: Izdelava spletišč | 947 (806) | b0jan89 |
» | joomla (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14198 (10052) | betmen |
» | Izdelava svojega "dropboxa"Oddelek: Izdelava spletišč | 4724 (3201) | techfreak :) |
» | Kateri forumOddelek: Izdelava spletišč | 2028 (1792) | Tody |
» | Kako nardit, da bi lahko samo z geslom prišel na neko stran???Oddelek: Izdelava spletišč | 2026 (1604) | kunigas |