Forum » Loža » Kako najceneje poslati 12kg paket iz LJ v MB?
Kako najceneje poslati 12kg paket iz LJ v MB?
MisterR ::
Zanima me kaj je najcenejša opcija za pošiljanje tako težkega paketa? Paket je velikosti malo večje škatle za čevlje, težak pa 12KG.
Lp
Lp
otago ::
Pred casom je slo tudi, ce si dobil soferja avtobusa, mu dal par eur... prejemnik pa je pocakal na avtobusni v LJ in prevzel.
Ganon ::
Tako, da se dobita na pol poti oz. ga nekdo, ki je namenjen v Maribor, prevzame in ga odpelje. Ne pošiljaj po pošti.
shintaro ::
Das nekomu preko prevoz.org :)
tole. sm to jaz delal relacija koper LJ, nikoli problemov.
Pred casom je slo tudi, ce si dobil soferja avtobusa, mu dal par eur... prejemnik pa je pocakal na avtobusni v LJ in prevzel.
tudi to se da
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: shintaro ()
Miha 333 ::
Navadni paket, 7,64 €. Ali priporočeni za 8,40 €. Meni se ne zdi tako zelo drago. https://www.posta.si/zasebno-site/Docum...
smacker ::
5€ je oseba+prtljaga, eno škatlo ti kak znanec (išči študente med FB prijatelji) pelje zastonj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stran Prevoz.org (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 112411 (13922) | recmajkemi |
» | Pregled pošiljke pred plačilomOddelek: Loža | 4428 (2569) | N0t0ri0us |
» | Uber bi vozil tudi tovorOddelek: Novice / Ostalo | 13185 (10282) | Okapi |
» | najcenejsa varianta celje - letalisce jozeta pucnika?Oddelek: Loža | 2150 (1722) | xsum1 |
» | Prevoz.org ugasnjen (II) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / NWO | 26215 (21503) | BlueRunner |