Forum » Mobilne tehnologije » s8+ galaxy. 3 mesce star. audio jack nagaja, priključek ne gre do konca noter
s8+ galaxy. 3 mesce star. audio jack nagaja, priključek ne gre do konca noter
shintaro ::
dvomim da sm jaz to zjebal.. možno pa je.
Tko dela dejansko, ampak kr tko gre ven ful zlahka in ne gre čist do konca not.
A ma sploh smisel to probat na garancijo, in če je moja napaka (dvomim) kolko me bo to stalo popravit približno? kakih 50€ ?
sm spihal jack z kompresorjem, ni nič noter. To je dans začelo zajebavat. če nism jaz kriv je pol to en velik nateg, komaj 3 mesece star in že probleme. Lahko pa sm jaz idiot in nekako poškodoval ampak mi ni jasno kako bi mi to uspelo, nikoli padel, ful pazim, glanc kot nov.
Sm googlal pa tega problema ne najdem.
Tko dela dejansko, ampak kr tko gre ven ful zlahka in ne gre čist do konca not.
A ma sploh smisel to probat na garancijo, in če je moja napaka (dvomim) kolko me bo to stalo popravit približno? kakih 50€ ?
sm spihal jack z kompresorjem, ni nič noter. To je dans začelo zajebavat. če nism jaz kriv je pol to en velik nateg, komaj 3 mesece star in že probleme. Lahko pa sm jaz idiot in nekako poškodoval ampak mi ni jasno kako bi mi to uspelo, nikoli padel, ful pazim, glanc kot nov.
Sm googlal pa tega problema ne najdem.
Mare2 ::
Po logiki bi človek težko poškodoval odznotraj. Razen če si kaj drugega "not tiščal". :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
jah jebem jim... kaj bom pa zdej en teden brez telefona k sm čisto obseden z njim.. fuck my life. Jebemti samsung
to ne
ni blo stika z vodo
Po logiki bi človek težko poškodoval odznotraj. Razen če si kaj drugega "not tiščal". :)
to ne
konspirator je izjavil:
Garancija, nimaš kaj razmišljati.
Razen če bodo spet našli stik z vodo .
ni blo stika z vodo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: shintaro ()
brez-imenko ::
Uveljavljaj garancijo, tisti teden ali dva ko boš brez njega boš imel več časa za sex in sploh zraven ne smeš imet telefona, če ne ti bodo zaradi nenadne povodnji res očital, da je bil v stiku z vodo.
Kakšna se bo že še dobila, ki ima še dopust.
Kakšna se bo že še dobila, ki ima še dopust.
www.podarimo.si pa lep pozdrav vsem, Janez
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ram 2 servis (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 81963 (9873) | Twixz |
» | Kako je z garancijo pri mobitelih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2898 (2253) | Er333 |
» | Samsung galaxy s6 - fotoaparatOddelek: Mobilne tehnologije | 3211 (2654) | fujtajksel |
» | Birotehna servisOddelek: Pomoč in nasveti | 4480 (3578) | kmetek |
» | GSM na servis- trdijo da je bil zmočen (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 22229 (19256) | amigo_no1 |