Forum » Mobilne tehnologije » Zvok pri klicanju ni na slušalki ampak na zadnjem zvočniku
Zvok pri klicanju ni na slušalki ampak na zadnjem zvočniku
Mare3 ::
Danes je mojega Xiaomi RN3 nekaj zmedlo, ko kličem je zvok preko zvočnika zadaj in ne na slušalki, pa sem mislil, da sem ponesreči vklopil zvočnik ampak ni nič drugače tudi če izberem, da bi bilo preko zvočnika. Slušalka spredaj dela ker skype, whatsapp, viber zvok deluje normalno na slušalki samo pri navadnik klicih ne dela nevem kako je to možno??
broken/link ::
sem imel isti problem ravno tako na RN3pro - izklopil sem telefon, spucal sem kontakt od slušalk in je začelo vse skupaj normalno delat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: broken/link ()
shintaro ::
evo vi kupujte te kitajska jajca in tko pol
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: BorutK-73 ()
broken/link ::
skrbi raje za svoja precenjena jajca s8+ galaxy. 3 mesce star. audio jack nagaja, priključek ne gre do konca noter
in pejt trolat drugam.
in pejt trolat drugam.
TehDucky ::
Imam isti problem na dveh Samsung Galaxy S4, en stock ROM, drugi ima spucan stock ROM (lite verzija), napaka se dogaja na obeh, je pa en celo novejši model i9505 in i9515.
Če je že kdo rešil problem, se priporočam.
Če je že kdo rešil problem, se priporočam.
Problem sem rešil kot je omenil broken/link odprl telefon spucal malo kontakte pri slušalki in deluje kot je treba.
shintaro ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prostoročno telefoniranjeOddelek: Na cesti | 6537 (4270) | MuadDib |
» | DAC pretvornik ali zvočna kartica?Oddelek: Kaj kupiti | 3817 (2209) | puda |
» | Naglavne slušalke (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27951 (17746) | jaot |
» | HTC One - Garancija na priložene slušalke?Oddelek: Loža | 2870 (2328) | Insan3Lik3 |
» | Zvočniki in slušalke istočasno?Oddelek: Zvok in slika | 5037 (4630) | eric_cartman |