Forum » Pomoč in nasveti » Izbris FB računa
Izbris FB računa
ruskivohun ::
Ne.
Sploh pazi da se ti ne bo browser kaj sam povezoval na FB, ker potem se ti avtomatsko odbriše.
Meni se je 2x odbrisal, potem sem pobrisal Chrome, nato še FB in sedaj ga ni več. Razen seveda v arhivu pri Merklovi, CIA, FBI, KGB, SOVA, Antifa, JIDF... Sem jim napisal mejl, da sem se le hecal in da v resnici nisem naci in da si bom odstranil tetovirano svastiko s čela, da podpiram begunce in islamizacijo... sam mi niso nič odpisali.
Sploh pazi da se ti ne bo browser kaj sam povezoval na FB, ker potem se ti avtomatsko odbriše.
Meni se je 2x odbrisal, potem sem pobrisal Chrome, nato še FB in sedaj ga ni več. Razen seveda v arhivu pri Merklovi, CIA, FBI, KGB, SOVA, Antifa, JIDF... Sem jim napisal mejl, da sem se le hecal in da v resnici nisem naci in da si bom odstranil tetovirano svastiko s čela, da podpiram begunce in islamizacijo... sam mi niso nič odpisali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | elektronska izvrsba top agent d.o.o??Oddelek: Loža | 6286 (5456) | TheJack |
» | Kitajska zahteva obvezno programje za cenzuro (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 8886 (7084) | Mr.B |
» | več problemov z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 3823 (3333) | Dead_Eye |
» | omrežno geslo za win98Oddelek: Omrežja in internet | 1404 (1304) | ricola78 |
» | Nestrpnost v Sloveniji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 8145 (6787) | jype |