Forum » Na cesti » Odnos avtomobil kolesar
Odnos avtomobil kolesar
Temo vidijo: vsi
111111111111 ::
Pokaži statistiko, kjer kolesarji pobijajo voznike v nesreči.
Takoj ko mi pokažeš statistiko, kjer vozniki avtomobilov pobijajo šoferje tovornjakov. Če je tovornjak močnejši še ne pomeni da bom pred njim prevozil rdečo luč, ga izsilil v križišču in kršil CPP tako kot to počnejo kolesarji. Seveda pa obstajajo med vozniki tudi taki zadetki.
Ti dam pa tale člančič, kjer lepo piše da se ogromno kolesarjev vozi po napačni strani in so krivci za nesreče. http://www.sandiegouniontribune.com/sdu...
Kolesarji bi tudi sami morali skrbeti a svojo varnost z upoštevanjem CPP. Naj se izživljajo na dirkališčih, tako kot vozniki, ki obožujejo hitrost.
Kolega, ki se ukvarja z downhilom, se je jezil na pohodnike na gozdni stezi, da ni podrl rekorda spusta. Tudi on je eden tistih, ki bo nekomu uničil življenje, ko se mu bo zapeljal pred havbo.
Tako kolesarji kot vozniki PAMET V ROKE, pa bo.
Veseli me, da ne sprejemaš odgovornosti za svoje odločitve na tako očitno otročji način.
Se moram pač spustiti na tvoj nivo, da me boš dotolkel z izkušnjami.
jype ::
111111111111 je izjavil:
Če je tovornjak močnejši še ne pomeni da bom pred njim prevozil rdečo luč,Kdo pa pravi, da moraš?
111111111111 je izjavil:
ga izsilil v križiščuKolesar ne more nikogar izsiliti.
111111111111 je izjavil:
kršil CPP tako kot to počnejo kolesarji.Za kolesarje CPP ne veljajo.
111111111111 je izjavil:
Seveda pa obstajajo med vozniki tudi taki zadetki.Ne. Vsi ste taki.
111111111111 je izjavil:
Se moram pač spustiti na tvoj nivo, da me boš dotolkel z izkušnjami.Slaba strategija.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Spock83 ::
Ne rabim niti prvega posta prebrat. Brez problema lahko rečem, da so tudi opice med pešci, kolesarji in vozniki. Tako je in tako bo.
darksamurai ::
potrdilo?
Na ta link kliknite tudi ostali ekstremisti.
V tej temi lahko razberemo, da so kolesarji v pajkicah najbolj agresivni vozniki. Na srečo njihovo orodje ne omogoča učinkovitega ubijanja nedolžnih ampak zgolj sebe, poleg tega pa jim njihov narcisizem ne dovoljuje vožnje z avtomobilom.
PS: z zbrano vožnjo sem že preprečil veliko samomorov narcisističnih gospodov v pajkicah.
Na ta link kliknite tudi ostali ekstremisti.
V tej temi lahko razberemo, da so kolesarji v pajkicah najbolj agresivni vozniki. Na srečo njihovo orodje ne omogoča učinkovitega ubijanja nedolžnih ampak zgolj sebe, poleg tega pa jim njihov narcisizem ne dovoljuje vožnje z avtomobilom.
PS: z zbrano vožnjo sem že preprečil veliko samomorov narcisističnih gospodov v pajkicah.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darksamurai ()
darksamurai je izjavil:
Na ta link kliknite tudi ostali ekstremisti.V prihodnosti se bo temu reklo Trump disorder v ZDA in jype disorder v Evropi in Aziji.
darksamurai je izjavil:
V tej temi lahko razberemo, da so kolesarji v pajkicah najbolj agresivni vozniki. Na srečo njihovo orodje ne omogoča učinkovitega ubijanja nedolžnih ampak zgolj sebe, poleg tega pa jim njihov narcisizem ne dovoljuje vožnje z avtomobilom.A ni to super?
darksamurai je izjavil:
PS: z zbrano vožnjo sem že preprečil veliko samomorov narcisističnih gospodov v pajkicah.Kul, jaz sem pa zaradi zbranega kolesarjenja še vedno živ, ker me vozniki itak ne vidijo zaradi čisto fizikalnih omejitev - skozi pleh se žal precej slabo vidi.
r3dkv1c4 ::
Koliko pa vas je takih, da vas je ze zbil avto?
Mene je.
Na specialki, k sreči sem bil ravno odpet....sem poletel po levem stebričku čez avto.....obležal s pretresom možganov in odrgninami.
Vsaka stvar ima svojo mejo.
You can ban me, but you can't shut me down!
You can ban me, but you can't shut me down!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()
LeQuack ::
Koliko pa vas je takih, da vas je ze zbil avto?
Mene je.
Na specialki, k sreči sem bil ravno odpet....sem poletel po levem stebričku čez avto.....obležal s pretresom možganov in odrgninami.
Po mnenju avtorja izjave si sam kriv, ker si zihr kdaj v preteklosti ali pa mogoče v prejšnjem življenju prekršil CPP.
Quack !
Mene je avto zbil dvakrat: Enkrat me je z vzvratnim ogledalom zadel v balanco, ko sem peljal po skrajnem robu cestišča, kjer ni bilo kolesarske steze. Pri omejitvi 30km/h je vozil vsaj 50km/h.
Drugič sem bil na črni rog turist kripi in po neumnem zapeljal v križišče, ker sem imel zeleno luč in kolesarski pas in sem vozil zelo počasi - pa je kljub temu nek zavijač uspel zaviti desno, skozi mene.
Od takrat naprej ne vozim več po predpisih, čeprav telesnih poškodb (razen par prask) nisem utrpel.
Drugič sem bil na črni rog turist kripi in po neumnem zapeljal v križišče, ker sem imel zeleno luč in kolesarski pas in sem vozil zelo počasi - pa je kljub temu nek zavijač uspel zaviti desno, skozi mene.
Od takrat naprej ne vozim več po predpisih, čeprav telesnih poškodb (razen par prask) nisem utrpel.
Voznik, ki je na Celovški do smrti zbil 20-letno kolesarko, krivde ne priznava.
Na sodišče je pred sodnika danes prvič stopil 21-letnik, ki naj bi po Celovški divjal s 120 kilometri na uro in do smrti povozil 20-letno kolesarko. Njegova kartoteka je polna prometnih prekrškov, uradno je brez službe, z delom na črno zasluži do 500 evrov, ima pa novega audia Q7. Krivde ni priznal.
Vir in video:
http://www.24ur.com/novice/crna-kronika...
Po mnenju nekaterih tukaj je seveda kolesarka sama kriva, ker je bila sploh na cesti. Kar hitro se podpišite, saj veste kdo ste.
Na sodišče je pred sodnika danes prvič stopil 21-letnik, ki naj bi po Celovški divjal s 120 kilometri na uro in do smrti povozil 20-letno kolesarko. Njegova kartoteka je polna prometnih prekrškov, uradno je brez službe, z delom na črno zasluži do 500 evrov, ima pa novega audia Q7. Krivde ni priznal.
Vir in video:
http://www.24ur.com/novice/crna-kronika...
Po mnenju nekaterih tukaj je seveda kolesarka sama kriva, ker je bila sploh na cesti. Kar hitro se podpišite, saj veste kdo ste.
Quack !
Divjal je 120 km na uro. Kriv. Če bi se držal CPP bi se dalo razpravljati o krivdi, tako pa ni mogel v nobenem primeru varno ustaviti.
111111111111 je izjavil:
Divjal je 120 km na uro. Kriv. Če bi se držal CPP bi se dalo razpravljati o krivdi, tako pa ni mogel v nobenem primeru varno ustaviti.PA ČE JE BLA NA CESTI!
knesz ::
111111111111 je izjavil:
In ker jih pobijete tako malo, imate pravico kršiti CPP?
Zakaj pa kolesar ne stavi življenje na kolesarsko stezo in CPP? Zakaj je nad pravili?
Ni vse legitimno, kar je legalno. CPP in prometna infrastruktura sta še vedno močno pristranska v korist motornega prometa, natančneje avtomobilskega prometa. Dobršen del prekrškov je zato skorajda nujnih. (Še en velik kos se pa jih potem šlepa na to, češ itak je vse v q...)
Seveda, saj plačujemo za uporabo cest v primerjavi s kolesarji, ki plačajo točno 0. Predlagam obvezno registracijo in zavarovanje koles!
Invictus ::
Seveda, saj plačujemo za uporabo cest v primerjavi s kolesarji, ki plačajo točno 0. Predlagam obvezno registracijo in zavarovanje koles!
Prodaj avto, pa ti ne bo treba...
Da o tem koliko bolj avto uničuje cesto, sploh makadamsko v klanec, ker vozniki ne znajo speljevati, sploh ne govorimo.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
D3m ::
Jaz čez rdečo s kolesom vozim že več kot 20 let, pa sem še vedno živ. Mnogi, ki nikoli niso zapeljali s kolesom v rdečo, pa niso več.
Pazi se. Z dostavnikom imam slab vidni (desna stran) kot in se bo mogoče tvoja saga kaj kmalu končala po LJ.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Da o tem koliko bolj avto uničuje cesto, sploh makadamsko v klanec, ker vozniki ne znajo speljevati, sploh ne govorimo.
Švica ima to lepo urejeno. Vsak bicikel mora biti registriran in na polno lovijo bicikliste, ki se vozijo čez cono za pešce. Kar nekajkrat sem moral sestopit s kolesa in ga gurat čez cono, policisti pa so ustavljali objestne kolesarje. Kazen 40 frankov.
Invictus ::
111111111111 je izjavil:
Švica ima to lepo urejeno. Vsak bicikel mora biti registriran in na polno lovijo bicikliste, ki se vozijo čez cono za pešce. Kar nekajkrat sem moral sestopit s kolesa in ga gurat čez cono, policisti pa so ustavljali objestne kolesarje. Kazen 40 frankov.
Švica ima tudi urejeno, da ima kolesar na navadni cesti prednost pred avtom...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
Machete ::
Hahaha lejga d3ma kako beži pred kolesarjem.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Nisem pri PS.
Dostavnik je manjši BTW.
Saj, ko se srečava boš že vedel.
Dostavnik je manjši BTW.
Saj, ko se srečava boš že vedel.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: sesobebo ()
ales85 ::
To ni grožnja ampak opozorilo, ko se dva norca srečata na križišču.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
ales85 ::
Hja, ne morem reči, da kogarkoli zagovarjam, ampak ti, kot norec v dostavniku, si bistveno bolj nevaren VSEM, ne samo jype-u in podobnim. Zamisli se nad seboj. Če pa boš napisal, da to ne drži in paziš na ostale, potem je pa grožnja ali jype-u ali pa kolesarjem na splošno.
Danes se vozim in na križiču, pred menoj zapelje kolesar čez prehod za pešce. Jaz sem bil na prednosti cesti. Sem moral malo bolj na bremzo stisnit. In potem mi maha v slogu kaj ti ni jasno. :D
Hja, ne morem reči, da kogarkoli zagovarjam, ampak ti, kot norec v dostavniku, si bistveno bolj nevaren VSEM, ne samo jype-u in podobnim. Zamisli se nad seboj. Če pa boš napisal, da to ne drži in paziš na ostale, potem je pa grožnja ali jype-u ali pa kolesarjem na splošno.
Jype je RPG karakter, ki ima višjo level in stats.
Če ga zbijem bo že Phoenix down uporabil.
|HP EliteBook|R5 6650U|
donvito ::
Danes se vozim in na križiču, pred menoj zapelje kolesar čez prehod za pešce. Jaz sem bil na prednosti cesti. Sem moral malo bolj na bremzo stisnit. In potem mi maha v slogu kaj ti ni jasno. :D
http://siol.net/avtomoto/nasveti/bi-res...
Predvidevam, da v takem križišču s prednostno cesto in si zavijal desno ali kako?
Vsak dan isto. :) Moram pa rečt, da so avstrijski pajkicarji isto sranje. Sam vidiš specialka, pajkice in glava med rameni, že veš da bo hotel imet prednost in da rdeča zanj ne velja.
[
Predvidevam, da v takem križišču s prednostno cesto in si zavijal desno ali kako?
Jaz bi v tem primeru ustavil, saj sem močnejši udeleženec in spustil kolesarje mimo. Ni semaforjev in nobenih drugih označb, IMO spustim kolesarja mimo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
BlaY0 ::
In potem mi maha v slogu kaj ti ni jasno. :D
Predstavljaj si da ti je pomahal kolega, ki te je prepoznal v avtu. Nasmej se in mu pomahaj nazaj ane. Pomaga. Tudi če si na drugi strani.
Quack !
codeMonkey ::
Jaz sem bil kot ta Fokus. Kolesar pa iz moje leve na polno čez prehod.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spock83 ()
BlaY0 ::
Jah v bistvu ni šel čez prehod, če se je peljal. Kršil je več pravil varne vožnje ki so ga pripeljale v nevarno situacijo. V Nemčiji če bi ga zadel, bi on dobil precej veliko kazen pa še pike na izpit za avto. Pa tožil bi ga potem za nastalo škodo na avtu in duševne bolečine in zlahka dobil...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlaY0 ()
Vsi tisti, ki se v pjakicah petelinite po mestu. Kolesarit v hribe in na francoski tour de france in tam divjajte.
111111111111 je izjavil:
Vsi tisti, ki se v pjakicah petelinite po mestu. Kolesarit v hribe in na francoski tour de france in tam divjajte.Danes sem sprogramiral tole:
ttommy ::
111111111111 je izjavil:
In ker jih pobijete tako malo, imate pravico kršiti CPP?
Zakaj pa kolesar ne stavi življenje na kolesarsko stezo in CPP? Zakaj je nad pravili?
Ni vse legitimno, kar je legalno. CPP in prometna infrastruktura sta še vedno močno pristranska v korist motornega prometa, natančneje avtomobilskega prometa. Dobršen del prekrškov je zato skorajda nujnih. (Še en velik kos se pa jih potem šlepa na to, češ itak je vse v q...)
Ne kvasi neumnosti. Kolesarji imamo tudi avtomobile, a se večinoma vozimo s kolesi.
Gamer
Saj vidiš, glave bodo letele. D3m se ne bo upal iz avtomobila stopiti!
Sploh v hribih!
LOL.
|HP EliteBook|R5 6650U|
#000000 ::
Jest mislm da moram vozit kr dokaj normalno kot kolesar, ker me še noben ni steral v tri pizde, al pa kej urlal za mano ipd. Tudi kot avtomobilist nimam problemov s kolesarji, sem pa bolj zaspane sorte voznik, največkrat mi kak za mano mal potrobi naj že zaboga peljem več kot je omejitev, ampak tempomat mi tega ne dopusti, čim vidm omejitev, klik na tempomat in dokler nevarnost ni mimo, ni dileme.
yipe to si ti stalno na jančah ?
yipe to si ti stalno na jančah ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
sesobebo ::
111111111111 je izjavil:
Ne kvasi neumnosti. Kolesarji imamo tudi avtomobile, a se večinoma vozimo s kolesi.
Res? Ojoj, kako se počutite kot glavni morilci na naših cestah?
odgovorno.
kuvanasarma ::
111111111111 je izjavil:
Res? Ojoj, kako se počutite kot glavni morilci na naših cestah?
Čist vsak k voznika avtomobila takoj enači z morilcem je itak za psihiatrijo.
Se vid da vam pajkice preveč zategujejo dotok krvi v obe glavi...
Sicer pa ta teden, prekolesaril nekih 70 km po mestu (ni velik, vem) in niti enkrat se nisem počutil ogroženega, niso mi je**bal vsega po spisku, noben me ni zagazil, pa sem šel po kolesarskih kjer so, po cesti kjer jih ni...
Do mene so se obnašali čisto kulturno, tako kot se jaz do kolesarjev.
Ampak to je drugo, nisem s specialko drekal po cesti, pa peljal v rdečo, izsiljeval samo zato ker mi kolesarska ne odgovarja...
Sj vem, čudn sem...
kuvanasarma je izjavil:
Čist vsak k voznika avtomobila takoj enači z morilcem je itak za psihiatrijo.
Se vid da vam pajkice preveč zategujejo dotok krvi v obe glavi...
Sicer pa ta teden, prekolesaril nekih 70 km po mestu (ni velik, vem) in niti enkrat se nisem počutil ogroženega, niso mi je**bal vsega po spisku, noben me ni zagazil, pa sem šel po kolesarskih kjer so, po cesti kjer jih ni...
Do mene so se obnašali čisto kulturno, tako kot se jaz do kolesarjev.
Ampak to je drugo, nisem s specialko drekal po cesti, pa peljal v rdečo, izsiljeval samo zato ker mi kolesarska ne odgovarja...
Sj vem, čudn sem...
Nimam pajkic, samo mestno kolo in se nikoli nisem počutil ogroženega. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kolesarska steza je za kolesa! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 23367 (16194) | zmaugy |
» | Semafor velja tudi za kolesarje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šport | 19849 (8145) | Invictus |
» | Miti, zmote in nepoznavanje predpisov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 41214 (36085) | St235 |
» | se malo o cpp (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 62543 (55733) | jype |