» »

internet - ni povezave

internet - ni povezave

refosk ::

Imam telekomovo optiko, danes dopoldne mi je internet prenehal delovati sam od sebe (rumeni klicaj na internet access ikoni). Imam modem innbox V60U in router Archer C7, kjes so tudi vse lokalne nastavitve. Do danes mi je vse delovalo bp. Po preverjanju sem ugotovil, da se router noče konektat na internet, ko pa se priklopim s PC direktno v innbox, internet deluje. Opcije sta samo dve ali je telekom kaj spremenil ali pa je meni crknil router - WAN port, ker domača mreža deluje bp.

Stari89 ::

080 1000

Filip8 ::

bom kr sm napisu, da ne delam nove teme.. torej na fotrovem stacionarcu se je pojavila težava. internet ne dela, ko troubleshootam napiše, da ni driverjev za network adapter. ok grem na device manager, da pogledam za network adapters in tam sploh ni nč glede networka. ok grem na driver easy, na svojem laptopu potegnem ustrezne driverje, da jih bom naložu na pc in napiše Realtek Network Controller Not found. If deep sleep mode please plug the cable, ugasnem komp za cca 10 min če mogoče to pomaga, nč. ima kdo kakšno idejo? sm najdu rešitve za preklapljanje rama in igranje z biosom sam ne vem, zakaj bi do tega naenkrat pršlo, ko je včeraj delalo.

mailer ::

Odpri cmd in najprej poskusi vpisati tole: ping 127.0.0.1
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

solatko ::

Filip8 - verjetno je šla mrežna kartica. Rešitev so pci in pci-e mrežne kartice
https://www.ceneje.si/L3/245/racunalnis...
Delo krepa človeka

Filip8 ::

sm tut probu, nč ni blo iz tega @mailer
@solatko misliš? ne more bit kej druzga?

solatko ::

Če ti v programski opremi ne zazna internetne naprave, je to znak, da je šla integrirana po gobe. Se dogaja in ni to nič redkega, zato imaš tolikšen izbor pci kartic.
Delo krepa človeka

konspirator ::

Bootaj v lubuntu live.Tam net dela ?
--

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 434 35 36 37 )

Oddelek: Omrežja in internet
1831583481 (253) MrStein
»

Linksys WRT54G In Tomato Firmware (strani: 1 2 )

7418943 (11880) Hayabusa
»

Lan Driver problem

374656 (3296) enjst
»

Vista - "Local only" mrežna povezava?

Oddelek: Operacijski sistemi
352409 (1762) r0Kk
»

DHCP