Forum » Operacijski sistemi » Nedosegljiva mapa Linux Mint
Nedosegljiva mapa Linux Mint
Highlag ::
Pojavil se mi je en problemček. To je ena mapa, katere vsebino Mint ne prikaže oziroma traja neskončno dolgo, da prikaže.
Mapa je del Dropbox mape, in se na drugih OS-ih (W10 2x) normalo odpira.
Na W10 sem naredil celo kopijo mape in sinhroniziral, pri čemer se na Mintu tudi kopija mape ne odpira. Očitno Nemo-ta moti neka datoteka.
Imam nekaj PDF-ov, nekaj *.c datoteka, ena *.dwg datoteka .. skupaj ~50 malih datotek. Pač en elektronski projektič na katerem delam.
Se da na kak način pogledat kje se Nemotu kolca? Nabije namreč 25% 4 jedrnega procesorja.
Mapa je del Dropbox mape, in se na drugih OS-ih (W10 2x) normalo odpira.
Na W10 sem naredil celo kopijo mape in sinhroniziral, pri čemer se na Mintu tudi kopija mape ne odpira. Očitno Nemo-ta moti neka datoteka.
Imam nekaj PDF-ov, nekaj *.c datoteka, ena *.dwg datoteka .. skupaj ~50 malih datotek. Pač en elektronski projektič na katerem delam.
Se da na kak način pogledat kje se Nemotu kolca? Nabije namreč 25% 4 jedrnega procesorja.
Never trust a computer you can't throw out a window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [(K)Ubuntu] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 20 21 22 23 )Oddelek: Operacijski sistemi | 340917 (130) | polozweii |
» | SMB povezava Winows 10 s Synology NASOddelek: Operacijski sistemi | 3367 (2633) | dukedl |
» | Onedrive meče datoteke v koš..Oddelek: Programska oprema | 3370 (2498) | hdx |
» | Dnevno kopiranje mape...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1389 (1061) | BlaY0 |
» | kazaa(en file,ki ne morem nič....Oddelek: Pomoč in nasveti | 1386 (1054) | lalan |