Forum » Zvok in slika » Predvajanje Xvida
Predvajanje Xvida
horr ::
Imam sledeči problem, ki mi je požrl že pol živcev - kar nekaj filmov, ki so razdeljeni na dva dela in zakodirani z xvidom mi noben predvajalnik noče igrat - vsak se odpre, naloži film in se takoj zapre - in ne javi nobenega errorja...
Filmi drugače na mojem računalniku normalno delajo, ta problem nastane, koga hočem zagnat na maminem prenosniku. Poskusil sem z najnovejšimi gonilniki ampak nič ni rešilo tečnega problema...
Hvala za morebitne nasvete!
Filmi drugače na mojem računalniku normalno delajo, ta problem nastane, koga hočem zagnat na maminem prenosniku. Poskusil sem z najnovejšimi gonilniki ampak nič ni rešilo tečnega problema...
Hvala za morebitne nasvete!
jest10 ::
Poišči program movix2, ga posnemi na cd in botaj iz njega.
Naloži se ti predvajalnik ki predvaja skoraj vse kar mu daš
Naloži se ti predvajalnik ki predvaja skoraj vse kar mu daš
PhotoBlaz ::
Dobr to ze,.....sam men se ful cudn zdi kaj bi blo to narobe, a ni nobene druge variante, da se to postima,...sej walda morjo XP-ji omogocat, da se normalno film vrti, nekje je ena fora, sam men se ne sanja kaj,...upam da bomo nasl resitev.
PhotoBlaz ::
ja tkole je, me je obvestu HORR, da je pogruntu da je problem v Audio Codecu, ker mu Vdub lepo predvaja film, samo pravi, da je Audio unknown.
Je kksna razlaga za to?
Ma pa ze instaliran vse mozne Codec Pack-e
Je kksna razlaga za to?
Ma pa ze instaliran vse mozne Codec Pack-e
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Gorenje predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 33891 (7722) | copkacopi |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59325 (14473) | BaRtMaN |
» | HD na PC-ju, minimalne zahteve?Oddelek: Zvok in slika | 6153 (3326) | zavajon |
» | BSplayer 1.21 izšel!Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7301 (5550) | r5r |
» | XP - media player - DivX problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1207 (1028) | freserovski |