» »

Starfield

Starfield

««
21 / 40
»»

chucki ::

Ja. Mora za pivo ostati, igrce so free :D
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Zgodovina sprememb…

• odbrisal: ahac ()

Tribal ::

Na steamu je preload na voljo... Samo 86GB za downloadat...

oo7 ::

Tribal je izjavil:

Na steamu je preload na voljo... Samo 86GB za downloadat...

Že naloženo >:D

Če se ne motim jutri ob 18:00 uri lahko začnejo opisovalci deliti svoje opise igre Starfield.

Pol bo skrekana ze jutri :D

Zgodovina sprememb…

Zmajc ::

Prokleti socialc, lol. Idi raje blato šauflat, boš dobil dodatek da si kaj kupiš.

Zgodovina sprememb…

Izi ::

Ni kaj za "krekati", ker igra nima nobene DRM zaščite, razen osnovne od platforme (Steam ali Windows Store), ki pa nista omembe vredni.
Niti ne vidim razloga zakaj bi kdo piratiziral igro, ki bo na voljo zastonj (od 6. sep.) preko Game Pass. Razen seveda če nisi zakrknjen kriminalec, ki ne more uživati v ničemer kar ni ukradeno :P

BorutO ::

Zmajc je izjavil:

Prokleti socialc, lol. Idi raje blato šauflat, boš dobil dodatek da si kaj kupiš.

A veš kako je ... eni ne dajo toliko za igre kot mi. :P Jaz sem za igre zapravil že ogromno čez jurja ... Žena, katero sem spoznal v igri world of warcraft :P, je samo za naročnino dajala denar, pa še to ji je bila muka, pa je imela stalno veliko denarja. Torej, imam žensko, ki je nekoč rada igrala igre, ampak ne vidi nobenega smisla v tem, da bi zapralvljala denar za igre ... med tem, ko jaz takoj kaj kupim, če vidim dobro igro. :P

Na spletu je obstajal pred leti (ali pa še obstaja) en kalkulator, ki ti je izračunal, koliko je tvoj steam račun vreden ... že takrat sem bil krepko čez jurja.

Drugače, moj pofril: https://steamcommunity.com/id/The_Rushe...

Zgodovina sprememb…

Haha moj Steam acc je vreden 3.5 jurje..... đizus fuck. >:D

:O:))

Ženi bom ta podatek zamolčal...

Ji bom jaz povedal. Mogoce dobim lubcka od nje:D

We're ready for Starfield
Celo največji antigamerji, kot so klošarji in mlade punce, so tokrat v velikem pričakovanju :D

Kaj dela reklama ... :) če bi kdo skočil skozi okno iz 5. nadstropja, ker bi reklamiral kako je to dobro, da bi bilo tako popularno, kot je Starfield, bi še te ovce skakale čez okno. :) Pač .. antigamerji ... Eni pač vemo iz izkušenj, da Btehesda dela hude igre. :)

ahac ::

Antigamerji?
Ja, ker "pravi gamerji" vemo, da so Bethesda igre samo hype pa bugs. Starfield je za casuale, zato je pa tolk popularn. ;)
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Ja nekako jaz vidim igre kot nekaj za sproščanje. Tako da igre za "casuale" so več kot dobrodošle.

ahac je izjavil:

Starfield je za casuale, zato je pa tolk popularn. ;)

Starfield, oziroma Bethesdine igre nasploh, so zato tako popularne, ker so tako za Casuale kot za Prave Gamerje, kar je pri igrah kar redko.
Casual bo imel lahkotno 40 urno glavno zgodbo, kjer bo ignoriral vsa stranska opravila in večino RPG elementov. Odlična Cinematična izkušnja in vmes premikanje od enega quest markerja do drugega do "konca igre".
Pravi Gamer pa bo ob prvi priložnosti zapustili glavni quest in se odpravili v nasprotno smer od kamor kaže quest marker. Potem pa raziskovanje, nabiranje izkušenj, nabiranje materialov, grajenje baz, craftanje, ... in po 150 do 200 urah, ko bodo vsi questi še vedno nedotaknjeni, on pa en najbogatejših in najmočnejših osebkov v galaksiji, se bo končno spravil k zgodbi in jo z levo roko opravil v parih urah.

Kot kaže bo v Starfildu možen tudi ledge grabing tega v prejšnjih Bethesda igrah ni bilo.

https://streamable.com/d2jz4s

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

ahac ::

Imagine Dragons - Children of the Sky (a Starfield song)

oo7 je izjavil:

Kot kaže bo v Starfildu možen tudi ledge grabing tega v prejšnjih Bethesda igrah ni bilo.

Kako veš, da je hype za igro ful pretiran?
Ko folk hypa basic feature drugih iger kot nekaj nepričakovanega. :P
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

ahac je izjavil:

Imagine Dragons - Children of the Sky (a Starfield song)

oo7 je izjavil:

Kako veš, da je hype za igro ful pretiran?
Ko folk hypa basic feature drugih iger kot nekaj nepričakovanega. :P

Nič drugače kot vse druge igre katere uporabljajo ledge grabing od tiste igre katera je to prva pogruntala.

Meni prva igra na misel pride Prince of persia

Lahko, da je imela še katera druga to prej ampak lej kako nazaj vse igre kopirajo to veščino... kar se pa tiče Bethesde pa je to nekaj novega ne vidim pa kakšnega posebnega hypa v tem.

Drugače pa bi ta ledge grab prav prišel že v prejšnjih Falloutih in Skryimu kjer si moral skakati na kamne pa je bilo včasih prav nerodno.

Lojzze ::

zato pa si imel v Skyrimu 4x4 pogon v obliki konja za čez hribe :D

In ne samo grabljenje robov, nekje so zasledili celo plezanje po lestvah :O
Kakšne neverjetne vragolije bomo lahko počeli v tej igri. :))

HolyFuck1 ::

Ne verjamem, da lahko v Bethesda igri pležaš po lestvah. Bomo videli čez 2 dni.

Še dobrih 31 ur >:D

Lojzze je izjavil:

zato pa si imel v Skyrimu 4x4 pogon v obliki konja za čez hribe :D

Konj mi je bil v skyrimu stalno napoti, zato sem ga hitro dal v koline.

Furbo ::

Jaz tudi nikoli ne uporabljam konje, spremljevalce (ok v F4 sem jih toliko, da sem dobil par dobrih perkov od njih), pa main quest me sploh ne zanima.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Na Steamu mi piše, da sem igral Skyrim 199 ur pa verjetno nisem bil vsega skupaj pol ure na konju :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

jijetelu ::

vidim da vsi padate na klasično psyop hype foro, pa vidim kr iste katastrofalce kot pri Diablo igrah :D:D

Hype je dosegel vrelišče >:D

zanimivo .... sem šel malo gledat datoteke od starfielda, pa mi tam kaže 0 mb ... a preneslo mi je pa čez 80gb ... le kam so premaknili te datoteke? :)

BorutO je izjavil:

zanimivo .... sem šel malo gledat datoteke od starfielda, pa mi tam kaže 0 mb ... a preneslo mi je pa čez 80gb ... le kam so premaknili te datoteke? :)

Datoteke čakajo v Steam/steamapps/depotcache
Depotcache še ni igra ampak samo kompresirani cache podatkov, ki se bo ob odklenitvi igre začel dekompresirati in prenašati v mapo z igro in to bo kar trajalo nekaj časa.
Če imaš zelo hiter internet je lahko celo hitrejša instalacija igre iz nule brez preloada, kot pa sama dekompresija in prenos datotek v mapo igre.

Jaz sem pa za hec pritisnil play game pa mi napiše 6 septembra in ne 1 september :| Imam premium paket.

kakšen crack? za?

oo7 je izjavil:

Jaz sem pa za hec pritisnil play game pa mi napiše 6 septembra in ne 1 september :| Imam premium paket.

Zanimivo, ker meni piše: Failure ... App not released

če pritisneš na starfield.exe, ki jo najdeš v računalniku, jaz sem kar naredil search, ti piše tako?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BorutO ()

oo7 je izjavil:

Vsem tako piše, saj to ni tvoja prva igra na Steamu. Bi že lahko vedel, da Steam vedno piše samo uradni datum.
Ko bo čas se ti bo že odklenilo, nič ne skrbi.
Katero edicijo igre si lastiš pa lahko preveriš če v tisti vrstici pod "Play", ki trenutno še ne deluje, pritisneš "Support". Tam vidiš kaj imaš.
Če ti piše "STARFIELD DIGITAL PREMIUM EDITION" potem si pripravljen za 1. september ob 2h ponoči.
Ampak a ne greš zjutraj v šolo? :P

Kje je kakšen moderator, da pobriše in blokira tega Trola Chuckija? Govor o piratiziranju je kolikor mi je znano prepovedan.

BorutO je izjavil:

kakšen crack? za?

oo7 je izjavil:

Zanimivo, ker meni piše: Failure ... App not released

če pritisneš na starfield.exe, ki jo najdeš v računalniku, jaz sem kar naredil search, ti piše tako?

Jaz sem pritisnil na ikono Starfield na namizju pa dobim tole sporočilo

Potem čez kakšno sekundo pa se mi pokaže še to

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

Vsem tako piše, saj to ni tvoja prva igra na Steamu. Bi že lahko vedel, da Steam vedno piše samo uradni datum.
Ko bo čas se ti bo že odklenilo, nič ne skrbi.
Katero edicijo igre si lastiš pa lahko preveriš če v tisti vrstici pod "Play", ki trenutno še ne deluje, pritisneš "Support". Tam vidiš kaj imaš.
Če ti piše "STARFIELD DIGITAL PREMIUM EDITION" potem si pripravljen za 1. september ob 2h ponoči.
Ampak a ne greš zjutraj v šolo? :P

Ponavadi ne kupujem early access tako, da nisem toliko seznanjen s tem.
Ne negrem v šolo čeprav 4 septembra praznujem 13 let obstoja na Steamu ;)

oo7 je izjavil:

OK, potem pa upoštevaj moj nasvet in raje počakaj na jutro in se lepo naspi.
Začetek Early Accesa bo po mojih izkušnjah potekal nekako tako:
Točno ob 2h ponoči se ne bo zgodilo nič, ker bo Steam malo zamudi. Ponavadi traja okoli pol ure, da se igra vsem odklene ob takem mega izidu bo verjetno še več težav in zna trajati še malo dlje.
Potem pa ko se ti igra končno odklene pa se šele začne dekompresija prealoada, ki ponavadi traja okoli pol ure, pri tako veliki igri kot je Starfield bi znalo trajati še dlje. Lahko tudi uro, če imaš bolj počasen procesor.
Tako da dvomim, da bo kdo igral pred 3. uro zjutraj v najslabšem primeru se ti lahko vse skupaj zavleče celo do 4. zjutraj. Zato je bolje, da začneš zjutraj lepo spočit :D

Hehe zjutraj mulce v šolo, fotr pa Starfield nažigat :D MEGA!

Mato989 ::

Ne vidim nobene potrebe po hypanju glede na to da je single player game... tudi če začnemo čez 1 mesec... itak igraš sam zase...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

BigWhale ::

Zmajc je izjavil:

Haha moj Steam acc je vreden 3.5 jurje..... đizus fuck. >:D

Amater ;>

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

OK, potem pa upoštevaj moj nasvet in raje počakaj na jutro in se lepo naspi.
Začetek Early Accesa bo po mojih izkušnjah potekal nekako tako:
Točno ob 2h ponoči se ne bo zgodilo nič, ker bo Steam malo zamudi. Ponavadi traja okoli pol ure, da se igra vsem odklene ob takem mega izidu bo verjetno še več težav in zna trajati še malo dlje.
Potem pa ko se ti igra končno odklene pa se šele začne dekompresija prealoada, ki ponavadi traja okoli pol ure, pri tako veliki igri kot je Starfield bi znalo trajati še dlje. Lahko tudi uro, če imaš bolj počasen procesor.
Tako da dvomim, da bo kdo igral pred 3. uro zjutraj v najslabšem primeru se ti lahko vse skupaj zavleče celo do 4. zjutraj. Zato je bolje, da začneš zjutraj lepo spočit :D

Ja saj nimam namena igrati ob 2 zjutraj. Razen če ne bom mogel spati :))

Še slaba ura, do objave opisov. Po moje bo tam na opencriticu okoli 80% :)

Drugače pa še slabih 9 ur, do iztrelitve.

80? Ma da je 95+!

mahone ::

Ocene so se že ustalile in trenutno kaže takole:

Metacritic - 90

Opencritic - 87

Kaže na odlično igro. Vsi jo priporočajo.
Najnižja ocena je 7/10, je pa kar nekaj 10/10

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Ign in Gamespot sta dala Starfildu 7/10

Tem dvema ne zaupam odkar sta dala igri Alien isolation manj kot 6 in igri Deathloop 10/10.

hehe
IGN in PC Gamer, leglo nesposobnežev.
Ocena 7 od 10. A Diablo 4 k je totaln klump od igre je dobil 85%
Bravo Bethesda, da so poslali toliko keyev vn v review. Ker tem butastim korporacijskim "butlom" ni za zaupat.
Vidiš ocene igralcev min 9, večina pa 9.5 do 10.

In pol maš enga klovna k da oceno 5 od 10ih :D
Paste magazine? Holy crap kake neumnosti piše...

Lojzze ::

začetek je dobesedno Fallout in space
««
21 / 40
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Fallout 5 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
14329878 (1091) oo7
»

Fallout New Vegas 2

303691 (225) matobeli
»

Avowed (Obsidian Entertainment) (strani: 1 2 )

747883 (1065) TucoX
»

Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36884294 (9051) todman74

Več podobnih tem