» »

Starfield

Starfield

««
17 / 40
»»

oo7 ::

Buggy je izjavil:

W3 sem prespilal piratasko, tako da nisem komptenten govorit o kvalitetit in nasploh, mi je bila pa vsec samo cisto prevec brez izziva. Isto Elex 2 je bil kobajagi tezek spil, pa koj kurec a sem jaz cuden al so pa zsdnji spili delani zgolj za dopaminsko injekcijo? Skratka gravz!

Potem pa mogoče čas, da probaš Dark Souls serijo če bi rad iziv in če še nisi igral. Ampak ja v teh igrah ni tradicionalne zgodbe.

Elex sem preigral in na začetku je bila zelo težka igra kolikor se psomnim. Elex 2 mi ni uspelo preigrati mogoče enkrat.

Buggy ::

Dark Souls igre niso my cup of tea. Iscem v RPG igri exploration, creativity, individuality, improvization...skratka da sem kar zelim, ne da klofam v pravem zaporedju ustrezne knofe.

No upajmo, da bomo zadovoljni s RPG igro Starfield :)

Jaz mislim, da komur so bile všeč igre Elder scorls in Fallout od Bethesde jim bo tudi Starfield.

Jaz pa upam da hype ne bo presegel pricakovanj in da se bo tak spil vzelo kot klasicen RPG, kjer se bo lahko vsak nasel in ne bo podlegel raznim YT guidom, ki pokvarijo izkusnjo razvijalcev, ki so se treudili narediti igro pristno za vsakega in ne da ljudje prej prebirajo ali YT-bajo, kaj in kako je najbolj optimalno nekaj narediti, ker si s tem pokvarijo izkusno kot so jo razvijaci igre imeli v planu...prakticno se oropate sami sebe RPG izkusnje.

BorutO ::

Buggy je izjavil:

Prva stvar, ko bo zadeva releasana boste sli gledati razne "How to..." isto kot D4, ko noben ni sel delat svojega (by game) builda glede na to kako mu pase playstyle...in pol iste YT (how-to) klone po celi mapi ROFL...izrojeno do fundamenta!
In tisti blazeni in pozegnani idioti, ki so placali toliko vec zato da so prej zaceli igrati in dobili neke BS skine so zame vecji idoti kot sem sam, ki podpiram spile, ki so v early access..evo povedal sem.

prva stvar, ki jo bom naredil, bom uporabil kode, da bom na hitro brez težav preletel igro in videl kje je kaj ... še le nato bom igral brez kod. :P tako stalno igram vsako igro, kjer se lahko uporablja kode, tudi v katerih online igrah ... če gre, zakaj pa ne. :P

ti cisto verjamem, mi delujes tak :))

Mato989 ::

a pa to bo sploh multiplayer tudi ali samo single RPG?

Torej bo velik Skyrim :D Upam da ne bo enako veliko bugov.

https://www.game.co.uk/en/starfield-con...

Tole tu deluje na EU Steam?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Mato989 je izjavil:

a pa to bo sploh multiplayer tudi ali samo single RPG?

Torej bo velik Skyrim :D Upam da ne bo enako veliko bugov.

https://www.game.co.uk/en/starfield-con...

Tole tu deluje na EU Steam?

Ne igra ne bo imela MP samo SP.

Saj za podobno ceno dobiš tudi v SLO constellation izdajo.

Bethesda Is Sending Out A Lot Of 'Starfield' Review Copies, And Sending Them Early

While Bethesda has not been the fondest of review copies in the past, at one point ceasing the process of pre-launch press copies altogether, that appears to have changed in a significant way for Starfield.

https://www.forbes.com/sites/paultassi/...

Proračun za igro Starfield naj bi bil okoli 200 mio $. To je še vedno veliko manj kot najdražja igra, do zdaj Red Dead Redemption 2 s 540 mio $ seveda dokler ne izide igra GTA VI katera ima res ogromen proračun.

BorutO ::

Ampak je kakor je ... RDR2 je pa ena najbolj hudih iger trenutno ... kar se grafike, mehanike in same animacije tiče. Čista 10-ka. Starfield verjetno ne bo tako huda, ali pa ... bomo videli kaj bo nareidl ray tracing ... ampak ne smemo pozabiti kako navdušeni smo bili nad grafiko in nad samo igro na sploh pri Skyrimu, ko so jo izdali. Danes je tista grafika ... kar nekaj ...

Tribal ::

RDR2 je najboljša igra v svojem žanru v vseh pogledih. Grafika, zgodba, dolžina zgodbe, detajli, animacije, igralnost. A vseeno sem jo igral veliko manj kot recimo CP2077. Manjka ji motivacije za ponovno igranje. Ko zgodbo končaš je to to... Nekaj časa še loviš živali ampak ni neke ekstremne volje do igre po taki fantastični zgodbi...

Tukaj vidim prednost pri Starfieldu. Če bo samo raziskovanje na nivoju, se bo igralo dolgo. O grajenju svojih ladij in baz sploh ne začenjamo. Glavna zgodba bo pomoje kratka in nič posebnega.
Ne pozabimo na orožjarno, legendary drope, ...
RDR2 tega ni imel več kot osnovno, zato več od zgodbe in nekaj "side questov" ni ponujal.

BigWhale ::

oo7 je izjavil:

Jaz mislim, da komur so bile všeč igre Elder scorls in Fallout od Bethesde jim bo tudi Starfield.

Kateri Fallout? 3 ali pa New Vegas? Ja. 4? Not that much. :))

Izi ::

Ne vem kaj primerjate jabolka in hruške. RDR2 sploh ni RPG, je akcijska avantura. Čisto drug žanr.
Tudi grafično gledano je Starfield s svojo že kar malo risankasto (zastarelo) grafiko neprimerljiv s fotorealističnima RDR2 in Cyberpunk.

Je pa o Starfieldu toliko znanega, da lahko že (skoraj) rečemo, da bo dobra igra.
Opisovalci ga igrajo že 2 dni in jasno se nekateri kljub embargu do 31. avgusta, ne morejo zadržati in "novice" kapljajo na vseh koncih in krajih. Vse pozitivne.

Največ skrbi je bilo glede bugov, kar je glede na prejšnje Bethedine igre razumljivo, ampak kot kaže bo tokrat drugače. Nekateri opisovalci imajo preigranih že več 10 ur in če jim gre verjeti niso v tem času naleteli na noben bug.
Morda je za primerjavo dobro omeniti, da je bil Fallout 4 ob izidi verzija 1.1, Starfield pa je trenutno že verzija 1.6.

Nekateri opisovalci omenjajo, da je začetek igre kar malo "overwhelming", kljub temu da so ga tokrat pri Bethesdi precej raztegnili in naredili zelo počasnega. Gre se za čisto novo franšizo in zato si na začetku zbombardiran s tako količino novih podatkov, da si je očitno treba vzeti čas drugače se izgubiš.
Ampak ko zgodba končno zalavfa potem pa tako padeš notri, da ti ni več pomoči. Vsaj tako pravijo :D

Izi je izjavil:

Ne vem kaj primerjate jabolka in hruške. RDR2 sploh ni RPG, je akcijska avantura. Čisto drug žanr.

Saj primerja se replayability. Zanr je pri tem posrednjega pomena. RPG s shitty zgodbo ne bo replayable, ker te ne bo zanimalo kako stvar izgleda iz rahlo druge perspektive, se vedno bo shitty.

Izi je izjavil:

Tudi grafično gledano je Starfield s svojo že kar malo risankasto (zastarelo) grafiko neprimerljiv s fotorealističnima RDR2 in Cyberpunk.

To je precej nepomembno, Borderlands fransiza je cista risanka in je tako replayable kot Cyberpunk, ce ne se bolj, ker imas vec likov za preigrat.

Izi je izjavil:

Morda je za primerjavo dobro omeniti, da je bil Fallout 4 ob izidi verzija 1.1, Starfield pa je trenutno že verzija 1.6.

Verzija ob izidu nima prakticno nobene veze s stevilom bugov ob izidu.

Izi je izjavil:

Nekateri opisovalci omenjajo, da je začetek igre kar malo "overwhelming", kljub temu da so ga tokrat pri Bethesdi precej raztegnili in naredili zelo počasnega. Gre se za čisto novo franšizo in zato si na začetku zbombardiran s tako količino novih podatkov, da si je očitno treba vzeti čas drugače se izgubiš.
Ampak ko zgodba končno zalavfa potem pa tako padeš notri, da ti ni več pomoči. Vsaj tako pravijo :D

Ce bi ljudje ne pretiravali toliko, bi bilo tudi fajn. Prakticno isto ste trdili tudi za Cyberpunk, se vec, eni so clo razlagali, da ce ne preberes knjige prej, da itak ne bos vedel za kaj gre v igri, ker ti bo manjkalo toliko ozadja. Na koncu nic od tega ni bilo res.

BigWhale je izjavil:

oo7 je izjavil:

Kateri Fallout? 3 ali pa New Vegas? Ja. 4? Not that much. :))

Mislil sem na vse tri. Men osebno ima F3 najboljšo mapo, FNV najboljšo zgodbo in F4 najboljši gameplay.

BorutO je izjavil:

ampak ne smemo pozabiti kako navdušeni smo bili nad grafiko in nad samo igro na sploh pri Skyrimu, ko so jo izdali. Danes je tista grafika ... kar nekaj ...

Ja grafika se non stop izboljšuje zato je logično, da Skyrim zdaj gleda zastarelo.

Tribal je izjavil:

RDR2 je najboljša igra v svojem žanru v vseh pogledih. Grafika, zgodba, dolžina zgodbe, detajli, animacije, igralnost. A vseeno sem jo igral veliko manj kot recimo CP2077. Manjka ji motivacije za ponovno igranje. Ko zgodbo končaš je to to... Nekaj časa še loviš živali ampak ni neke ekstremne volje do igre po taki fantastični zgodbi...

Tukaj vidim prednost pri Starfieldu. Če bo samo raziskovanje na nivoju, se bo igralo dolgo. O grajenju svojih ladij in baz sploh ne začenjamo. Glavna zgodba bo pomoje kratka in nič posebnega.
Ne pozabimo na orožjarno, legendary drope, ...
RDR2 tega ni imel več kot osnovno, zato več od zgodbe in nekaj "side questov" ni ponujal.

No ja mogoče pa bo dobra glavna zgodba :)

Starfield early impressions from Tyler McVickers

the game starts slow and tries not to overwhelm you with systems and choices, but it does get a bit overwhelming, so the first few hours are weird

but once you get into the main story, it gets very good

"it's mind-blowing how good this game looks for it being Creation Engine"

"this game is something, I'll tell ya"

he's 15 hours in and not a single bug so far.

Še malo hypa :))

The early Starfield impressions should make Bethesda happy

Bethesda can breathe a sigh of relief - all the early non-reviews of Starfield can't stop saying good things about it.

Furbo ::

Seveda hvalijo, sicer ne bo več zgodnjih češenjc zanje.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

111111111111 ::

Furbo je izjavil:

Seveda hvalijo, sicer ne bo več zgodnjih češenjc zanje.

Mah, nekaj je precej velikih in si ne bodo pokvarili ugleda, da bodo hvalili zanič igro. je treba vzeti z zrnom soli, ampak čisto mimo pa gotovo ne sekajo.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

11 dni pa igramo :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tribal ()

Ce do takrat uspemo koncat BG3 :>

Jaz sem včeraj začel Serious Sam 4. To bom verjetno končal v 11 dneh :P

Why is Starfield's main menu stirring controversy? Dev fires back at viral criticism

https://www.dexerto.com/starfield/why-i...

Blizardov razvijalec se je spotaknil ob Starfieldov menu v igri.

Blizard : The physiognomy of start screens.

The start screen of a game can reveal a lot about how rushed the team was and how much pride they took in their work.

Starfield's start screen either shows hasty shipping deadlines by a passionate team overworked, or a team that didn't care.

Bethesda Pete Hines : Or they designed what they wanted and that's been our menu for years and was one of the first things we settled on.

Having an opinion is one thing. Questioning out a developer's "care" because you would have done it different is highly unprofessional coming from another "dev"

Raje vidim, da se posvetijo igri kot, da ustvarjajo toplo vodo s menujem :)

Vam je izgled menuja v igri pomeben ?

Adam Savage Builds a REAL Starfield Starship!

Ja, je pomemben. Ampak dokler je funkcionalen in estetski, ni problemov.

Če zdaj pomislim na katerokoli igro ne vem če mi je pri kateri prav posebno kakšen menu ostal v spominu ? :|

Mato989 ::

oo7 je izjavil:

Če zdaj pomislim na katerokoli igro ne vem če mi je pri kateri prav posebno kakšen menu ostal v spominu ? :|

O meni pa so

Medal of Honor
Warcraft Reign of Chaos

Pa še kaj bi se našlo.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Ključ iz Fanatical predprodaje je že prišel.

Zdaj pa da vidimo, če bo 3070 dovolj, drugače se bo treba stegniti višje. Če bo igra tega vredna seveda.

Furbo je izjavil:

Ključ iz Fanatical predprodaje je že prišel.

Zdaj pa da vidimo, če bo 3070 dovolj, drugače se bo treba stegniti višje. Če bo igra tega vredna seveda.

Dovolj za 4K ?

Malce manj, jaz furam 3840x1600.

Tako da verjetno ne bo dovolj, ampak do sedaj nisem imel potrebe menjati. Imam pa že sistem sestavljen z mislijo na 4080/90.

Zmajc ::

Ključa za Starfield in Starfield Preorder Bonus od Fanaticala prišla. Do 1.9. ravno zaključim z Remnant 2.

Še dobro da sem ostal na 1440p, verjetno ne bo nekih pretiranih težav z 3080.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Skoraj vsi imajo Nvidia kartice a Bethesda gre sklepat parterstvo z AMDjem :|

Hja partnerstvo je s tistim ki pokaže veš šuškov...

Tribal je izjavil:

Hja partnerstvo je s tistim ki pokaže veš šuškov...

Ja zaradi bodo dobili kar nekaj negativnih ocen na Steamu. Sicer pa vprašanje ali Bethesda potrebuje denar od AMD, ko pa ima za sabo Microsoft.

AMD je pač v vseh konzolah. Se nebi čudil da je to zraslo na zeljniku MSja

hm... AMD FSR deluje tudi na NVIDIA karticah, NVIDIA DLSS pa samo na NVIDIA karticah? Al kako to gre? Ma ne vem, ker z mojo 4090 bo delal na 4k vse super.

Izi ::

Tribal je izjavil:

Al kako to gre? Ma ne vem, ker z mojo 4090 bo delal na 4k vse super.

Bo super in zelo ekološko, ko boš kuril 1 kilowatt med igranjem ;)
Pa 200 preigranih ur te bo stalo dodatnih 40 € na položnici za elektiko :P

Tribal je izjavil:

hm... AMD FSR deluje tudi na NVIDIA karticah, NVIDIA DLSS pa samo na NVIDIA karticah? Al kako to gre? Ma ne vem, ker z mojo 4090 bo delal na 4k vse super.

You can use FSR with any AMD card, as well as with any NVIDIA or Intel GPU, as long as they support DirectX 11 or DirectX 12.

If you don't own an Nvidia GPU at all, and instead find yourself with an AMD graphics card, then you won't be able to use DLSS.

Intel XeSS vs AMD FSR vs Nvidia DLSS 2/3 in Cyberpunk 2077 - Graphics & FPS Comparison

DLSS 3 ima od vseh največ FPS.

Starfield Game Ready Driver Available for Download

Izi je izjavil:

Tribal je izjavil:

Al kako to gre? Ma ne vem, ker z mojo 4090 bo delal na 4k vse super.

Bo super in zelo ekološko, ko boš kuril 1 kilowatt med igranjem ;)
Pa 200 preigranih ur te bo stalo dodatnih 40 € na položnici za elektiko :P

In kaj potem? 200 ur zabave za 40€ je zastonj.

Mam sončno elektrarno na strehi ki mi pokrije celotno elektriko za bajto + toplotno z ogrevanjem. Tako da se ne sekiram :D Itak gre energija v toploto, bo pa toplotna malo manj pokurila.

Drugače pa napajalnik imam 650W :D
I7 13700K + 4090. Ne žge več kot 500W skupaj...
Malo omejiš grafično pa malo procesor...

Starfield - Live Action Trailer

Starfield - Todd Howard Stage Presentation

svecka ::

awsome!

Se je že začelo... The opening of Starfield has been published online after someone obtained a copy of the game ahead of its official release.

oo7 je izjavil:

Se je že začelo... The opening of Starfield has been published online after someone obtained a copy of the game ahead of its official release.

Eh bethesda je zajebala, review kopije so pošiljali množici ljudi ki z opisovanjem iger že dolgo nimajo več nič ali so neki obskurni kanali z 100 subscriberji.

Zmajc je izjavil:

oo7 je izjavil:

Eh bethesda je zajebala, review kopije so pošiljali množici ljudi ki z opisovanjem iger že dolgo nimajo več nič ali so neki obskurni kanali z 100 subscriberji.

ja res je čeprav po drugi strani pa tudi pomeni, da so kar samozavestni s svojo igro kar pa zna tudi biti dobro :)
««
17 / 40
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Fallout 5 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
14329729 (942) oo7
»

Fallout New Vegas 2

303686 (220) matobeli
»

Avowed (Obsidian Entertainment) (strani: 1 2 )

747829 (1011) TucoX
»

Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36883950 (8707) todman74

Več podobnih tem