Forum » Igre » Starfield
Starfield
oo7 ::
111111111111 je izjavil:
Jaz jo bom pa kar takoj, ker že tako dolgo čakam :)
Boš lahko poročal. :)
Seveda :)
How Starfield Compares to Star Citizen
Star Citizen and Starfield are often compared to each other thanks to a sci-fi focus and emphasis on realism, but they have their differences.
https://gamerant.com/starfield-star-cit...
Star Citizen and Starfield are often compared to each other thanks to a sci-fi focus and emphasis on realism, but they have their differences.
https://gamerant.com/starfield-star-cit...
BorutO ::
sorry, ampak samo tri ure sem igral star citizen, in kaj je to sploh za igra? Tri ure sem hodil sem in tja po nekem mestu. Nobenega vodiča za nas novince, ki nismo vedeli kam moremo iti, kaj moremo delati, kaj je sploh prva stvar, ki jo morem narediti tam? Nisem našel niti enega NPCja, ki bi mi dal kakšno nalogo ali pa kar koli .... po treh urah sem jo izbrisal dol in je nikoli več ne namestim.
sorry, ampak samo tri ure sem igral star citizen, in kaj je to sploh za igra? Tri ure sem hodil sem in tja po nekem mestu. Nobenega vodiča za nas novince, ki nismo vedeli kam moremo iti, kaj moremo delati, kaj je sploh prva stvar, ki jo morem narediti tam? Nisem našel niti enega NPCja, ki bi mi dal kakšno nalogo ali pa kar koli .... po treh urah sem jo izbrisal dol in je nikoli več ne namestim.
Jaz še nisem igral Star citizena. Mogoče probam, ko bo končana kampanija MP me ne zanima.
g. Oden ::
Igra me zelo spominja na Andromedo (Mass Effect), meni osebno eno boljših futurističnih iger. Dopade se mi tudi dejstvo, da jo bo mogoče igrat v prvoosebnem pogledu, kar je danes že redkost. Z moje strani najbolj pričakovana igra v 2023, bomo pa vidli, če je Bethesda še sposobna nardit AAA izdelek, ker imam svoje pomisleke.
Upam, da jo izdajo čim prej, da začnejo končno delati na elder scrollsu.
Drugače se veselim samo dveh iger, in to sta gta 6 in elder scrolls.
Drugače se veselim samo dveh iger, in to sta gta 6 in elder scrolls.
How it Will Feel to Play Starfield, Explained By Inon Zur
The man whose music you grew up with, Inon Zur, the composer of music for Fallout New Vegas, Icewind Dale 2, Baldur's Gate 2 and Starfield, tells us about his work and Bethesda's upcoming blockbuster.
https://www.gamepressure.com/newsroom/h...
The man whose music you grew up with, Inon Zur, the composer of music for Fallout New Vegas, Icewind Dale 2, Baldur's Gate 2 and Starfield, tells us about his work and Bethesda's upcoming blockbuster.
https://www.gamepressure.com/newsroom/h...
Inon Zur glasbo za Fallout 3 ustvarjal 4 mesece za Starfield 7 let.
Ta mi je še vedno najboljša :)
Ta mi je še vedno najboljša :)
Starfield's Editions and EU Pricing Revealed, Source Claims
Standard Edition
PC: €69.99
Xbox Series X|S: €79.99
Premium Edition
PC: €104.99 (est)
Xbox Series X|S: €114.99 (est)
Constellation Edition
PC: €299.99
Xbox Series X: €299.99
https://insider-gaming.com/starfield-ed...
Drage so postale tele igre.
Standard Edition
PC: €69.99
Xbox Series X|S: €79.99
Premium Edition
PC: €104.99 (est)
Xbox Series X|S: €114.99 (est)
Constellation Edition
PC: €299.99
Xbox Series X: €299.99
https://insider-gaming.com/starfield-ed...
Drage so postale tele igre.
Niso. Današnje igre že težko laufajo z grafično, ki je vredno pod jurja ... Če ne daš jurja pa pol za grafično, boš take igre bolj težko igral ... če si pa tako grafično lahko privoščiš, boš pa tudi 300 eur dal za eno igro ...
Kot kaže bo šlo res za ogromno igro. Velika mesta in čez 1000 planetov. Samo upam,da ni spet klasični Todd Howard ( 16x times ) :)
Starfield PC Requirements
MINIMUM:
Processor: AMD Ryzen 5 2600x, Intel Core i7-6800K
Memory: 16 GB RAM
Graphics: AMD Radeon RX 5700, NVIDIA GeForce 1070 Ti
DirectX: Version 12
Network: Broadband Internet connection
Storage: 125 GB available space
Additional Notes: SSD Required
RECOMMENDED:
Processor: AMD Ryzen 5 3600X, Intel i5-10600K
Graphics: AMD Radeon RX 6800 XT, NVIDIA GeForce RTX 2080
MINIMUM:
Processor: AMD Ryzen 5 2600x, Intel Core i7-6800K
Graphics: AMD Radeon RX 5700, NVIDIA GeForce 1070 Ti
RECOMMENDED:
Processor: AMD Ryzen 5 3600X, Intel i5-10600K
Graphics: AMD Radeon RX 6800 XT, NVIDIA GeForce RTX 2080
Ok ... glede na videno, mislim, da bom igro zagotovo kupil, če tudi sem trdil, da je ne bom, ker predstavo o igri sem imel veliko bolj drugačno, kot sem jo zdaj videl v videu. V igri mi pač niso všeč čudna bitja in roboti ter neka znanstveno-fantastična orožja. Sem pa velik ljubitelj iger kjer si zgradiš svojo bazo, tam živiš, raziskuješ ipd. Tako da, ta del mi bo v igri zelo všeč - postavitev svoje baze in plovila, ki je lahko kakršno koli.
Prej sem mislil, da bo igra izgledala za več kot 50% slabše. To, kar so pokazali, je pa neko novo poglavje igranja.
Me pa samo ena stvar zanima - Skyrim je bil kar ogromna mapa za svoj čas, ampak niti približno ne tako velika. Imela je kar nekaj bugov, ki so bili pozitivni, polno "problemov", ki se ne bi smeli zgoditi, pa se so ... Me zanima kako dobro bodo rešili na stotine bugov v tej igri prvih par mesecev.
Pa še en največji problem v tej igri sem videl ... Zdaj sem dobil občutek, da nove igre The Elder Scrolls verjetno še do leta 2030 ne bo .... Če mislijo narediti tako specialno igro elder scrollsa, potem smo pečeni nekaj dolgih let. Ampak predvidevam, da je ta igra Starfield tako velika, da bo do leta 2030 hitro minilo. :)
In ravnokar sem kupil Digital Premium Edition.
Prej sem mislil, da bo igra izgledala za več kot 50% slabše. To, kar so pokazali, je pa neko novo poglavje igranja.
Me pa samo ena stvar zanima - Skyrim je bil kar ogromna mapa za svoj čas, ampak niti približno ne tako velika. Imela je kar nekaj bugov, ki so bili pozitivni, polno "problemov", ki se ne bi smeli zgoditi, pa se so ... Me zanima kako dobro bodo rešili na stotine bugov v tej igri prvih par mesecev.
Pa še en največji problem v tej igri sem videl ... Zdaj sem dobil občutek, da nove igre The Elder Scrolls verjetno še do leta 2030 ne bo .... Če mislijo narediti tako specialno igro elder scrollsa, potem smo pečeni nekaj dolgih let. Ampak predvidevam, da je ta igra Starfield tako velika, da bo do leta 2030 hitro minilo. :)
Ok ... glede na videno, mislim, da bom igro zagotovo kupil, če tudi sem trdil, da je ne bom, ker predstavo o igri sem imel veliko bolj drugačno, kot sem jo zdaj videl v videu. V igri mi pač niso všeč čudna bitja in roboti ter neka znanstveno-fantastična orožja. Sem pa velik ljubitelj iger kjer si zgradiš svojo bazo, tam živiš, raziskuješ ipd. Tako da, ta del mi bo v igri zelo všeč - postavitev svoje baze in plovila, ki je lahko kakršno koli.
Čudna bitja bodo verjetno v večini na planetih katere boš raziskal če boš hotel drugače v mestih in glavnih mapah verjetno jih ne bo veliko. Roboti bod pa verjetno v večini v mestih.
Glede na to, da gre za Betheaso in zelo veliko igro so hrošči pričakovani.
Ja zdaj bo verjetno velika večina začela delati na novi Elder scorls igri. Kdaj bo verjetno še nekaj let ne čeprav so jo napovedali že leta nazaj.
Na Xboxu bo Starfield laufal na 30FPs na PC-ju 60 FPS
Todd Howard confirmed that while the game will play in 4K resolution on the more powerful Xbox and 1440p on the Series S, "we do lock it at 30[fps] because we want that fidelity, we want all that stuff. We don't want to sacrifice any of it."
Todd Howard confirmed that while the game will play in 4K resolution on the more powerful Xbox and 1440p on the Series S, "we do lock it at 30[fps] because we want that fidelity, we want all that stuff. We don't want to sacrifice any of it."
Izi ::
Netrunner ::
R.I.P. Star Citizen
?? RIP ... če pa se sploh še ni rodil :)
Kakorkoli, nevem če je te dve igri za primerjat saj skupnega razen vesolja imata bolj malo.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
111111111111 je izjavil:
100€?
Za premium verzijo dobiš še DLC in 5 dni lahko igraš prej v early acces.
Jaz se še nisem odločil med osnovno ali premium bom pa sigurno naročil v trgovini,da dobim še škatlo :)
So pa orng popravili bojevanje kot kaže je res, da so jim pri tem naknadno promagali iz id Software.
Starfield igra naj bi imela najmanj hroščev od vseh Bethesda iger. Prvotno naj bi igra izšla še preden je Microsoft prevzel Zenimax torej marca 2021.
First Expansion for Starfield is Already in the Pipeline And More are Coming
Bethesda is preparing a lot of post-release content for Starfield. The story DLC already in the making will not be the last.
https://www.gamepressure.com/newsroom/s...
Več DLCjev + moderji spet igra katera bo živela +10 let
Bethesda is preparing a lot of post-release content for Starfield. The story DLC already in the making will not be the last.
https://www.gamepressure.com/newsroom/s...
Več DLCjev + moderji spet igra katera bo živela +10 let
111111111111 je izjavil:
100€?
Za premium verzijo dobiš še DLC in 5 dni lahko igraš prej v early acces.
Jaz se še nisem odločil med osnovno ali premium bom pa sigurno naročil v trgovini,da dobim še škatlo :)
Kaj ti to pomaga, ko pa bo po mojem taka gužva za prenos, da se bodo strežniki sesuli ali pa bo tako počasi prenašalo, da bo komaj čez 24 ur preneslo igro.
svecka ::
svecka ::
No mans Sky je čisto druga igra sedaj, dobila je preko 30 zastonj DLCjev kjer so vkjučili vse in še več kot so obljubljali na začetku in redno 2x letno prihaja do večjih updejtov, kjer dodajo konkretno nove stvari v igro.
Tribal ::
No mans sky pač ni za vsakega. Sam sem po 2h igranja ugasnil in nikoli več prižgal, ja to zadnjo verzijo.
Star citizen mi je všeč kaj delajo, samo prepočasi delajo. Dvomim da jim uspe kar so si zadali.
Starfield mi pa zgleda bo imel vse kar si lahko poželim. Arkadno igro z malo vsega na voljo, predvsem pa upam na dobro zgodbo.
Star citizen mi je všeč kaj delajo, samo prepočasi delajo. Dvomim da jim uspe kar so si zadali.
Starfield mi pa zgleda bo imel vse kar si lahko poželim. Arkadno igro z malo vsega na voljo, predvsem pa upam na dobro zgodbo.
Za tak velik svet bo zagotovo manjkal online način... Je pa nekaj zagotovljeno - ne bo hekerjev kot pri GTA Online.
ahac ::
R.I.P. Star Citizen
PRehitel jo je No Mans Sky in sedaj jo bo še Starfield. Star citizen je izgubljena zgodba, se vidi da Cris Roberts se še zmeraj ni naučil managementa tako finančnega kot organizacjskega in se spet ponavlja zgodba Wing Commanderja.
Je pa rekordno zaslužil...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Izi ::
V Fallout so dali online in smo videli kakšno sranje je nastalo.
Tisti, ki si želijo online imajo na voljo ogromno drugih iger. Tukaj online nima kaj iskati. Upajmo, da se je Bethesda s Fallout 76 dovolj opekla, da jim kakšen online ne pride nikoli več na misel.
Tisti, ki si želijo online imajo na voljo ogromno drugih iger. Tukaj online nima kaj iskati. Upajmo, da se je Bethesda s Fallout 76 dovolj opekla, da jim kakšen online ne pride nikoli več na misel.
Netrunner ::
Coop bi bil dobrodošel pri igri kot je starfield.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
111111111111 ::
No mans Sky je čisto druga igra sedaj, dobila je preko 30 zastonj DLCjev kjer so vkjučili vse in še več kot so obljubljali na začetku in redno 2x letno prihaja do večjih updejtov, kjer dodajo konkretno nove stvari v igro.
Uff... Sedaj me je pa zamikalo. Bom malo prebral in pogledal, prva verzija je bila zanič.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Glede na to, da bo čez 1000 planetov bo veliko teh planetov tudi praznih se pravi nekateri brez življenja nekateri bodo imeli aliene nekje boš farmal... tukaj bodo verjetno imeli izdelovalci MOD-ov največ dela :)
Ang3lo ::
Ma teh 1000 planetov me ne impresionira. Elite dangerous ima 400 miljard zvezd (kolikor naj bi jih bilo v Milky Way) in še nekajkrat več planetov, pa na večini nimaš kaj dost za počet .
Jaz bom kupil navadno verzijo preko resellerjev za 40 eur. To je zato ker:
- ne podpiram višjih cen (vsi bi podražali na 70 eur+)
- ne podpiram early access privilegiranja
- ne podpiram mikrotransakcij (na prodaj naj bi bili skini, verjetno še kaj drugega)
Zanimiva se mi zdi samo ura, če se jo bo dalo dobit za neko normalno ceno.
- ne podpiram mikrotransakcij (na prodaj naj bi bili skini, verjetno še kaj drugega)
Ryzen 5800X3D | 32GB DDR4 3600 | GeForce 3090 Ti Suprim X
Alphacool Eisbaer Aurora 360 | MSI Tomahawk MAX B450 | Lian Li o11 EVO
Alphacool Eisbaer Aurora 360 | MSI Tomahawk MAX B450 | Lian Li o11 EVO
111111111111 ::
Ma teh 1000 planetov me ne impresionira. Elite dangerous ima 400 miljard zvezd (kolikor naj bi jih bilo v Milky Way) in še nekajkrat več planetov, pa na večini nimaš kaj dost za počet .
Ura?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avowed (Obsidian Entertainment) (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5607 (105) | oo7 |
» | Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 77445 (2202) | todman74 |
» | Fallout 5 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 25347 (1116) | oo7 |
» | Baldur's Gate 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 36402 (6829) | oo7 |