» »

Bolha prodaja izkušnje

Bolha prodaja izkušnje

HotIce ::

Pozdravljeni!
V kratkem bi prodal več stvari večinoma elektronika (telefoni, računalniki) ki so se uporabljali samo za službeno rabo in sedaj me zanima kakšne imate izkušnje z bolho?
V kolikšnem času ponavadi prodate določeno stvar ter ali kupci zaupajo nakupu po odkupnini, ker nimam veliko časa da bi se vozil.

Magic1 ::

Načeloma je v navadi, da pride kupec pogledat in potencialno kupit in ne obratno.
Če daš primerno ceno, bo tudi zanimanje primerno. Če greš konkretno pod ceno, lahko prodaš tudi v 30min.
Samo večino folka gleda le na ceno, katero so oni dal pri nakupu nove stvari in potem prodajajo po mesece.
Magic

dunda ::

Se strinjam ... cena je glavna stvar. Če bo cena primerna, bo zadeva šla od hiše. Se pa vedno najdejo pacienti. Z njimi se ne obremenjuj.
https://www.kacnje.eu

win64 ::

Sam pri prodaji poizkuškam napisati vse kar je pomankljivo na prodajanem artiklu. Tako se ustvari tudi neko zaupanje. Osebno menim da oglasi kjer piše "kot novo", "zelo ugodno", .. delujejo prevarantsko.
Ceno nastavim nižjo od podobnih stvari na bolhi in se ne dogovarjam.
Še vse sem prodal v 2 tednih maksimalno.

PS: to ne velja za avtomobile in artikle višjih vrednosti, kjer dobivaš SMS sporočila tipa: "Ti kupim za pol cene, če ga pripelješ 200km k meni na dom ti dam še 100EUR zraven."

Riff ::

ja če je realna cena se potem tud zadeva dost hitr poroda

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bolha plačljiva (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14937740 (15093) PersonaRuda
»

Realna vrednost rabljenih izdelkov (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
628208 (3668) matobeli
»

Cena po dogovoru !? (strani: 1 2 )

9619006 (15626) loveJDM

Prodaja prek Bolhe (strani: 1 2 3 )

10219925 (17366) dzinks63
»

Nesposobnost trgovanja pri malih oglasih (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25555368 (45957) kuglvinkl

Več podobnih tem