Forum » Pomoč in nasveti » Bolha prodaja izkušnje
Bolha prodaja izkušnje
HotIce ::
Pozdravljeni!
V kratkem bi prodal več stvari večinoma elektronika (telefoni, računalniki) ki so se uporabljali samo za službeno rabo in sedaj me zanima kakšne imate izkušnje z bolho?
V kolikšnem času ponavadi prodate določeno stvar ter ali kupci zaupajo nakupu po odkupnini, ker nimam veliko časa da bi se vozil.
V kratkem bi prodal več stvari večinoma elektronika (telefoni, računalniki) ki so se uporabljali samo za službeno rabo in sedaj me zanima kakšne imate izkušnje z bolho?
V kolikšnem času ponavadi prodate določeno stvar ter ali kupci zaupajo nakupu po odkupnini, ker nimam veliko časa da bi se vozil.
Magic1 ::
Načeloma je v navadi, da pride kupec pogledat in potencialno kupit in ne obratno.
Če daš primerno ceno, bo tudi zanimanje primerno. Če greš konkretno pod ceno, lahko prodaš tudi v 30min.
Samo večino folka gleda le na ceno, katero so oni dal pri nakupu nove stvari in potem prodajajo po mesece.
Če daš primerno ceno, bo tudi zanimanje primerno. Če greš konkretno pod ceno, lahko prodaš tudi v 30min.
Samo večino folka gleda le na ceno, katero so oni dal pri nakupu nove stvari in potem prodajajo po mesece.
Magic
dunda ::
Se strinjam ... cena je glavna stvar. Če bo cena primerna, bo zadeva šla od hiše. Se pa vedno najdejo pacienti. Z njimi se ne obremenjuj.
https://www.kacnje.eu
win64 ::
Sam pri prodaji poizkuškam napisati vse kar je pomankljivo na prodajanem artiklu. Tako se ustvari tudi neko zaupanje. Osebno menim da oglasi kjer piše "kot novo", "zelo ugodno", .. delujejo prevarantsko.
Ceno nastavim nižjo od podobnih stvari na bolhi in se ne dogovarjam.
Še vse sem prodal v 2 tednih maksimalno.
PS: to ne velja za avtomobile in artikle višjih vrednosti, kjer dobivaš SMS sporočila tipa: "Ti kupim za pol cene, če ga pripelješ 200km k meni na dom ti dam še 100EUR zraven."
Ceno nastavim nižjo od podobnih stvari na bolhi in se ne dogovarjam.
Še vse sem prodal v 2 tednih maksimalno.
PS: to ne velja za avtomobile in artikle višjih vrednosti, kjer dobivaš SMS sporočila tipa: "Ti kupim za pol cene, če ga pripelješ 200km k meni na dom ti dam še 100EUR zraven."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bolha plačljiva (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 37740 (15093) | PersonaRuda |
» | Realna vrednost rabljenih izdelkov (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8208 (3668) | matobeli |
» | Cena po dogovoru !? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19006 (15626) | loveJDM |
⊘ | Prodaja prek Bolhe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19925 (17366) | dzinks63 |
» | Nesposobnost trgovanja pri malih oglasih (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 55368 (45957) | kuglvinkl |