Forum » Pomoč in nasveti » mikrofon in slušalke
mikrofon in slušalke
valericka ::
Pozdravljeni,
prosila bi za pomoč. Želela sem posneti en video, vendar imam težave pri nastavitvi mikrofona in slušalk. Na sprednji strani priklopim kot je napisano/narisano, pa nič ne dela. Ko zamenjam, tam ko je mikrofon, vklopim tja ko so narisane slušalke in obratno, pa delajo slušalke. Mirkrofon sploh ne dela. Kako to lahko funkcionira. Za video uporabljam "Microsoft Expression Encoder 4 Screen Capture".
Prejšnjič sem posnela en video, nekako mi je uspelo z zvokom, vendar je bilo zelo tiho. Zdaj sem kupila nove slušalke in mi nič več ni jasno, kako in kaj.
Bi lahko nekdo posnel video in navodila, kako to narediti?
Sem sama posnela en video, ki ga ne želim promovirati. Gre se samo za to, da prikažem, kakšno težavo imam.
Prosim, prosim za pomoč.
LP
prosila bi za pomoč. Želela sem posneti en video, vendar imam težave pri nastavitvi mikrofona in slušalk. Na sprednji strani priklopim kot je napisano/narisano, pa nič ne dela. Ko zamenjam, tam ko je mikrofon, vklopim tja ko so narisane slušalke in obratno, pa delajo slušalke. Mirkrofon sploh ne dela. Kako to lahko funkcionira. Za video uporabljam "Microsoft Expression Encoder 4 Screen Capture".
Prejšnjič sem posnela en video, nekako mi je uspelo z zvokom, vendar je bilo zelo tiho. Zdaj sem kupila nove slušalke in mi nič več ni jasno, kako in kaj.
Bi lahko nekdo posnel video in navodila, kako to narediti?
Sem sama posnela en video, ki ga ne želim promovirati. Gre se samo za to, da prikažem, kakšno težavo imam.
Prosim, prosim za pomoč.
LP
Han ::
Predvidevam, da je mikrofon aktiven (izbran, označen...), zavihek Snemanje, desni klik na lastnosti mikrofona, kljukica pri BOOST, raven pa toliko proti 100%, da ne hrešči... Potem moraš tudi v programu za snemanje izbrati "pravi" mikrofon oziroma Line-in.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Snemanje ambientnih zvokov v HQOddelek: Zvok in slika | 806 (696) | Superboyy |
» | Gaming SlušalkeOddelek: Pomoč in nasveti | 5943 (4246) | darkz |
» | Kako postaviti video iz vodoravnega v navpični položaj ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 783 (602) | vilser |
» | slušalkeOddelek: Kaj kupiti | 1351 (1128) | PARTyZAN |
» | Format M2TSOddelek: Zvok in slika | 870 (768) | vasquez |