Forum » Pomoč in nasveti » Težave z igrami
Težave z igrami
royal ::
Vprašal bi, katere programčke moraš imeti vse za dobro delovanje iger, kot so (direct x. Itd).
Težava:
med igranjem iger se mi čez nekaj časa ugasne monitor, utripa samo lučka na monitorju in to se mi dogaja samo med igranjem iger. (ni pa kaj narobe z nastavitvami)
Mam pa gor inštaliran direct x9. 0a, pa verzijo 41. 09 driverje. (hvala za vsak odgovor)
Težava:
med igranjem iger se mi čez nekaj časa ugasne monitor, utripa samo lučka na monitorju in to se mi dogaja samo med igranjem iger. (ni pa kaj narobe z nastavitvami)
Mam pa gor inštaliran direct x9. 0a, pa verzijo 41. 09 driverje. (hvala za vsak odgovor)
Abit nf7-s barton 2500+ M (11 x 222) 2450mhz twister 512 pc3500
550w lc power vodno hlajeno..
- polepsal: Tomi ()
(sic) ::
Monitopr se ti verjetno ugasnjuje zato, ker maš v Windows narihtano Power management (desni klik na namizje - Lastnosti -> Screen saver/ohrnjevalnik zaslona -> Power/napetost (ali kako je že v SLO) pa tam narihtaj za monitor Always On/Vedno vklopljen. Mogoče pa imaš isto nastavitev nastavljeno v nastavitvah monitorja.
Možno tudi, da je kaj drugega. Katero grafično imaš? Se je to dogajalo prej? Katera verzija Windows (ME, XP,...)? Kateri monitor?
Možno tudi, da je kaj drugega. Katero grafično imaš? Se je to dogajalo prej? Katera verzija Windows (ME, XP,...)? Kateri monitor?
Fuck you all!!!
Mam geforce 4 ti 4200 tornado, windows XP, Monitor Samsung 957p.
Sem opazil ,da mi pri mal starejših igrah to ni delalo,pa to se mi sedaj dogaja samo pri igrah.
Katero verzijo drivers maš ti in ostalo.....
Sem opazil ,da mi pri mal starejših igrah to ni delalo,pa to se mi sedaj dogaja samo pri igrah.
Katero verzijo drivers maš ti in ostalo.....
Katera verzija driversov (za grafiko) pa je zdaj najboljša. Nevem zakaj bi mi to delalo pri novih igrah
kot so: (toca 3, splinetr cell .....idt) pri fifi 2003 pa mi to ne dela.........
Mal sem testiral z dxdiag pa je bilo vse vredi.......
kot so: (toca 3, splinetr cell .....idt) pri fifi 2003 pa mi to ne dela.........
Mal sem testiral z dxdiag pa je bilo vse vredi.......
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD (ATI) Catalyst™ (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Zvok in slika | 135088 (45567) | ferdo |
» | Thief 4 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 21800 (16209) | sesobebo |
» | CoD Problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11248 (7221) | hojnikb |
» | Ugašanje računalnika med igranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 3658 (2725) | Bostjan99 |
» | Izklop monitorja pri igranjuOddelek: Pomoč in nasveti | 922 (786) | mchaber |