Forum » Pomoč in nasveti » Internet dela NENORMALNO POČASI!!!!!!
Internet dela NENORMALNO POČASI!!!!!!
ananchel ::
Pozdravljeni.
Včeraj sem dobila rabljen računalnik - imam ga na istem mestu kot prejšnjega, vendar internet na njem dela nenormalno počasi - za eno stran odpret rabi tudi 10 minut!!!!!! v čem je fora? a je treba kje kakšne nastavitve spremenit?res mi ni jasno!!!!!!
Včeraj sem dobila rabljen računalnik - imam ga na istem mestu kot prejšnjega, vendar internet na njem dela nenormalno počasi - za eno stran odpret rabi tudi 10 minut!!!!!! v čem je fora? a je treba kje kakšne nastavitve spremenit?res mi ni jasno!!!!!!
BorutK-73 ::
Že spet trol na delu?
OP ni jasno da ima laptop za 50€ in pričakuje da bo delalo kot laptop za 1000€.
OP ni jasno da ima laptop za 50€ in pričakuje da bo delalo kot laptop za 1000€.
Samael ::
Pozdravljeni.
Najboljše da vprašas sestrinega računalničarja. Tistega, ki ga ima ob sebi sestra, ki živi s teboj v isti hiši: A se da ugotovit ...?
SumTingWong ::
Mene pa zanima zakaj se uporabnika/uporabnico (vesoljec?) ananchel ne blokira? Počasi je že očitno, da je troll.
ananchel ::
BlaY0 ::
Machete ::
Prejšnji je bil 150. Duh. Slab trolspomin.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Samson ::
Sestra ti je priprla pipico na fifiju ziher...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Robertos664 ::
LOL, naslednji post od OP bo: imam črnobelo sliko na ekranu, kaj naj naredim :)
Intel Core i5 6500, 8GB DDR4, 240GB SSD, 1TB HDD,
GTX 1060 6GB, S340, 500W BeQuiet, Logitech G27
GTX 1060 6GB, S340, 500W BeQuiet, Logitech G27
bambam20 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo izdal prvi ARM-prenosnik z Windows in 5GOddelek: Novice / Matične plošče | 7614 (4529) | AštiriL |
» | Kupila sem rabljen računalnik - CRKUJE!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 5494 (3891) | konspirator |
» | MacBook.. Dobra izbira? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15049 (12310) | opeter |
» | apple ali pc (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11807 (9685) | m0LN4r |
» | Se splača kupit macbooka?Oddelek: Kaj kupiti | 6867 (6076) | trnvpeti |