Forum » Loža » A se da ugotovit ...?
A se da ugotovit ...?
ananchel ::
zdravo.
sumim, da sestra, ki živi v isti hiši kot jaz, ve, katera je moja objava na nekem forumu, kljub temu da objavljam vsakič z drugim nickom. pač sumim, ker ima ob sebi računalničarja.
a lahko kakorkoli to ugotovi?
gre konkretno za starševski čvek na MON-u.
sumim, da sestra, ki živi v isti hiši kot jaz, ve, katera je moja objava na nekem forumu, kljub temu da objavljam vsakič z drugim nickom. pač sumim, ker ima ob sebi računalničarja.
a lahko kakorkoli to ugotovi?
gre konkretno za starševski čvek na MON-u.
- zaklenil: Mavrik ()
aja, računalnik ne uporabljava isti.
je vohunka, ki visi vsakodnevno na omenjenem forumu in ko ve (vsaj sumim to), da nekaj objavim, me napade (žali, prizadeva ...).
je vohunka, ki visi vsakodnevno na omenjenem forumu in ko ve (vsaj sumim to), da nekaj objavim, me napade (žali, prizadeva ...).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ananchel ()
Furbo ::
Imamo dobro novico za avtorja teme, ti in tvoja sestra sta si res v sorodu.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
sift ::
a je to troll al real
isti k ti oz verjetno ti, se pravi REAL TROLL
aja se pravi je to resnična oseba ne pa fake profil nekega trolla. in trolla z svojimi nebulozami, kot js. sj razumem
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sift ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Twitter odslej z 280 znaki v čivkuOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7642 (5596) | Markoff |
⊘ | PlačaOddelek: Loža | 2009 (1439) | St235 |
» | Dr Dre Compton a Soundtrack 2015 (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12289 (9980) | WallSreet |
» | Facebook, varnostno vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 5547 (5356) | sirov_burek |
⊘ | Spoznavanje človeka (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8155 (6489) | Gandalfar |