Forum » Hlajenje in modifikacije » Par uprasanje glede vodnega in obdelave radiatorja :)
Par uprasanje glede vodnega in obdelave radiatorja :)
Fury ::
Torej na odpadu sem si ubodu en yugecov radiator za drobiz :)
In zdej sem ga spucu kot se je le dal (500 razlicnih cistil :P) in majo clo mal bakrene barve listici :)
Zdej bom kupu se nastavke za bor masino za smerglat in bom posmrglu okvir, ker je na eni strani mal zrjavel, pol ga pa mislm mal prebarbat/polakirat sam tok da ne bo glih tak usran ostal ker se mi smil :)
Pa me zanima s kaksno barvo se to farba? Kr navadna farba za kovino al kaj a to sploh obstaja? :)
Nadalje me zanima kako mate vi pritrjen radiator v kisti.
Potem me se zanima kje ta radiator najraje spusti ce spusti - predpostavlam da ma nek sibek del glede na to da sta sergiotu 2 spustila :)
Zanima tut kok se zrak segreje ko gre skos radiator?
Pa se tole.. kok skodi pretoku ce mas vecino zavojev iz L clenov? Ker bi rad uporabil gumijaste cevi (cenejse in se porozne niso) in bi jih pac prek L clenov speljal. Bi bilo to slabo?
ce se se kej spomnem bom napisu :)
In zdej sem ga spucu kot se je le dal (500 razlicnih cistil :P) in majo clo mal bakrene barve listici :)
Zdej bom kupu se nastavke za bor masino za smerglat in bom posmrglu okvir, ker je na eni strani mal zrjavel, pol ga pa mislm mal prebarbat/polakirat sam tok da ne bo glih tak usran ostal ker se mi smil :)
Pa me zanima s kaksno barvo se to farba? Kr navadna farba za kovino al kaj a to sploh obstaja? :)
Potem me se zanima kje ta radiator najraje spusti ce spusti - predpostavlam da ma nek sibek del glede na to da sta sergiotu 2 spustila :)
Pa se tole.. kok skodi pretoku ce mas vecino zavojev iz L clenov? Ker bi rad uporabil gumijaste cevi (cenejse in se porozne niso) in bi jih pac prek L clenov speljal. Bi bilo to slabo?
ce se se kej spomnem bom napisu :)
OwcA ::
Q = m*c* ΔT
Privit z vijaki. Med radiatorjem in ohišjem imam še 3 mm samolepilni armaflex, da ublaži vibracije in zapre zračnemu curku stranpota.
Pump.Net.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
iskra ::
Jst sm zdej sredi izdelave vodnega hlajenja in bom hladilnik preprosto vtaknil v leseno škatlo (kot predal nekako) in potem našraufal v ohišje.
L členi znajo vzet kr precej pretoka ... Vzemi takšne z večjim radijem. Če hočeš da so v stilu z vodnimi bloki in radiatorjem pa vzemi bakrene člene za povezavo radiatorskih cevi (dobiš take velikosti kot hočeš).
L členi znajo vzet kr precej pretoka ... Vzemi takšne z večjim radijem. Če hočeš da so v stilu z vodnimi bloki in radiatorjem pa vzemi bakrene člene za povezavo radiatorskih cevi (dobiš take velikosti kot hočeš).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vodno hlajenje!! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 22289 (13419) | Dr_M |
» | Kratka anketa glede črpalk in blokovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3114 (2525) | MasterMiG |
» | Na kaj pazit, ko delaš vodno hlajenje!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8866 (6966) | Jackass |
» | Kaj vse za vodno hlajenje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1682 (1509) | koli99 |
» | Dokončano vodno hlajenje...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3264 (2533) | rap3r |