» »

Par uprasanje glede vodnega in obdelave radiatorja :)

Par uprasanje glede vodnega in obdelave radiatorja :)

Fury ::

Torej na odpadu sem si ubodu en yugecov radiator za drobiz :)
In zdej sem ga spucu kot se je le dal (500 razlicnih cistil :P) in majo clo mal bakrene barve listici :)

Zdej bom kupu se nastavke za bor masino za smerglat in bom posmrglu okvir, ker je na eni strani mal zrjavel, pol ga pa mislm mal prebarbat/polakirat sam tok da ne bo glih tak usran ostal ker se mi smil :)

Pa me zanima s kaksno barvo se to farba? Kr navadna farba za kovino al kaj a to sploh obstaja? :)

Nadalje me zanima kako mate vi pritrjen radiator v kisti.

Potem me se zanima kje ta radiator najraje spusti ce spusti - predpostavlam da ma nek sibek del glede na to da sta sergiotu 2 spustila :)

Zanima tut kok se zrak segreje ko gre skos radiator?

Pa se tole.. kok skodi pretoku ce mas vecino zavojev iz L clenov? Ker bi rad uporabil gumijaste cevi (cenejse in se porozne niso) in bi jih pac prek L clenov speljal. Bi bilo to slabo?

ce se se kej spomnem bom napisu :)

OwcA ::

Zanima tut kok se zrak segreje ko gre skos radiator?

Q = m*c* ΔT

Nadalje me zanima kako mate vi pritrjen radiator v kisti.

Privit z vijaki. Med radiatorjem in ohišjem imam še 3 mm samolepilni armaflex, da ublaži vibracije in zapre zračnemu curku stranpota.

Pa se tole.. kok skodi pretoku ce mas vecino zavojev iz L clenov? Ker bi rad uporabil gumijaste cevi (cenejse in se porozne niso) in bi jih pac prek L clenov speljal. Bi bilo to slabo?

Pump.Net.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

iskra ::

Jst sm zdej sredi izdelave vodnega hlajenja in bom hladilnik preprosto vtaknil v leseno škatlo (kot predal nekako) in potem našraufal v ohišje.

L členi znajo vzet kr precej pretoka ... Vzemi takšne z večjim radijem. Če hočeš da so v stilu z vodnimi bloki in radiatorjem pa vzemi bakrene člene za povezavo radiatorskih cevi (dobiš take velikosti kot hočeš).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vodno hlajenje!! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
32222289 (13419) Dr_M
»

Kratka anketa glede črpalk in blokov

353114 (2525) MasterMiG
»

Na kaj pazit, ko delaš vodno hlajenje!!! (strani: 1 2 3 )

1018866 (6966) Jackass
»

Kaj vse za vodno hlajenje?

161682 (1509) koli99
»

Dokončano vodno hlajenje...

403264 (2533) rap3r

Več podobnih tem