» »

zoisova- a moram kaj narediti

zoisova- a moram kaj narediti

.smidge. ::

Zivjo letos je prvo leto kar imam zoisovo stipemdijo, zanima me, kaj moram zdaj narediti da si jopodalsam, moram nesti spricevalo al kaj al me bodo oni kaj obvestili kaj moram narediti, a ve kdo?

:\
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

McHusch ::

Boš dobil pravočasno po pošti neke obrazce in vprašalnike z vsemi detajlnimi navodili. Nič bat. ;-)

asPeteR ::

.smidge.: Oprosti, ampak po tem ko sem prebral tvoj post se mi nekako zdi, da je ne bos dobil ...

8-)
http://blog.stegnar.com

mirage ::

Pokliči na območno službo zavoda za zaposlovanje, verjetno so kje založili tvoj obrazec.

Aha tako torej, tnx za odgovore, samo a potem bi ze moral dobiti te papirje?

.smidge.: Oprosti, ampak po tem ko sem prebral tvoj post se mi nekako zdi, da je ne bos dobil ...

Zakaj...?:\

R33D3M33R ::

@asPeter
lol :D

@.smidge
včasih dobiš takoj, včasih pa je treba malo počakati. Letos sem dobil takoj, lani sem pa moral bolj dolgo čakati.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

R0K ::

Kaj pa za državno?

A je uspeh tut kej odvisen od nje?

s5cougar ::

Mogoče ve kdo kakšne so možnosti, da Zoisovo dobiš naknadno :\? Zaključil sem 3. letnik gimnazije in bom letos oddal vlogo.
Errare humanum est.

Aha toreej naj kar pokcakam da bo prislo.:)

s5cougar govori se da je zelo tezko dobiti naknadno,,moja 2. sestricna jo je dobila ke je naredila neko seminarsko kao na drzavni ravni dobro, ma to so vse govorice, na podlai cesa pa ti dajes vlogo?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: .smidge. ()

go_kyu ::

.smidge. obvladas ni kej. Tvoje tipkanje in slovenscina 1A s crtico :D
Life is life...

DJG ::

Jaz sem ravno danes dobil obrazce po pošti. Rok oddaje je pa 9. 9. 2003, tako da ni treba skrbeti ali boš pravočasno oddal papirje.
Za naknadno pa moraš res imeti veliko obšolskih dejavnosti, ukvarjanje s športom pa še kakšno seminarsko, itd.

Ah ja, to, tipkanje ,samo je ze tema pa se oci memam polne solz ker cel dan v PC bulim in ne vi+dim kaj tipkam no se opravicujem :8)

Odličen uspeh + obšolske dejavnosti (neki priznanj). Eh, bomo vidl.
Errare humanum est.

Matek ::

s5cougar, jes jo mam pa sem zdej malo bral ko sem dobo te obrazce pa piše zadaj nekaj da če hočeš naknadno dobit, moraš poleg vsaj pravdobrega uspeha met še javno priznan izjemni dosežek, kaj je to pa naj bi blo opredeljeno v pravilniku in razpisu.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

WiseBear ::

Kot dosežek moreš met zlato priznanje.

LP

Tudi jaz sem dobil pismo danes. Samo ce sem prav razumel prebrano bom mogu bit prav deber drugo leto sicer bo ->:(

Mizerja pa taka
Na racun tajkih kot sem jaz bodo ogromno prisparali

.smidge., ne sekiraj se, se je tut prijateljica tožla mi, ko je bla dobra letos, je mislila, da ji bojo vzeli, samo so šli or vprašat na zavod, pa je tisto tam napisano za tiste, ki so zgubili štipendijo in bi jo radi dobili nazaj, da morajo bit vsaj prav dobri, za nas, ki jo mamo, pa je minimum dober uspeh.

go_kyu ::

Jah a pol bi recmo jz ce sm drzavni prvak v judu pa prav dober oz odlicen drug let lohka dobil stipendijo za 4 letnik?
Life is life...

go_kyu:

Najbolš, da greš v šolo s svojim spričevalom in javnim dokazilom za tvoj dosežek in tam izpolnite vlogo ter priložite kopije teh papirjev. Maš dobre šanse, da oktobra dobiš zoisovo.
Errare humanum est.

MMM: ze res, ampak nam so na razgovoru lani (za pridobitev) rekli da samo se za letos velja to, da jo obdrzis ce si dober, potem pa da bodo spremenili in bos moral biti pravdober.

?8-O

malal ::

vse je precej simpl.zoisovo stipendijo obnovis tako, da pravocasno oddas vlogo za stipendijo vred z potrdilom o solanju in ostalih zahtevanih dokumentih o katerih dobis pismo itaq na dom. da dobis stipendijo je najlazje ob zakljucku osnovne sole ob opravljenih testih osnovni soli imas se kako zlato priznanje, ki ti omogoci vec pik pri sestevku za stipendijo..potem jo vsako leto ohranjas z vsaj dobrim uspehom..ob pravd obrem ali odlicnem se ti stipendija se povisa. ce jo zgubis za obnovo lete potrebujes javen dosezek plus prav dober uspeh ali povprecno oceno osem. kar se tice tega da jo dobis pa kasneje..ja je mozno po vsakem letniku ob oddaji vloge..se lazje je ce te predlaga sola..sam kasneje jo je tezje dobit. to vse velja za zoisovo..drgac pa ni mal tud ostalih..tud sama mesta majo stipendije..pa konec koncev se kadrovske in pa drzavne.

upam da jo vsi dobite..oz. ohranite..

lep pozdravcek..

malal.:P

Ja, točno tako kot je malal napisala. BTW, ve kdo za koliko se poviša štipendija, če si odličen v prvem letniku?

Mavrik ::

8000 in nekaj kolikor vem...
The truth is rarely pure and never simple.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Štipendija (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Šola
1921505598 (19340) MIHAc27
»

Štipendije (Zoisova in morebitne druge)

Oddelek: Loža
395701 (4253) Volta
»

Obdržim štipendijo?

Oddelek: Šola
374137 (3195) Invictus
»

Zoisova štipendija (strani: 1 2 )