» »

Nakup rabljenega avta

Nakup rabljenega avta

Temo vidijo: vsi
««
33 / 61
»»

Utk ::

V avto.net si nastavi filter, ceno od-do, letnik, opremo, itd., in vidiš kaj ti ostane. Brez veze se omejevat na nek model, znamko, ker tu je že bolj pomembno stanje konkretnega avta kot pa stanje ko je bil nov.

Twixz ::

Med Mazdo 3 in C3 1.6 HDi se je odločila za C3. 2016 letnik.
Dobila za 5k, je imel par estetskih napak, smo zbili ceno za par 100€. Opremljen je čudovito, edino kar manjka je multifunkcijski volan, čeprav ročke za volanom pripomorejo k temu, da ne pogrešaš tega preveč.
Pa precej prostoren je noter, glede na to da zgleda ko neka majhna jajca navzven.

kixs ::

Pa folk kupuje zdaj v tem dragem casu nove/rabljene avte?

Gledam primerjavo od lani, so cene za 20-40% visje. No way da grem zdaj menjat avto, pa cetudi moram tega se 10 let vozit...

m0LN4r ::

Ja saj, ce ni mus ni panike, drugace pa je vseeno, place bodo sle tudi gor.
Al pa cakas na lepse case ce lahko.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Lepo, da si optimist :)

Ti avti:
https://www.avto.net/Ads/results.asp?zn...

so bili lani med 16 in 18K€, letos eno leto starejsi in 5-7 jurjev vec. Pa sem rekel, da bom pocakal eno leto, da se tisti s 60kwh baterijo pocenijo. Mat'r sem se zaj.... :lol:

Buggy ::

Bom kar tukaj vprasal. A imate BMW fahrerji kaksne hudi psihicne motnje, ce vas prehiti nek jeben passat?

Nek 330 Xdrive voznik je imel danes zgleda slab dan...zmigavec na BMW je pa itaq feature, ki ga retardi v teh cefurskih kolih ne znajo uporabljat...ja vem, imate s palcko za zmigavce problem, ker se ne vraca..bug ali feature?

Kakorkoli...tip se nekaj izzivlja z avtom drift na ovinku pa neke scene, ko ga potem pa nek passat prehiti tehnicno regular pa surla do podna :D

ziga1990 ::

Buggy je izjavil:

Bom kar tukaj vprasal. A imate BMW fahrerji kaksne hudi psihicne motnje, ce vas prehiti nek jeben passat?

Nek 330 Xdrive voznik je imel danes zgleda slab dan...zmigavec na BMW je pa itaq feature, ki ga retardi v teh cefurskih kolih ne znajo uporabljat...ja vem, imate s palcko za zmigavce problem, ker se ne vraca..bug ali feature?

Kakorkoli...tip se nekaj izzivlja z avtom drift na ovinku pa neke scene, ko ga potem pa nek passat prehiti tehnicno regular pa surla do podna :D

še dobro da ga ni kdo z prius-om prehitel.
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

kixs je izjavil:

Lepo, da si optimist :)

Ti avti:

so bili lani med 16 in 18K€, letos eno leto starejsi in 5-7 jurjev vec. Pa sem rekel, da bom pocakal eno leto, da se tisti s 60kwh baterijo pocenijo. Mat'r sem se zaj.... :lol:
Saj bodo spet med 16 in 18K, ampak cez 2 leti, ko bodo 2 leti starejsi, ampak takrat bo 20k tako kot je danes 17-18k po obcutku.
Trade Republic 38MVDVXM

Lani poleti je ASP prodajal novega Leafa s 62kWh baterijo za 25K€. Me je mikalo, ampak se potem nisem odlocil. Sej ga verjetno tudi letos ne bi kupil po tisti ceni, tako da te, rabljene po takih cenah, si naj kar slikajo. Jutri grem delat veliki servis na moji starini in bo dobra se za nedolocen cas...

Cena EVjev je sla bolj gor, saj zdaj ko ni novih oz. se caka v nedogled, lahko za njih kasirajo kolko hocejo. Sem iz zajebancije vprasal, ker je na parkplacu bil novi Ioniq, kok popusta dobim, pa je rekel nic, dobi ga tist k vec da. Nori casi.
No sicer jaz nimam nic proti, nasima rabljenima cena ze leto pa pol ne pada, kljub vecjim kilometrom.
Trade Republic 38MVDVXM

Buggy ::

Ko je gospodarstvo in nasplosno druzba kaoticna se ponuja veliko novih moznosti. Odpirajo se dodatne opcije, izkoristite ta cas znotraj svoj nacel in zmoznosti. NI posteno a tistim z nekaj rezerve je dosti lazje to pa.
Se kaksno leto, da se tale balon izniha, pa bodo avti iz lizik spet za male pare :))

APPluk ::

Imam eno vprašanje glede zavarovanja vozila in sicer, če kupim avto v Ljubljani in sem iz Maribora, lahko zavarovanje (osnovno + potniki, nič kasko) uredim prej z številko VIN in ali še potrebujem kaj drugega (reg. številka je verjetno nepotrebna ali?)?

matobeli ::

Samo z vin še nisem delal, je pa naredil že samo z številko prometnega in samo z obstoječo registrsko, tko da če maš svojega agenta bo že zbrskal ven vse podatke.

nyler2 ::

Gre samo z vin, vsaj pri triglavu oz agentu, ki ga imam je šlo. Počakalo se je edino da je avto imel homologacijski list.

tony1 ::

Dovolj je samo VIN.

MIHAc27 ::

Jaz ko sem kupoval avto, sem poklical tehničnega, pa prosil da mi rezervirajo eno tablico. Reg. številko potem sporočil na zavarovalnico in VOILA imel urejeno zavarovanje. VIN tudi rabiš.

APPluk ::

Sem zrital, je šlo z VIN številko in s tem, da sem vedel za kateri avto se gre, da ne bi kje napačnega VINa imel.

Djole ::

Zdravo,
Nekdo je v eni izmed tem o nakupu avtomobila omenil, da kupuje samo iz Avstrije oz neke njihove trgovine z rabljenimi avtomobili, ki je razširjena po celi državi in pa naj bi bili avtomobili malce dražji ampak kao vse porihtano. Pa ne najdem več te trgovine oz kje je bilo to omenjeno. :)

blaz5 ::

Djole je izjavil:

Zdravo,
Nekdo je v eni izmed tem o nakupu avtomobila omenil, da kupuje samo iz Avstrije oz neke njihove trgovine z rabljenimi avtomobili, ki je razširjena po celi državi in pa naj bi bili avtomobili malce dražji ampak kao vse porihtano. Pa ne najdem več te trgovine oz kje je bilo to omenjeno. :)

onlinecars.at

Djole ::

To bo to...super hvalaa :D

Kako so kaj 1.6 TDI mašine?
Pa avtomatik/ročni? Mal spremljam zdej zadeve, ker so cene spet šle mičken dol pa nevem če ne bi kr 1.6 vzel. Vozim se itak relacija 35 km dnevno (služba dom) in pa skoraj vsak vikend na AC.

mgermo ::

Imam 1.6 avtomatik. Mal mi je žal, da nisem vzel 2.0, ker pospeška nekega res nima. Ampak imam tako kot ti nekje 30km relacijo in je to to.

mgermo je izjavil:

Imam 1.6 avtomatik. Mal mi je žal, da nisem vzel 2.0, ker pospeška nekega res nima. Ampak imam tako kot ti nekje 30km relacijo in je to to.

Jst sem razmišljal da bi vzel 2.0 sam zaradi avtoceste, sam se po drugi strani ne mislim niti preseravat pa vozit več kot 150 na uro. Al pa 1.6. Avtomatika še v življenju nisem vozil.
Al pa 1.6 pa 6 prestav.

Gledam pa Škoda, SEAT, VW karavane do cca. 15k. Čeprav mam še trenutni avto do novembra registriran mal opažam da se cene rabljenih nižajo.

mgermo ::

Je moj prvi avtomatik, navadiš se hitro in potem ni vrnitve nazaj. Golf karavan, 2017.

hojnikb ::

mgermo je izjavil:

remap that bitch.
#brezpodpisa

Gambino ::

1.6 TDI je nekaj najlepšega, kar je prišlo iz VW koncerna.

Motion ::

Mam 1.6 tdi oktavijo z ročnim menjalnikom. Delam prbližno 60 km hitre ceste vsak dan. 95% časana na tempomatu 110kmh. Praba nizka (4.5 l dolgoročno). Za take relacije je super. Ko pa je avto napolnjen + prtljaga za dopust pa rata 110 konjev mal malo. Tako da jst sem ga dal remapat. Zdaj ma ene 140 km in je opazna razlika. Poraba pa bolj ali manj ob item režimu vožnje enaka.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Motion ()

Twixz je izjavil:

Pa avtomatik/ročni? Mal spremljam zdej zadeve, ker so cene spet šle mičken dol pa nevem če ne bi kr 1.6 vzel. Vozim se itak relacija 35 km dnevno (služba dom) in pa skoraj vsak vikend na AC.

Super, ma ze skoraj 90.000km gor, poraba zelo nizka, avto se pelje kot nov. Tudi avtocesto prebavi, ker so prestave dolge. Pri vec konjski izvedbi so prestave malenkost krajse. Cist odvisno, kateri model gledas.
Trade Republic 38MVDVXM

m0LN4r je izjavil:

Twixz je izjavil:

Super, ma ze skoraj 90.000km gor, poraba zelo nizka, avto se pelje kot nov. Tudi avtocesto prebavi, ker so prestave dolge. Pri vec konjski izvedbi so prestave malenkost krajse. Cist odvisno, kateri model gledas.

Golf/Passat karavan (2015 dalje).
Leon karavan (če bi že vzel 1.6 TDI bi gledal, da je nabit z opremo kar se da) ali pa FR 2.0 (kar presega finančni plan).
Octavia karavan (osebno najmanjši "favorit" ampak je dober kandidat, ker za ceno ki jo daš dobiš kar precej).

Čeprav tudi bencinarji ne odpadejo. Sam nevem kako so kaj 1.4 TSI mašine. Za Leona vem da je 1.5 res čudovit (majhna poraba, itd.) ampak je mel neverjetno srečo da je naletel na njega (s polno opremo, prvi lastnik znan slovenski športnik). Drugače so res dragi.

ekran66 ::

Ali se danes da dobiti nek mini šparovček (npr. Clio) za mestno vožnjo za okoli 1500 - 2000 €? Upoštevajoč, da bo avto delal npr. 3 leta brez težav z morda kakšnih par 100-everskim uvodnim servisom (+ kasneje redni). Plus, da ima ta avto klimo in je letnik vsaj 2007, 2008.

Ali je to v trenutni ponudbi bolj misija nemogoče?
Če vprašam drugače - rad bi bencin Cliota za mestno vožnjo par tisoč kilometrov letno z neko klimo in letnik 2007 - 2009. Koliko moram dati za izpravnega, ki bo delal 3 leta?

hojnikb ::

ekran66 je izjavil:

Ali se danes da dobiti nek mini šparovček (npr. Clio) za mestno vožnjo za okoli 1500 - 2000 €? Upoštevajoč, da bo avto delal npr. 3 leta brez težav z morda kakšnih par 100-everskim uvodnim servisom (+ kasneje redni). Plus, da ima ta avto klimo in je letnik vsaj 2007, 2008.

Če vprašam drugače - rad bi bencin Cliota za mestno vožnjo par tisoč kilometrov letno z neko klimo in letnik 2007 - 2009. Koliko moram dati za izpravnega, ki bo delal 3 leta?

Najbolje da gledaš Clio mk2. Za 2 čuka bi se dal ze kr lepga dobit; 1.2 16V pa tut ni tako slab.
#brezpodpisa

ekran66 je izjavil:

3 kolege mam z 1.2 16V.
To je neuničljivo.. Pač nevem, to ga majo kmetje ko so doma na 1000+ nadmorske pa asfalt ni več ko 100 metrov od bajte. Pa se furajo že 5+ let z njimi :))

PacificBlue ::

Kaj takega, ima opravljen ze veliki servis:

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id...
I’m out.
:3

LeQuack ::

Glede na oglase vsi prodajo avto ravno po velikem servisu. A so tako radodajni ali kaj?
Quack !

zobnik ::

Hecn mi je folk k kupuje clio II za normalno uporabo, jest sem to kupu za gont, po slabih cestah.

@zobnik

Kaj pa priporočaš? Clio 2 je samo primer. Lahko je seveda tudi karkoli drugega. Le, da bo finančno ugodno.

Mene bi bilo strah, da naletis na kaksno bivse dostavno vozilo picerije Ali ali pa da ti odpade kolo, al zic odtrga od rje, poci zavorna cev. Nevem no. Je bolj varno it na bus.
Trade Republic 38MVDVXM

Dobro, ampak za 5 km / dan ne boš kupoval ne vem kaj.
Če pride čez tehničnega, pa si lahko kolikor toliko prepričan, da ne bo kar razpadel. Pa tudi kolo ne more kar pasti proč. >:D

Zato pa greš kdaj pa kdaj po makadamski cesti čez luknje in boš še prehitro slišal ko poka končnik al pa kugla na roki. Da ti spusti cevka od zavor, še nisem doživel, razen enkrat je podložka spustila in se je mal uscal ven.

ekran66 je izjavil:

Dobro, ampak za 5 km / dan ne boš kupoval ne vem kaj.
Če pride čez tehničnega, pa si lahko kolikor toliko prepričan, da ne bo kar razpadel. Pa tudi kolo ne more kar pasti proč. >:D

Imam drugace izkusnje iz dostave. Samo enkrat se umre. Meni so zavore spustile duso na titovi, ko sem se vracal iz leclerka pozimi. In to ni bilo prvic in ne na istem avtu.
Z rocno zavirati pa ni bilo glih super, sem prezivel do avto tertineka nekak.
Pa tudi zic smo svasali in gledali skozi luknjo asfalt xD - ampak vse se da pokitat, da se ne vidi, mas prav, lahko se zgodi cez 1km ali cez 1337km.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

ekran66 je izjavil:

Kaj pa priporočaš? Clio 2 je samo primer. Lahko je seveda tudi karkoli drugega. Le, da bo finančno ugodno.

Honda Jazz, Toyota Yaris, Mitsubishi Colt

Ne glej na najbolj novo ker za tak denar kupiš samo avto ki se ga ljudje želijo znebit ker je star pa vseeno noče crknit. Nočeš pa dobit tistega ki je še kolkortolko, pa bo treba vse pomenjat.

Vsak od teh atov bo naredil še 50kkm pa tud če ne zamenjaš nič.

Blinder ::

matobeli je izjavil:

Vsak od teh atov bo naredil še 50kkm pa tud če ne zamenjaš nič.

kaj za ena 1d1otska izjava je bila tole?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

A še nisi imel japonskega avta?

Izjava je infinite loop.
Trade Republic 38MVDVXM

Blinder ::

zakaj ta matobeli nima še PERSONA NON GRATA statusa?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: matobeli ()

IL_DIAVOLO ::

Clio je najboljse kar lahko kupis. Jaz bi sicer gledal mk3, ki je neprimerno lepsi od mk2. Da niti ne omenjam Japoncev.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

ekran66 je izjavil:

@zobnik

dlih te gare clio 2 so med vsemi rabljenimi avti daleč najbolj vzdržljivi in pleh nima pikce rje kot ostale precenjene gare....
Zadnje 6 let mam ta tretjega, ta sedaj je 1.2 16v manjka mu še 8000km do 300.000km pa bo še orginal sklopka in menjalnik to bo šlo še 100.000km.
Poraba zna bit ugodna, ker nima neki velik obratov pri 70-90km/h. z drugo gre 90km/h, s teretjo 120.
Lahko vzameš storio, malenkost ima odbijače drugačne...i so l.2006-2008 pa tud 2010 še vedno gre za clio 2
Moj je sicer predelan na plin....zato ga vozim.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zobnik ()

River0123 ::

m0LN4r je izjavil:

Mene bi bilo strah, da naletis na kaksno bivse dostavno vozilo picerije Ali ali pa da ti odpade kolo, al zic odtrga od rje, poci zavorna cev. Nevem no. Je bolj varno it na bus.

Haha, tvoj 20 let stari Golf pa je ful boljsi. Mislim sej je res. Oboje sta low budget avta. Ampak daj no, smesis se.

25, ampak kdo je rekel, da je boljsi?
Trade Republic 38MVDVXM

River0123 ::

m0LN4r je izjavil:

25, ampak kdo je rekel, da je boljsi?

Glede na to, da ne hodis na bus...
««
33 / 61
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup avta za -+2000 evrov (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Na cesti
22129157 (6661) KTr1sk
»

Fiat Bravo l.2007-2008 (strani: 1 2 3 4 )

17421517 (16294) zobnik
»

Poceni avto? (strani: 1 2 3 )

10019953 (16807) zobnik
»

Cene avtomobilov visoke? (strani: 1 2 3 4 )

15826235 (20660) KAVINSKY
»

Avto za 1000€ (strani: 1 2 3 4 )

15331700 (26927) Heavy

Več podobnih tem