Forum » Na cesti » Nakup avta za -+2000 evrov
Nakup avta za -+2000 evrov

matobeli ::
Clio mk2 je kar konkurenčen golfu 2, se strinjam.
Sploh pa za 2k dobiš že mk3, bistveno boljši avto.

Blinder ::
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

hojnikb ::
Clioti, sploh starejši od 10let so največja jaca in to veste vsi, ker vsak ko ga priporoča takoj pove da so rezervni deli v izobilju in poceni.
Zdej ne vem kje vsi živite, ampak ura mojga mehanika ni po 15eur nikjer v radiju 100km. Razen kakšnega takega h kateremu še cliota ne bi peljal.
a 20 let star japonc bo pa kaj bolš? Če bo mehansko ok (en čas) boš pa vsak let pri avtokleparju rjo rihtal, da bo šel cez tp. Zelo dobrga avta za 2 jurja ni, so le stvari ki jih lahko popravlaš pocen ali drago.
#brezpodpisa

zobnik ::
Cliota mu svetujete pa še plin ah dejte no eno in drugo "gare brez dna". To kupiš sam pod enim pogojem, da dobiš plinsko gratis in da je avto zarad plina cenejši od konkurence. Predelan bencinar----Plin 100% pušča posledice na glavi motorja...tko da če kupiš enga plinaša k ma že 250.000km bo prej ko slej treba še glavo rihtat.
Se lahk enkrat kje srečamo v LJ al pa Kranju pa si poglejte mojga cliota kak kleple in plav kadi, po 20km pa k ga stisnem belo kadi, da se zadnejga avta ne vid.
Puste vi plin, ker to ni to, kupiš ga sam če dobiš plin gratis in sama vto za vsaj 1/3 cenej zarad glave motorja.
Drama queen. Kupil si neke garje za par 100 evrov, hvalil u mp3 2 leti, ko je treba nekaj popravit za par 100 evrov pa jokaš. Clio mk2 je nov golf 2. Ne rjavi, 1,2 mašina je večna. Kje kaj je pa treba zamenjat. Tudi če glavo zarad plina, ni neka drama. Tolk si prišparal zarad plina v pol leta. Čeprav ne vem kater bedak bi na to mašino dal plin, ker že itak malo porabi, pa že itak ni raketa.
Clioti, sploh starejši od 10let so največja jaca in to veste vsi, ker vsak ko ga priporoča takoj pove da so rezervni deli v izobilju in poceni.
Zdej ne vem kje vsi živite, ampak ura mojga mehanika ni po 15eur nikjer v radiju 100km. Razen kakšnega takega h kateremu še cliota ne bi peljal.
20 evrov je ura, to pa res ni dost. S tem da olje in še marsikaj itak lahko sam zamenjaš.
Namest da kritiziraš se mi lahko zahvalte, da povem kako je realna slika, ne poa drugi ki vam bodo lagal.... avto je stal tolk sam zarad kot sem opisal glava motorja gre v 3pm. Avto vseskozi vzdrževan, vožen med LJ-Tržič, 2 velika servisa, olje se je redno menjalo, za ventile je tud oljno mazanje....to da prišparaš in moraš pol glavo rihtat je pa bolno

nabavi ze enkrat golf 4 1.9tdi 90HP in vozi do miljona. Še na odpadno olje lahk tankaš če hočeš še tle šparat.
#brezpodpisa

Valvoline ::
a 20 let star japonc bo pa kaj bolš? Če bo mehansko ok (en čas) boš pa vsak let pri avtokleparju rjo rihtal, da bo šel cez tp. Zelo dobrga avta za 2 jurja ni, so le stvari ki jih lahko popravlaš pocen ali drago.
Avte mas kolk ces, tudi za 2K dobis odlicnega. Pac ne bo nek prestizni voz, ampak will get the job done. Npr:
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id...
5 vratni, motor na ketno, nizka poraba, ugodna registracija, 1 lastnik. Najmanj 5-10 let brezkrbne voznje, seveda ce je vse ok.

Utk ::
Namest da kritiziraš se mi lahko zahvalte, da povem kako je realna slika, ne poa drugi ki vam bodo lagal.... avto je stal tolk sam zarad kot sem opisal glava motorja gre v 3pm. Avto vseskozi vzdrževan, vožen med LJ-Tržič, 2 velika servisa, olje se je redno menjalo, za ventile je tud oljno mazanje....to da prišparaš in moraš pol glavo rihtat je pa bolno
Imamo takega polnoletnega cliota od novega, tako da dobro vem kakšni so. Kupil si avto za 500 evrov, naredil 50,000 km al kolk skoraj zastonj, in zdaj jokaš ko treba 500 evrov dat. Pa drugič novega kupi, madona.
Mk3 ni dvojki do kolen. Dvojke bojo vozile še 10 let po tem ko bo zadnj mk3 zgnil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()

Imamo takega polnoletnega cliota od novega, tako da dobro vem kakšni so. Kupil si avto za 500 evrov, naredil 50,000 km al kolk skoraj zastonj, in zdaj jokaš ko treba 500 evrov dat. Pa drugič novega kupi, madona.
Mk3 ni dvojki do kolen. Dvojke bojo vozile še 10 let po tem ko bo zadnj mk3 zgnil.
Tud če kadi bo še dolgo delal, sam tist zadaj jim bo zažgan olje potegnil v ventilacijo. Upam da ne boš ti

matobeli ::
Niso brez razloga delal mk2 do 2017 :)
Sej 2CV so tudi delali do '90, pa ne zato k bi bil tolk super.
Clio Mk2 je en izmed najbolj ne-varnih avtov ki jih sploh lahko kupiš narjenih po 2000. Nekje na nivoju Civica iz sredine 90ih, pa tist se je vsaj vozil dobro in naredil 300+kkm
Sej, fura se, ampak za 2k pa lahko dobiš že avto.
Takle shitbox bo 100x pregveral kergakol cliota:
https://www.avto.net/Ads/media.asp?ID=1...
(in bi celo bil predlog za shitbox do 2k)
Če nisi v vzhodni sloveniji domaa je čisto vseeno, na gorenjskem komot dobiš mehanika ki zna popravljat kaj drugega kot cliote in 1.9tdi.

Utk ::
Serješ govna. Mk2 od 2001 naprej je imel 4 airbage in 4 zvezdice, abs, samozatezne pasove, 3 točkovni pas zadaj v sredini, isofix, vse kar se je dalo takrat dobit v tem razredu. Getz ni imel nič. Marsikater ni imel nič od tega dokler ni postalo obvezno. Corse večinoma niti abs ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()

Clio Mk2 je en izmed najbolj ne-varnih avtov ki jih sploh lahko kupiš narjenih po 2000. Nekje na nivoju Civica iz sredine 90ih, pa tist se je vsaj vozil dobro in naredil 300+kkm
Dej ne bluzi no. Tvoj jazz je pa res ful bol varn ane
https://cdn.euroncap.com/media/9800/eur...
https://cdn.euroncap.com/media/10044/eu...
Pa je novejši avto.
Pa sploh ne vem zakaj je še diskusija o tem razredu avtomobilov. Ker več kot očitno to ni avtomobil, ki ga hočeš met za 25kkm letno. Razn če si kot zobnik in sadomazo voziš takšno ropotuljico.
Kupiš avto C segmenta z varčnim dizlom in je to to. Če ze nimaš več kt 2 jurja za na mizo vrzit, je tisti megan precej ok izbira. Vozu se bo sigurn precej bolj udobn k tista škatla, k se ji reče jazz.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()

megason ::
Vidim, da je tema oživela
Ni potrebe po kreganju. Vsak predlog oz mnenje je dobrodošlo. Tudi, če je negativno.
Vsak ima svoj pogled na avto, življenje, ženske,...tako,da je nesmiselno kreganje kdo ima daljšega...mislim, kdo ima prav.
Na podlagi vaših mnenj, se bo lažje odločiti/zožiti izbor potencialnih avtomobilov
Ne bi pisal s katerim avtom sem delal 30k letno, da ne bo še večjega zgražanja
.
Vse gre v to smer, da je bolje da kupim električen skiro za ta denar.

Ni potrebe po kreganju. Vsak predlog oz mnenje je dobrodošlo. Tudi, če je negativno.
Vsak ima svoj pogled na avto, življenje, ženske,...tako,da je nesmiselno kreganje kdo ima daljšega...mislim, kdo ima prav.
Na podlagi vaših mnenj, se bo lažje odločiti/zožiti izbor potencialnih avtomobilov
Ne bi pisal s katerim avtom sem delal 30k letno, da ne bo še večjega zgražanja

Vse gre v to smer, da je bolje da kupim električen skiro za ta denar.

Pa 500 evrov mej na stran za popravila, če boš kupil nekaj izven gar kot so clio 2
Če boš pa cliota 2 kupil bencinarja 1.2 tam pa pride tuljava in kabli smešnih 35 evrov.....končnik 10 evrov, zglob 15 evrov, kolesni ležaj 20 evrov, kej druzga pa itak ne crkne. Rjavi noben.
Če boš pa cliota 2 kupil bencinarja 1.2 tam pa pride tuljava in kabli smešnih 35 evrov.....končnik 10 evrov, zglob 15 evrov, kolesni ležaj 20 evrov, kej druzga pa itak ne crkne. Rjavi noben.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dacia sandero (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8323 (5055) | IL_DIAVOLO |
» | Menjat avto ali ne, kupil za -+2000 evrov (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 5942 (2942) | zobnik |
» | Nakup avta - 2ic (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 4794 (3404) | matobeli |
» | Avto za 1000€ (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 26365 (21592) | Heavy |