Forum » Na cesti » Nakup rabljenega avta
Nakup rabljenega avta
Temo vidijo: vsi
profii ::
hojnikb ::
Mimogrede, kaj bi se pa najbolj splačalo iz finančnega vidika v smislu da imaš v planu v kratkem vzet kredit za stanovanje? Vzet malo več kredita in s tem kupit avto ali kupit avto na leasing?
Kupiti kanto za 2k€ in kupiti boljše stanovanje. Thank me later.
this.
#brezpodpisa
Twixz ::
Mimogrede, kaj bi se pa najbolj splačalo iz finančnega vidika v smislu da imaš v planu v kratkem vzet kredit za stanovanje? Vzet malo več kredita in s tem kupit avto ali kupit avto na leasing?
Gre za adaptacijo. Ne nakup novega stanovanja.
Kanto že imam pa mi crkuje na obroke in to po mnenju mnogih kanta ko ima neuničljiv motor.
Blinder ::
Novejsi avto pa ti bo na obroke zgubljal vrednost
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Kanto že imam pa mi crkuje na obroke in to po mnenju mnogih kanta ko ima neuničljiv motor.
Kaj bi rad slišal? Vzemi 60k€ stanovanjskega kredita, dobiš boljšo obrestno kot na gotovinskem. Potem vzami BMWja od lokalnega dilerja, 3ko ali 5ko iz Nemčije, 2 leti starega z 100k km za 30k€. Poceni laminat dobiš v Kemoplastu v BTCju, velik lahko prišparaš, če ga polagaš sam. :)
feryz ::
Zanimivo. Jaz sprašujem naokrog kdo hoče gratis avto, samo tanka in se fura, pa ga nihče noče. Ena jajca od mondeo-ta, par let stara. Mislim da štiri. Mogoče zato, ker je popisan z reklamo in mora tak ostati.
Folk je čuden ratal te dni.
Folk je čuden ratal te dni.
tdi? :P
Novejsi avto pa ti bo na obroke zgubljal vrednost
Izguba vrednosti ima ničn pomen, če avta ne prodaš.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Kaj bi rad slišal? Vzemi 60k€ stanovanjskega kredita, dobiš boljšo obrestno kot na gotovinskem. Potem vzami BMWja od lokalnega dilerja, 3ko ali 5ko iz Nemčije, 2 leti starega z 100k km za 30k€. Poceni laminat dobiš v Kemoplastu v BTCju, velik lahko prišparaš, če ga polagaš sam. :)
Konstruktivno mnenje. Ne nameravam kupiti avto za več kot.. 15k€? Čeprav gledam tja do 12k€.
Če bi hotel kupiti kanto za 2 jurja tako kot jo imam zdaj in sem vanjo vložil še 2 jurja potem ne bi spraševal.
Laminat mi ni všeč, raje parket ali vinil.
Zakaj pa potrebuješ avto? :)
Relacije, potovanja, služba, familija, hvatanje mladenk,...? :)
Koliko km na leto? Kakšne so želje glede avtomobila?
Drugače, nekatere banke dajejo kredit za obnovitev stanovanja in zahtevajo samo (mislim da) 20% nakazaila na TRR izvajalca, ostalo je gotovina. Torej z 80% (ali 60%, ne me držat za besedo), greš lahko po BMWja, nihče ne bo preverjal.
Tudi pregovorno vzdržljiv avto zariba, če ne narediš servisa :)
Drugače, nekatere banke dajejo kredit za obnovitev stanovanja in zahtevajo samo (mislim da) 20% nakazaila na TRR izvajalca, ostalo je gotovina. Torej z 80% (ali 60%, ne me držat za besedo), greš lahko po BMWja, nihče ne bo preverjal.
Zakaj pa potrebuješ avto? :)
Službeno 40 kilometrov na dan (1/4 mestne vožnje, ostalo izven mesta). Z družino enkrat na leto na dopust. 3x na mesec 250 kilometrov na vikend.
Glede avtomobila, karavan bi blo fajn ker je v planu večanje družine čez par let, pa če bo treba kak material pripeljat za stanovanje.. Ali pa kombilimuzina, gre skozi.
BMW mi gre na živce. Gledam SEAT Leon, VW Golf/Passat, Škoda Scala/Octavia, Audi A4 karavan se mi dopade ampak mi je predrag. To je pa to.
Servise sem delal redno, pa mi je vseeno 8.000 kilometrov po velikem servisu jermen preskočil, to se pa pregovorno ne dogaja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Twixz ()
Tole z jermenom je lahko sreča, ali pa bi moral zamenjati mehanika in ne avto. Ali so bili pa materjali in jermena iz aliexpressa. :)
Glede izbora avtomobila ti bo pa kdo drug kaj več svetoval. Načeloma imaš vredu izbor. ;)
Glede izbora avtomobila ti bo pa kdo drug kaj več svetoval. Načeloma imaš vredu izbor. ;)
matobeli ::
Zdej pa manjka sam še podatek o tem kater je bil ta "pregovorno odličen" avto. :D
Ne obupat nad avti za 2k, se jih valja ko listja. Npr. Mazda 6 bencinar, ali pa Subaru Legacy, velik, moderen avto za nič denarja, ker to ni VAG/Toyota in so cene rabljenih res nizke.
Praktično kerkol ti bo držal par 10kkm, pa tud če ne menjaš olja.
To da je škripnil po 8kkm od servisa je lahko nesreča najvišje kakovosti, ali pa slab mehanik.
Ne obupat nad avti za 2k, se jih valja ko listja. Npr. Mazda 6 bencinar, ali pa Subaru Legacy, velik, moderen avto za nič denarja, ker to ni VAG/Toyota in so cene rabljenih res nizke.
To da je škripnil po 8kkm od servisa je lahko nesreča najvišje kakovosti, ali pa slab mehanik.
Zdej pa manjka sam še podatek o tem kater je bil ta "pregovorno odličen" avto. :D
Golf 4 1.9 TDI, 85 kW.
Mehanik 25 let dela samo na VW, SEAT in Škoda.
Kolikokrat 300kkm je pa imel avto? :)
to je 115 konjski tdi s 6 stopenjskim menjalnikom? A je bila pumpa ali pa jermen sumljivega porekla? :)
to je 115 konjski tdi s 6 stopenjskim menjalnikom? A je bila pumpa ali pa jermen sumljivega porekla? :)
Kolikokrat 300kkm je pa imel avto? :)
2. lastnik sem jaz, prvi je oče. Torej so realni kilometri.
5 prestav ima, sem pa kupil vse original, no saj večinoma kupujem vse original oz. priznano firmo
Zgodovina sprememb…
m0LN4r ::
Za 20 jurjev dobis kaj? Mal bolso kuhinjo in ploscice al ?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
20k€ dobiš kar veliko. Glede na to, da ni napisal, da gre za prenovo bi npr 10k€ pologa naredilo razliko 50k€ v konči ceni stanovanja.
Pri adaptaciji te pa 20k€ prinese zelo daleč. Veliko raje imam novo kolpalnico in kuhinjo, kakor pa staro BMW 5ko z 200kkm na števcu.
Kupiti kanto za 2kEUR in kupiti boljše stanovanje. Thank me later.
9 jurjev kuhinja, 3 jurje kopalnica. Ostali prostori po 2 jurja, pride tam okoli 20.000EUR.
Pa vloženih je že dobrih 10.000EUR.
"Veliko raje imam novo kolpalnico in kuhinjo, kakor pa staro BMW 5ko z 200kkm na števcu."
Jaz bi pa rad avto ki mi ne bo crknil vsake 2 meseca. Zato sem pripravljen dati malo več.
Zgodovina sprememb…
Golf 4ka bo počasi že izpolnjevala pogoje za starodobnika (1998-2003).
Pod 10k€ dobiš kar nekaj skoraj novih in zanesljivih avtomobilov. Vem pa da v staro kanto hitro zmečeš vsak mesec toliko, kolikor je en obrok novega.
Tole moje pisanje o BMWjih je zgolj provokacija. Poglej še kakšno KIO in ostale azijske avtomobile.
Pod 10k€ dobiš kar nekaj skoraj novih in zanesljivih avtomobilov. Vem pa da v staro kanto hitro zmečeš vsak mesec toliko, kolikor je en obrok novega.
Tole moje pisanje o BMWjih je zgolj provokacija. Poglej še kakšno KIO in ostale azijske avtomobile.
Golf 4ka bo počasi že izpolnjevala pogoje za starodobnika (1998-2003).
še 7 let ne :)
#brezpodpisa
widj3098dj32 ::
Kupiti kanto za 2kEUR in kupiti boljše stanovanje. Thank me later.
9 jurjev kuhinja, 3 jurje kopalnica. Ostali prostori po 2 jurja, pride tam okoli 20.000EUR.
Pa vloženih je že dobrih 10.000EUR.
"Veliko raje imam novo kolpalnico in kuhinjo, kakor pa staro BMW 5ko z 200kkm na števcu."
Jaz bi pa rad avto ki mi ne bo crknil vsake 2 meseca. Zato sem pripravljen dati malo več.
Civic bencinar, letnik po zelji. Moj letnik 2009 je bil pred 2 letom in pol in 45k prevozenimi (kupljen z 118k) malo pod 5k€, pa bi po cenah na avto.net zdaj dobil 3k€ zanj. Najvecji strosek sta bila zadnja kolesna lezaja.
strawman ::
Tema se mi zdi primerna za naslednje vprašanje:
S kolegico ki kupuje (starejši) rabljen avto, sem hodil po ogledih.
Na dveh avtih je bilo prisotno izrazito veliko "pikic" odluščenega laka in barve na sprednjem odbijaču in sprednjem, nižjem delu pokrova motorja. Ostala karoserija je bila ok. Od takrat sem na to pozoren, in med hojo na kakem parkirišču gledam pokrove motorjev, če bi podobno zadevo zasledil tudi drugje.
Ali prav predvidevam, da se je oseba s takim avtomobilom prekomerno vozila z zelo kratko varnostno razdaljo, in posledično prejela precej kamenčkov v ta del karoserije?
Če se motim, kakšni so še možni razlogi za to?
Vem pa, da kamenčki kdaj priletijo v avto tudi pri normalnih razdaljah, sploh na avtocesti.
Na dveh avtih je bilo prisotno izrazito veliko "pikic" odluščenega laka in barve na sprednjem odbijaču in sprednjem, nižjem delu pokrova motorja. Ostala karoserija je bila ok. Od takrat sem na to pozoren, in med hojo na kakem parkirišču gledam pokrove motorjev, če bi podobno zadevo zasledil tudi drugje.
Ali prav predvidevam, da se je oseba s takim avtomobilom prekomerno vozila z zelo kratko varnostno razdaljo, in posledično prejela precej kamenčkov v ta del karoserije?
Vem pa, da kamenčki kdaj priletijo v avto tudi pri normalnih razdaljah, sploh na avtocesti.
teslam2 ::
pozimi pošodrane ceste so lahko krivec tudi če maš dovolj razdalje, pa še iz nasprotnega pasu lahko kaj prileti... Sem fasal tudi ze iz nasprotnega pasu na avtocesti... male luknje so na takih avtih tudi v šipi.
MIHAc27 ::
Meni je kamenček tovornjak iz nasprotne smeri poslal v mojo šipo. Toliko, da je malo počila.
Večkrat pa leti tudi kak kamenček ko vozim za tovornjakom, ampak tisto mi ni še nikoli vidne škode naredilo. Zato zelo nerad vozim za tovornjaki, avtobusi, če pa že z čim več varnostne.
P.S.: En omenja, da avta z reklamo ne more niti podarit. Jaz ga prec vzamem, da le ni reklama za kakega politika. Meni je vseeno katere znamke je avto, koliko moči itd, sam da vžge, dela in ima dovolj prostora, da se vsi nagužvamo notri.
Večkrat pa leti tudi kak kamenček ko vozim za tovornjakom, ampak tisto mi ni še nikoli vidne škode naredilo. Zato zelo nerad vozim za tovornjaki, avtobusi, če pa že z čim več varnostne.
P.S.: En omenja, da avta z reklamo ne more niti podarit. Jaz ga prec vzamem, da le ni reklama za kakega politika. Meni je vseeno katere znamke je avto, koliko moči itd, sam da vžge, dela in ima dovolj prostora, da se vsi nagužvamo notri.
Valvoline ::
Mobile.de je nekako spremenil interfejs, kako najlazje do tel. stevilke v oglasu za avto? Je to po novem placljivo al? Zanima me ta:
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta...
Pisal ze 2x po mejlu kao, nic odgovora.
JamesTheKing ::
Pozdravljeni,
zaradi pričakovanja naraščaja (dvojčic) sem oz. sva tudi midva z boljšo polovico v fazi nakupa novega rabljenega avta. Trenutno ima VW polo 2006 kateri je sicer v odličnem stanju (komaj 120k prevoženih in res dobro ohranjen - zato bi ga prodal s težkim srcem), vendar je za prevoz vozička za dvojčke in dvojnih košaric ter jajčk malo premali avto, sam pa imam Laguno karavan 2006 letnik (cca 280.000 km), kateri pa je tudi dobro ohranjen in redno vzdrževan. Ker sam potrebujem avto za službene namene (letno naredim samo za službene namene cca 30.000 km), žal ne moreva zamenjati avtomobilov, da bi sam uporabljal Polota, saj ni namenjen (in niti dovolj udoben) za takšno kilometrino.
Tako mislim, da mi ne preostane drugega kot da Polota prodava in kupiva še en večji avto.
Iščeva nekaj za okoli 10.000€ in sicer karavana/enoprostorca. Nimava nekih posebnih zahtev, važno je da je avto prostoren, udoben za vožnjo, da ima avtomatski menjalnik in tempomat (aktivni tempomat verjetno pri tem budgetu odpade?).
Kaj priporočate za takšen denar? Gledal sem nekaj v rangu Octavie, S-max, Passat...
Hvala
Lp
zaradi pričakovanja naraščaja (dvojčic) sem oz. sva tudi midva z boljšo polovico v fazi nakupa novega rabljenega avta. Trenutno ima VW polo 2006 kateri je sicer v odličnem stanju (komaj 120k prevoženih in res dobro ohranjen - zato bi ga prodal s težkim srcem), vendar je za prevoz vozička za dvojčke in dvojnih košaric ter jajčk malo premali avto, sam pa imam Laguno karavan 2006 letnik (cca 280.000 km), kateri pa je tudi dobro ohranjen in redno vzdrževan. Ker sam potrebujem avto za službene namene (letno naredim samo za službene namene cca 30.000 km), žal ne moreva zamenjati avtomobilov, da bi sam uporabljal Polota, saj ni namenjen (in niti dovolj udoben) za takšno kilometrino.
Tako mislim, da mi ne preostane drugega kot da Polota prodava in kupiva še en večji avto.
Iščeva nekaj za okoli 10.000€ in sicer karavana/enoprostorca. Nimava nekih posebnih zahtev, važno je da je avto prostoren, udoben za vožnjo, da ima avtomatski menjalnik in tempomat (aktivni tempomat verjetno pri tem budgetu odpade?).
Kaj priporočate za takšen denar? Gledal sem nekaj v rangu Octavie, S-max, Passat...
Hvala
Lp
Mobile.de je nekako spremenil interfejs, kako najlazje do tel. stevilke v oglasu za avto? Je to po novem placljivo al? Zanima me ta:
Mercedes-Benz E 200 Kompressor Elegance
FR 06/2006, 287.359 km, 135 kW (184 Hp)
Pise, da ni vec available. Si se zanimal za ta avto za tebe ali za koga drugega?
matobeli ::
Sej to veš da rabiš velik avto glih 1.5leta?
Če je polo res lep bi jaz prišparal za takrat ko bo laguna za odpis oziroma ekonomsko neupravičena. Razen če res hočta met dva velika avta na dolgi rok.
Tko da, ubistvu kupuješ zase avto, če boš te kilometre delal dlje časa premisli o kakšnem hibridu za nekaj več keša. Recmo toyota corolla.
Če je polo res lep bi jaz prišparal za takrat ko bo laguna za odpis oziroma ekonomsko neupravičena. Razen če res hočta met dva velika avta na dolgi rok.
Tko da, ubistvu kupuješ zase avto, če boš te kilometre delal dlje časa premisli o kakšnem hibridu za nekaj več keša. Recmo toyota corolla.
Iz lagune diesel na corollo hibrid ni glih napredek
Autowav ::
Pozdravljeni, kdo zna pogledati kaj je z avtom pod sasijo, ce je v nemciji bil narejen in vozen itd..?
kriptobog ::
Si siguren? Verjetno vsaj prej preverijo, ali si ti lastnik avtomobila, preden ti posredujejo njegove podatke? Ali tudi kaj zaračunajo za tak izpis?
Valvoline ::
Mercedes-Benz E 200 Kompressor Elegance
FR 06/2006, 287.359 km, 135 kW (184 Hp)
Pise, da ni vec available. Si se zanimal za ta avto za tebe ali za koga drugega?
4 me seveda :) Nisem dubu odgovor od prodajalca, avto je biv 1.8 kompresor na plin, top makina.
kriptobog ::
Si siguren? Verjetno vsaj prej preverijo, ali si ti lastnik avtomobila, preden ti posredujejo njegove podatke? Ali tudi kaj zaračunajo za tak izpis?
Siguren. Vsaj tam kjer jaz servisiram avte so mi do zdaj vedno preverili, tudi za avto, ki je bil v Nemčiji. Drugače imaš pa več ponudnikov, ki ti naredijo izpis na podlagi VIN številke, za par EUR
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kriptobog ()
Kaj ti to pomaga, saj pa ne ves ce je bil na nordschleifi al pa gonjen po autobahnu cele dneve.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
LeQuack ::
Kot lastnik KIA Ceed SW 2009 1.6crdi 116km sem se ravnokar odlocil, da avto prodam in kupim drugega. 150kkm, fuc oba zadnja stabilizatorja, fuc zavore (menjane v zadnjih 40kkm 3x in ne, ne zaradi divjanja :)), fuc celjusti (blokada na cilindrih ocitno), gnilo podvozje, cveti na vratih, prtljaznih vratih, masina cuka, pusca menjalnik, fuc semeringi, fuc sklopka komplet, turbo serje, pa se bi lahko nasteval.
Ja, potrosni materiali. Ampak ko te avto pri 150kkm stane okrog 1000 eur za popravilo brez vkljucene sanacije rje ter cukanja masine je pa malce smesna zadeva.
Mogoce sem trefil slabo masino. Mogoce.
Na pooblaščencu bi te 1000 eur prišla samo delo, cel servis pa še ene 10x tolk.
Quack !
Malcolm_Y ::
Neon87 ::
JamesTheKing je izjavil:
Pozdravljeni,
Hvala
Lp
C4 Picasso
Pozdravljeni. Na eni strani sem preveril VIN in tam piše tole:
A prav razumem, da je to tržna vrednost tega avtomobila? Ker prodajalec hoče zanj dvakrat toliko. So pa sicer za isti model, letnik, km, podobne cene.
Kupi tam kjer ga dobis ceneje. Ga ne dobis? Ponudba/povpraševanje.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
wcpapir ::
Čisto obratna smer od moje, gledam tele konfiguratorje cen za golf 7 1.6 tdi dsg, da dam realno ponudbo-na avtonet je bila cena po dogovoru, lastnik pa stila: daj ponudbo pa bom videl.
2017 letnik tdi dsg masaza zicev radar...blabla bla. Recem s strahom ja 6k bi dal, se mi je zdel dober deal. Pravi naj se ne delam norca naj pridem iskat s kesom...avto je star 5 let in je amortiziran. No na prepisu je rekel da vzame 4k. Sedaj se teden dni vozim in cakam kaj bo narobe.
2017 letnik tdi dsg masaza zicev radar...blabla bla. Recem s strahom ja 6k bi dal, se mi je zdel dober deal. Pravi naj se ne delam norca naj pridem iskat s kesom...avto je star 5 let in je amortiziran. No na prepisu je rekel da vzame 4k. Sedaj se teden dni vozim in cakam kaj bo narobe.
MIHAc27 ::
Čisto obratna smer od moje, gledam tele konfiguratorje cen za golf 7 1.6 tdi dsg, da dam realno ponudbo-na avtonet je bila cena po dogovoru, lastnik pa stila: daj ponudbo pa bom videl.
A da bi se zmenil, pa da ga prej pogleda kak mehanik? Če daš 100€ in te obvaruje slabega nakupa, je to veliko ceneje.
Jaz sem se z zadnjimi tremi avtomobili opekel (ne grozno ampak vseeno sem imel izgubo). Naslednjega ko menjam, gre pred prevzemom na pregled.
Sej vem, da lahko kaj nepričakovanega vseeno crkne, ampak vsaj občutek bo verjetno boljši.
Evo vprašanje... ste sami stručkoti, ki preverite 100 točk v avto, če vse štima, ali kakega znanca vzamete s sabo, ki je mehanik, ko kupujete rabljen avto. Mogoče gre na servis?
Pa ni neke krize, lahko da sploh ni nic narobe z avtom, ampak ga je hotel cimprej prodat, ker pac dosti kilometrov ali pa da ga ne prepoznajo na cesti.
Sosed je prodal novo Kio Sportage recimo, kupca (moz+zena) sta se pripeljala s starim pasatom in slucajno naneslo, da je od tega kupca po 10 minutnem pogovoru, kupil njegovega starega passata, tut okol 250kkm.
Kupec (par) sta si zelela mal visjega SUVja za avtodom in da je s passatom vse super, samo pac sta se ga navelicala in jima je predolg in noceta imeti taksne kilometrine, ce gresta na daljso pot z avtodomom.
Ker je zadeva sla hitreje kot nacrtovano sta mu passata dala za dosti nizjo ceno kot na internetu, skoraj 1/3 manj.
Prakticno so v enem dnevu zamenjali avta, cisto slucajno.
Sosed je prodal novo Kio Sportage recimo, kupca (moz+zena) sta se pripeljala s starim pasatom in slucajno naneslo, da je od tega kupca po 10 minutnem pogovoru, kupil njegovega starega passata, tut okol 250kkm.
Kupec (par) sta si zelela mal visjega SUVja za avtodom in da je s passatom vse super, samo pac sta se ga navelicala in jima je predolg in noceta imeti taksne kilometrine, ce gresta na daljso pot z avtodomom.
Ker je zadeva sla hitreje kot nacrtovano sta mu passata dala za dosti nizjo ceno kot na internetu, skoraj 1/3 manj.
Prakticno so v enem dnevu zamenjali avta, cisto slucajno.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Telbanc ::
Velika verjetnost je, da gre za dizel ki ima prevoženih že več kot 500.000. No na števcu zna bit drgač. Sem kupoval zadnji rabljen avto, sploh se nisem peljal z njim, sam sem vprašal, kdaj prime sklopka. Da ni slučajno na vrhu. Bol sem pač pozoren na podvozje in pikice na havbi.
Če vidiš pikice na havbi tace stran od tega avta.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
wcpapir ::
Ima 205.000 na stevcu. Je zraven kupe racunov od servisov tako naj bi bilo vse skupaj sledljivo ampak se nisem gledal.
Poraba je dobra 4.4 danes mb-ce 130kmh na radar tempomat.
Ko ga pregledam mislim da bom audija ki ga imamo doma prodal ker je golf sparovcek napram 2.0 tdi muktitroniku, pa k. Sem ze naklepal na 400.000 menjalnik pa se ni imel nikoli servisa, tako da bo gufi boljsa resitev sploh glede na to da se 3l v porabi pac pozna pri teh cenah
Poraba je dobra 4.4 danes mb-ce 130kmh na radar tempomat.
Ko ga pregledam mislim da bom audija ki ga imamo doma prodal ker je golf sparovcek napram 2.0 tdi muktitroniku, pa k. Sem ze naklepal na 400.000 menjalnik pa se ni imel nikoli servisa, tako da bo gufi boljsa resitev sploh glede na to da se 3l v porabi pac pozna pri teh cenah
Raptor F16 ::
Ja pač ... saj si si že sam odgovoril. Če hočeš brezhiben avto pač kupiš novega. Pri starih zamižiš, pikice retuširaš in si srečen. Če še vedno nisi zadovoljen daš lahko haubo in odbijač špricnit in oblepit v folijo (PPF).
Leva ... Leva ... leva desna ena dva
Ahim ::
Wow! Kolega je po izteku leasinga (7 let) za osnovni Polo bencinar iztrzil 6.5K EUR (sicer lepo ohranjen, ampak nobene posebne opreme in navadna bela barva).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup avta za -+2000 evrov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 29162 (6666) | KTr1sk |
» | Fiat Bravo l.2007-2008 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 21518 (16295) | zobnik |
» | Poceni avto? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 19954 (16808) | zobnik |
» | Cene avtomobilov visoke? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 26236 (20661) | KAVINSKY |
» | Avto za 1000€ (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 31701 (26928) | Heavy |