Forum » Na cesti » Vozniški izpit
Vozniški izpit
Temo vidijo: vsi
jalovec09 ::
Pithlit ::
delal v 4 pri okol 40 urah, vozil golf 4, leta 2003/04
Ne mislim nič slabega... sam firbec me matra (pa ne odgovarjat če misliš da te bo kdo zarad tega zajebaval.... po mojem te ne bo). A to pomeni 4 vožnje pri skupno 40ih urah, al bolj 4. vožnja po skupno 160 urah?
Life is as complicated as we make it...
jest10 ::
Naredil v drugo pri 24 urah.
V prvo delal pri 20 urah, padel pa, ker mi je na ozkem mostu prišel na sproti tovornjak in sem se pri izogibanju z gumo dotaknil pločnika
V prvo delal pri 20 urah, padel pa, ker mi je na ozkem mostu prišel na sproti tovornjak in sem se pri izogibanju z gumo dotaknil pločnika
Dobro da te čez tole ni peljal:
... pri hitrosti manj kot 50km/h je sledil avtomatski fail (pa še par haklcov je zraven, kar se uvoza pa izvoza tiče - v glavnem strah in trepet kandidatov).
Turist POV:
... pri hitrosti manj kot 50km/h je sledil avtomatski fail (pa še par haklcov je zraven, kar se uvoza pa izvoza tiče - v glavnem strah in trepet kandidatov).
Turist POV:
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
wooted ::
Naredil v drugo pri 24 urah.
Podobna fora pri meni. Isti most, samo da sem bil z ogledalom preblizu pešca. Skoraj zajca ujel pri 16-ih urah, potem sem pa pri 18-ti uri opravil v drugo
BivšiUser2 ::
Zanimivo, skoraj vsi opravili v prvo...
Tist k je naredil v tretje ne bo sodeloval v tej temi :P
Naredil v 3., 45ur, BMW serije 1 (nwm kateri letnik). O drugem poskusu bi se dalo razpravljat v drugi, novejši temi.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
A če v BMw-ju narediš izpit je boljše?
Ne... sam nekdo je zgoraj prosil za te podatke. Al pa so se vmes od nekje začel pojavljat (nek golf se je omenjal, recimo).
BivšiUser2 ::
A če v BMW-ju narediš izpit je boljše?
Ne, me je pa ful presenetilo, ko se je inštruktor pred mano pojavil z BMWjem. Niti nisem pričakoval, sem mislil, da bom lepo z meganom (tam pred šolo parkiranim z tablo na strehi) vozil.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
marvin42 ::
Leta 94 v Ljubljani, 42 ur, v prvo. Pa da se ne bo kdo obregnil v število ur - tisto leto je bilo na Roški povprečno število ur 44.
Mostly Harmless
Invictus ::
22 ur, v prvo. na zjebani stoenki .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
issak ::
Jaz sem v prvo naredil pri dobrih 50 urah. Sicer mi je našteval 10 minut kaj vse sem narobe naredil (glavo bi moral 2 cm več praknit, tam po gozdni cesti nisi zapeljal dol s ceste na pesek kaj če bi kdo prišel nasproti, manjka ti dinamika...)
Razen dinamike je bilo vse več ali manj BS, dinamika pa pač pride s časom, takrat sem bil malo bolj previden in raje spustil kakšen avto preveč ko sem se vključeval v promet. Potem sta se z inštruktorjem nekaj zmenila al kaj in me je spustil. Zdaj zelo lepo vozim, babica in dedek pri 80+ me vsakič pohvalijo kako se je udobno vozit z mano.
Razen dinamike je bilo vse več ali manj BS, dinamika pa pač pride s časom, takrat sem bil malo bolj previden in raje spustil kakšen avto preveč ko sem se vključeval v promet. Potem sta se z inštruktorjem nekaj zmenila al kaj in me je spustil. Zdaj zelo lepo vozim, babica in dedek pri 80+ me vsakič pohvalijo kako se je udobno vozit z mano.
Desktop: i7-12700F | 7900XTX | Asrock H670M-ITX/ax | 32 GB RAM | Dell G3223Q
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobri inštruktorji - avtošole (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 34225 (656) | Michelle |
» | Neupravicen padec na izpitu (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16465 (14065) | LordNacho |
» | Najcenejše vožnje v Ljubljani (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13365 (11730) | šernk |
» | Napake pri izpitni vožnji (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 49036 (28982) | gddr85 |