» »

Dobri inštruktorji - avtošole

Dobri inštruktorji - avtošole

1
2
»

Aston_11 ::

šernk je izjavil:

Veliko VELIKO raje se peljem z nekom ki je rabil 40 ur za izpit, kot z nekom ki jih je rabil 20 (ali se manj).


sam se veliko raje peljem z nekom ki je naredu izpit v 25 uri, kot pa z nekom ki ga je naredu v 40. uri (povprečje na primorskem je nekje okoli 30 ur bi rekel).

zakaj tako? ker tisti ki je rabil 40 ur, ponavadi dela oglate ovinke, speljuje kot, da bi vozil tank, 50% časa preživi na števcu, da ne pojde skozi naselje slučajno 49 ali 51, ko pride do kritične situacije reagira zelo nesigurno itd.



Jaz se ne spomnim, koliko ur sem imel, imam pa za sabo par sto tisoč km. Če se s kom hočeš peljati, ga najprej vrašaš, koliko ur vožnje ima?

Začetnik je začetnik, tistih par ur nima veze. Prva tri leta se z nobenim od njiju ne bi vozil, ker imata oba še tisto željo po zdivjanju in nobenemu od njih ni prav jasno, kako promet teče. Oba sta nova potencialna morilca na cesti. Po večini še z nekimi starimi kantami za 100 EUR. Pa uporaba pasov po pridobljenem vozniškem izpitu pade. Frajerčki v starih kantah, pač. Vseznalci. Pametni do 100. Statistično največ nesreč na cesti - kar ne čudi - zato pa naziv voznik začetnik. Tudi tablico bi jim morali dati za prvo leto. Pozor, nevarnost.

Gladi ::

Še eno vprašanje. Jeseni 2009 sem delu društevni cpp, zdej po novem zakonu tega več ni, vendar rabiš v vsakem primeru opravljeno predavanje. Rabim na avtošoli to na novo obiskovat ali ne?

compaq ::

Živjo mene pa nekaj zanima? Začel sem voziti imam že zvoženo eno uro, inštruktor mi je rekel da bova vozila 2 uri na teden, minimalno 1 uro, naj menjam inštruktorja, če se ne bo dalo dogovoriti?

L.p

Sba ::

Zakaj bi ga pa rad menjal? Ti ne odgovarja njegov način učenja, al se ti samo mudi?

Jaz sem v povprečju vozil 5 ur na mesec, kar se je zavleklo na skoraj pol leta, a sem v prvo naredil.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

puffs ::

Očitno se mu mudi ane. Če imaš čas vozit več kot to ga le zamenjaj če se ne bo dalo dogovoriti, tudi meni je šlo na živce da je inštruktor odločal koliko bova vozila.

compaq ::

-če ga bom delal pol leta mi bo vmes še društveni potekel, ker sem ga moral narediti preden sem lahko sedel v avto, veste da če voziš enkrat na teden do naslednjega tedna že pozabiš, to me muči, drugače je inštruktor zelo v redu ni pa najbrž edini.

maja10 ::

Rada bi opozorila vse, ki ste razmišljali o vpisu v avtošolo Videčnik, ki jo toplo odsvetujem. Dogajalo se mi je, da sem skoraj vsako uro morala inštruktorja čakati ko je imel on takšne ali drugačne opravke..ali je to bilo pred trgovino ko je on veselo nakupoval, ali je to blo pred AMZS kjer je imel znance in se je pogovarjal (enkrat sem ga čakala 25 min) ali pa je to bilo 5 min za katere je menil, da se ne bodo poznale. kasneje teh minut ni nadoknadil saj ga je čakal nov kandidat. Tako mi je nabijal ure (vozila sma čisto vedno po 2 uri kar je v avtošoli 100 minut in od teh minut sem ga veliko čakala). Bočnega parkiranja me sploh ni učil, rekel je da mi tega ni potrebno znati. Nato sem klicala šefa, ki pa je rekel, da si zmišljujem ker je to njihov najboljši inštruktor. Pri 50 urah še jaz nisem bila sposobna za na izpit, podobno pa se je dogajalo pri ostalih kadidatih. Zraven tega sem morala plačati 60 € za predavanja CPP na katerega se nisem prijavila in se ga nisem udeležila, saj je Videčnik rekel moji mami, da mi ni treba ker se za cpp moram naučiti samo pole. Svetujem, da k tej avtošoli ne greste. Pa srečno in varno vožnjo :)

winchester ::

Živjo zanima me kje imata dobre izkušnje z avtošolo in inštruktorji namreč imam namen delati i7zpit za kategorijo A (motor neomejeno).lp

iJJ ::

Jaz sem vozil pri Šmarci z inštruktorjem Borutom (šefom). Vedno je bilo vse tako, kot sva se dogovorila. Ni nabijal ur, in tudi avto je bil zelo lepo vzdrževan in vedno z polnim tankom. Še danes po 35,000 km pogrešam najine debate, ki sva jih imela v 37 urah.
By iJJ

Meizu ::

iJJ je izjavil:

Jaz sem vozil pri Šmarci z inštruktorjem Borutom (šefom). Vedno je bilo vse tako, kot sva se dogovorila. Ni nabijal ur, in tudi avto je bil zelo lepo vzdrževan in vedno z polnim tankom. Še danes po 35,000 km pogrešam najine debate, ki sva jih imela v 37 urah.


Ziher mu bo prav prislo, glede na to, da je zadnji povprasevalec po informacijah v tej temi objavil povprasevanje pred tremi leti.

mtp2 ::

Zato je že čas za kako priporočilo za avtošolo / inštruktorja v Ljubljani, prosim...
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomoč pri izbiri avtošole

Oddelek: Na cesti
115559 (4222) koyotee
»

Šola Vožnje (Mnenja)

Oddelek: Na cesti
258409 (7514) Axbcd
»

Najcenejše vožnje v Ljubljani (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
5812538 (10903) šernk
»

Izkušnje v avtošoli !!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12024768 (13990) matjash
»

vožnja za avtomobilski izpit

Oddelek: Na cesti
284587 (4076) Sunna

Več podobnih tem