Forum » Omrežja in internet » kateri server na eMule?
kateri server na eMule?
romario ::
Pozdravljeni!
Zanima me, kateri server na eMule je najboljši. torej tisti, kateri ima največ userjev, največ datotek, najmanjši ping.
lp
Zanima me, kateri server na eMule je najboljši. torej tisti, kateri ima največ userjev, največ datotek, najmanjši ping.
lp
Nikita H ::
pomoje sploh ni važn kej dost (vsaj men ne ker se mi ne mudi) , sam nisem opazu da bi mi na kakšnem serverju bolš dol vlekl....
morda pa ma kdo drugačno izkušnjo
morda pa ma kdo drugačno izkušnjo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nikita H ()
Trupl0 ::
men pa Sci-Fi Network (se mi zdi tako...ne nucam več mule)....sm mel DL tut 100 kb/s na en fajl
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Trupl0 ()
BigFoot ::
SilentBob, Adanet, Probenprinz, Emule server, vsi v bistvu delajo enako dobro.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
monster-x ::
Razorback, Silent-Bob, ProbenPrinz, Emule Server No. 2,... Odvisno kateri dela takrat kose povezujem.
ahac ::
Ponavad sotriram po št. fajlov pa se povežem na enga od največjih: Razorback, Probenprinz..
Včasih pa na Jika.net movie server
Včasih pa na Jika.net movie server
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426193 (9477) | Freakylion |
⊘ | Problem z Emule downloadOddelek: Omrežja in internet | 4124 (4023) | jurre |
» | Razorback 2 strežniki zaseženi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 13820 (9535) | sidd |
» | težave z mulo in routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2045 (1827) | Goldee |
» | neverjetno a resnično: 900kb/s downloadOddelek: Omrežja in internet | 1752 (1405) | Tomi |