Forum » Programska oprema » Microsoft outlook 2010
Microsoft outlook 2010
Kunte ::
V Microsoft Outlooku 2010 ima siolov račun in še siolov psevdonim. Zanima me ali je možno v Outlooku kje nastaviti , da če dobim pošto na psevdonim in nanjo odgovarjam , da mi pošto odpošlje pod psevdonimom in ne pod privzetim naslovom.
LP Kunte
MTB ::
Ja, če imaš oba računa nastavljena, samo iz padajočega menija izbereš naslov, s katerega boš pošiljal.
Kunte ::
Ja, če imaš oba računa nastavljena, samo iz padajočega menija izbereš naslov, s katerega boš pošiljal.
Včasih spregledam in pošljem mail z privzetega računa. Na ebayu znajo zakomplicirat če nimaš vpisana oba maila na ebayu.
Se mi zdi ,da mi je tako včasih delalo vendar sem imel starejši offic Outlook.
LP Kunte
ToniT ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275142 (20073) | Matko |
» | Integracija Google in MicrosoftOddelek: Pomoč in nasveti | 1849 (1232) | mk766321 |
» | Nastavitve za IMAP na iPhone 3GS - SIOLOddelek: Mobilne tehnologije | 4697 (4639) | slatncan |
» | total commander in zip arhiviOddelek: Programska oprema | 1070 (945) | gumby |
» | Outlook vec emailov naslovov!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2006 (1890) | kockish |