» »

Airsoft VSR sniper

Airsoft VSR sniper

d3nis1997 ::

Lep pozdrav vsem
Namen imam sestaviti oz. nadgraditi VSR10 repliko po svojem okusu, ki bo natančna, mela lep domet in nekje do 650fps.
V planu je blo to puško nekak počasi sestavljat, naročat del za delom ampak iz tujine to negre ker poštnina ubija. Tudi cena delov proizvajalcev, kot je naprimer EdGi, je z poštnino vred previsoka za naročanje posameznih delov.
Obračam se na kakšnega bolšega poznavalca, ki mi lahko pomaga pri izbiri približno enakih delov kot EdGi, ki zagotovi funkcionalnost puške in se jih da dobiti nekje bližje oz. brez poštnine.
Lp
Denis

BorutO ::

Hm, to puško prodaj, pa si novo kupi s takim fpsjem. Če boš puško nadgradil z močnejšo vzmetjo, se ti bodo notri polomili deli, ki niso vzdržljivi takšnega pritiska nove vzmeti. Pred leti, ko sem si tudi sam mislil nadgraditi colt m4a1, sem našel eno slovensko stran, ki pa očitno več ne obstaja, ker je ne najdem. Tam notri je bil forum in debata samo o airsoftih in nadgradnjah. So mi dali tam par nasvetov, ampak pol raje nisem nič rihtal, ker je bilo očitno treba preveč delov menjat, da bi notri dal močnejšo vzmet.

Jaz ti priporočam, da pustiš tako kot imaš, če boš našel kaj boljšega na netu, pa kupi tisto. Original je le original.

loveJDM ::

Tak ko je Borut rekel...al pa kupi zračno,dobiš tako moč 3x ceneje

d3nis1997 ::

Hvala za odgovore.
Z zračno te teško sprejmejo na kak airsoft fight :D
Puške sploh nimam. Meu sm idejo da bi nekak cenej prišu skos da kupim ubistvu usak del posebaj in sestavim sam. Ker naprimer ohišje se dobi poceni oz. kupis nek VSR v okvari in je toto, poberes vse internale in daš noter svoje, govorim v komplet internal delih celotne puške. Use bi blo kompatibilno, nič stock.

BorutO ::

Pozabi, delov za to ni. Če že so, pa ne boš nič bolj poceni skozi prišel. Kupi si pač boljšo puško. Zdaj veliko nategujejo s FPSji ... nekje ti napišejo, da je 500 FPSja, na primer, pol pa je v resnici samo 300FPSja.

Moja je 534FPSja, ko sem v tisti trgovini meril, ko sem jo kupil. Pač, za slabih 10fpsja laže, ampak to ni tako veliko.


Je pa izredno močna ... pločevinko preluknja na obeh straneh na dobrih 10 metrov .. nisem nikoli probal nobene živali ustreliti, na primer ptiča, ampak mislim, da bi ga lahko zadel ali ubil, ker krogle kar hitro ven letijo .. niso pa točne, ker so pač okrogli "metki" ...

d3nis1997 ::

Borut, deli so ampak iz iskanja sm spoznau da obstajajo relativno solidne cene za solidni upgrade in potem visoko cenovne za malo bolši upgrade. Mislim da bom zaenkrat šou z 550fps upgrade kitom in precivno cevjo.

Tvoja puška pa ni natančna zaradi cevi. Kupi usaj 6.03 notranjega premera ali manj, 6.01 je tisto kar ponavadi potrebuješ za natančni sniper. manši kot je notranji premer manši je raztros BBjev, večja je natančnost. In pa R-hop si vgradi ker poveča natančnost in domet, ni pa prevelik strošek.

sarma832 ::

Uporabljaj težje metke pa bo bolj natančna. 534fps je precej. To bi rabil 0,3 metke

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: sarma832 ()

matobeli ::

Denis, svetujem namenske (angleške/i nternacionalne) forume:
Airsoftsniperforum, airsoftmechanics. Tam je kar nekaj ljudi ki so vse skupaj vzeli malo bolj resno.

Dober build lahko narediš za okoli 400eur, brez daljnogleda in streliva.
Je pa največ v mehaniku, postopoma nadgrajuj in boš avtomatsko videl kje ti fali. Ne kupit takoj dragih delov ker jih boš samo poceni prodal.

Deli seveda so. Ampak odpiši slovenijo.

P.s. sniper grade srelivo je .43g, 0.3 se daje na kilo v jurišne pri 400fps in podporne replike ;)

d3nis1997 ::

hvala vsem za pomoč

Poldi112 ::

Jaz sem se pred leti hecal z VSR-10, pa nisem speljal projetka do konca. Primarni problem je bil prekratka cev, kar sem mislil rešiti z novo JG puško, v katero bi dal večinoma Laylax dele. Pa je nisem dobil, JG je malo prej tudi izginil s tržišča in mislim da imam še vedno kar nekaj delov. Če te zanima precej nerabljena roba za kakšnih 30% off me kontaktiraj. Ker moram odpreti puško, da vidim, kaj je sploh še notri. V torbi v omari je že kar nekaj let... :)

Glede premera cevi - 6.03 je čisto ok. Spomnim se, da sem bral, da je dostikrat celo bolj natančna od 6.01. Mimogrede, sem imel PDI 6.01 v AUG-u in kasneje M4 in ni bila nek presežek. Mislim, čisto ok cev, edino če bi kupoval ponovno bi raje vzel Prometheus 6.03, ki je precej cenejša in isto dobra.

Lp
Jure
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Airsoft (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15824835 (745) Okapi
»

Katero airsoft pištolo kupiti (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5915727 (12012) krneki0001
»

Zračna puška (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20372652 (41982) loveJDM
»

Katero airsoft

Oddelek: Loža
364155 (3142) ru7
»

Airsoft kupovanje po internetu (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
678397 (6800) Ovi

Več podobnih tem