Forum » Loža » Rabljen avto?
Rabljen avto?
overman ::
Zanima me kateri avto mi priporocate: letnik 99 , max.1,6 , klima, ... pa seveda lep izgled. Zanimajo me avtomobili kot so na primer opel corsa, clio, ...
OZZY ::
GDI Carismo od Micubišija.To ni dizler da ne boš mislu ampak je bencinar, ki zlo mal pokur. Seveda pa je vprašanje kok dnarja si pripravljen dat.
Go with the flow.
ABX ::
Civic 1.6VTi :)
ali pa še raje
Lotus Elise 111. (samo ta je 1.8 :)
ali pa še raje
Lotus Elise 111. (samo ta je 1.8 :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
.smidge. ::
Civici vit 98 naprej so pa tako redki da lahko samo sanjas da se bo kaksen prodajal, pa tudi ce bi se bi bila cena fino zasoljena
Jst se bom smeju na sirokoooo ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: .smidge. ()
Corpse ::
dj al pa pocak na tanovga yugota...bo mel vse servo klimo šipe ogledala na štrom pomoje še ESP :)) pa baje nau drag..pa se letnik 2003 bo....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Corpse ()
undefined ::
> dj al pa pocak na tanovga yugota...bo mel vse servo klimo šipe ogledala na štrom pomoje še ESP :)) pa baje nau drag..pa se letnik 2003 bo....
Pa crknu ti bo po petih kilometrih, kolkr sem lahk vidu njegovo konstrukcijo in stabilnost.
Pa crknu ti bo po petih kilometrih, kolkr sem lahk vidu njegovo konstrukcijo in stabilnost.
EjTi ::
Corpse - važn je letnik ane.
Poglej na avto.net. Tm maš tud slikce da boš mal vedu izbrat. Kle ukcar.com mač pa specifikacije avtomobilov.
Poglej na avto.net. Tm maš tud slikce da boš mal vedu izbrat. Kle ukcar.com mač pa specifikacije avtomobilov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EjTi ()
Zdaj sem malo bolj se pozanimu in sem se odlocu za fiat punto 5 vratni letnik 2001 in novejsi. Zanima me kateri model-oprema je glede na ceno najugodnejsa-ima naj vsaj klimo, servo volan in pa 80PS. hvala
Test
Poglej si tale link (skopiran iz enega prejšnjega posta).
Punto ni ravno najboljša izbira - glede pokvarljivosti.
Poglej si tale link (skopiran iz enega prejšnjega posta).
Punto ni ravno najboljša izbira - glede pokvarljivosti.
hvala! Se pravi, da punto odpade, kaj pa je se v tem razredu: 2000 ali mlajse in max 2000000 sit +max 1,6?
Jest nč ne pravim da moreš zej najmanj pokvarljivega kupit. Razlika včasih sploh ni tolikšna.
Poglej tole.
Izberi ... cena vozila=od "1,5M" do "2,0M"; letnik od "2000" do "ni pomembno", ... kar nekaj ven vrže.
Pa preglej kaj ven vrže pa se odloči.
Poglej tole.
Izberi ... cena vozila=od "1,5M" do "2,0M"; letnik od "2000" do "ni pomembno", ... kar nekaj ven vrže.
Pa preglej kaj ven vrže pa se odloči.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EjTi ()
d-mon ::
Hm.
Najprej zakaj ravno 1.6, ce je do 1.8 ista registracija.
Edini razlog zakaj max 1.6 je glede tega koliko pokuri.
Samo nekateri 1.8 kurijo manj kot nekateri 1.6.
Ce noces da se kvari kupi japonca.
Ce hoces da se kvari kupi francoza ali italijana.
Za francoza ti povem s prve roke :)
Priporocam ti hondo civic, toyota yaris (ker govoris ravno o majhnih avtomobilih).
Toyota Yaris je super avto. 1.3 VVT-i masina ima 86KM (ce se dobro spomnim), je najbolj zanesljiv avto v svojem rangu. Je pa grd :)...zato mogoce civic bolj prav pride.
Corsa tut ni slaba izbira, ce si ljubitelj Opla. Ce nisi definitivno odpade + se to...slaba kombinacija opreme in ne prav blestece masine. Pri Oplu so si rekli pac majhen avto za malo denarja :))
Se nekako soliden avto (samo ne bom trdil, da bos prisel skoz brez problemov, ker ne vem koliko se kvari) je VW Polo 1.4 16V, ki ima 100KM.
V tem rangu je potem se Seat Cordoba/Ibiza, ki je naceloma isto kot Polo, razen ce te bolj pritegne izgled.
O Skodi ne bom govoril, ker ti ne privoscim avta z grdim grdim zelenim znakom, ki je tako priljubljen na podezelju :)...je pa isto kot VW in Seat...saj je isti koncern.
Ce imas pa dosti denarja in ce se bos vozil na daljse razdalje pa seveda nobena TDI varianta ni slaba, a je draga.
Na dalec se izogni korejcem (Kia, Hyundai...), ker niso ravno zanesljivi avtomobili.
Koncna varianta...
Toyota yaris ce ne gledas toliko na izgled.
Honda civic ce ti izgled se kaj pomeni. In kot so ze ostali rekli...dobi si VTi :)
Al pa kar Hondo Integro, 1.8 DHOC VTEC...Samo potem verjetno ne bos imel za registracijo (pades v najvisji rang za kW...preracunano 190KM).
Najprej zakaj ravno 1.6, ce je do 1.8 ista registracija.
Edini razlog zakaj max 1.6 je glede tega koliko pokuri.
Samo nekateri 1.8 kurijo manj kot nekateri 1.6.
Ce noces da se kvari kupi japonca.
Ce hoces da se kvari kupi francoza ali italijana.
Za francoza ti povem s prve roke :)
Priporocam ti hondo civic, toyota yaris (ker govoris ravno o majhnih avtomobilih).
Toyota Yaris je super avto. 1.3 VVT-i masina ima 86KM (ce se dobro spomnim), je najbolj zanesljiv avto v svojem rangu. Je pa grd :)...zato mogoce civic bolj prav pride.
Corsa tut ni slaba izbira, ce si ljubitelj Opla. Ce nisi definitivno odpade + se to...slaba kombinacija opreme in ne prav blestece masine. Pri Oplu so si rekli pac majhen avto za malo denarja :))
Se nekako soliden avto (samo ne bom trdil, da bos prisel skoz brez problemov, ker ne vem koliko se kvari) je VW Polo 1.4 16V, ki ima 100KM.
V tem rangu je potem se Seat Cordoba/Ibiza, ki je naceloma isto kot Polo, razen ce te bolj pritegne izgled.
O Skodi ne bom govoril, ker ti ne privoscim avta z grdim grdim zelenim znakom, ki je tako priljubljen na podezelju :)...je pa isto kot VW in Seat...saj je isti koncern.
Ce imas pa dosti denarja in ce se bos vozil na daljse razdalje pa seveda nobena TDI varianta ni slaba, a je draga.
Na dalec se izogni korejcem (Kia, Hyundai...), ker niso ravno zanesljivi avtomobili.
Koncna varianta...
Toyota yaris ce ne gledas toliko na izgled.
Honda civic ce ti izgled se kaj pomeni. In kot so ze ostali rekli...dobi si VTi :)
Al pa kar Hondo Integro, 1.8 DHOC VTEC...Samo potem verjetno ne bos imel za registracijo (pades v najvisji rang za kW...preracunano 190KM).
[D-mon]
atubbuta ::
Za Yarisa se popolnoma strinjam. Zakaj pa nisi Lupota omenil? Za moj okus je to eden najbolj posrečenih avtov. Tudi Nissan Micra ni slaba varjanta.
Res pa je na kaj gledaš. Jaz na ceno, trajnost in gospodarnost.
Res pa je na kaj gledaš. Jaz na ceno, trajnost in gospodarnost.
Mate ::
Jest sm pred enim letom kupu Golfa IV 1.6 100KM sicer brez klime ampak s highline opremo za 2.1m. Bil je star 3,5let in 57kkm.
Clio ma tud 1.4 16v masino, k ma 98KM, al pa ce najdes kje ksnga dcija, bi tud pocen skoz prsu, pa podobno je polo 1.4 16v 100KM, samo ne vem za ceno, k mislm da so teli s 100KM novi, stari majo pa 75KM.
Z Yarisom 1.3 vvti bos pa bencin zelo uspesno pretvarju v kilometre.
Clio ma tud 1.4 16v masino, k ma 98KM, al pa ce najdes kje ksnga dcija, bi tud pocen skoz prsu, pa podobno je polo 1.4 16v 100KM, samo ne vem za ceno, k mislm da so teli s 100KM novi, stari majo pa 75KM.
Z Yarisom 1.3 vvti bos pa bencin zelo uspesno pretvarju v kilometre.
a ste sigurni da je registracija za 1,6 in 1,8 ista? Mislim da bom vzel kar kaksnega cliota. Kaksno opremo mi najbolj priporocate?
MadMax ::
overman:
Ista je cestnina.
Zavarovanje pa se obračunava po moči motorja.
Informativno lahko uporabiš tale link.
Ista je cestnina.
Zavarovanje pa se obračunava po moči motorja.
Informativno lahko uporabiš tale link.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvi avtoOddelek: Loža | 4826 (3607) | bambam20 |
» | Kakšne avtomobile vozite in kako ste z njimi zadovolni? Kritika, kakšna popravila in (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 28691 (17984) | MrBrdo |
» | Kateri avto kupiti - podajte prosim svoje mnenje! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 32713 (10450) | OmegaM |
» | kateri avto kupit... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 41672 (40618) | ||_^_|| |
» | Poraba vašega avta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7942 (6792) | Boško |