Forum » Loža » Problemi s punco...help me!
Problemi s punco...help me!
EasyRider ::
Ahmm...Kako ste kej tukajle na Slo-techu podkovani v tej temi?
RAbil bi vašo pomoč, vsak pameten reply bi bil dobrodošel. Stvar je sledeča:
Odkar sem začel hoditi z neko punco je 2,5 meseca. Spoznala in prišla skupaj sva zelo na hitro, tako da se tudi ni bilo možnosti kej preveč spoznavat. Mislim, da je bila to napaka. No na začetku je blo vse lepo pa ql, zdej je pa problem, da sm se jo jst naveliču, ne privlač me več, dolgočasna mi je.
No in ženska je pa drgač zatreskana vame tok, da ne vid 5 metrov pred sabo. Zdej pa, kako ji povedat da bi rad da bi blo konc?
Mislm, sej vem da je to čist enostavno narest, sam tko a veste kako bi se dal to narest, na tak lep način, nevem...da ne bi izpadu jst zdej nevem kak p#####...upam da veste kaj mislim.
Well.....anyone......Jeti, Tomiboy...stara mačka iz tega področja, masta kakšne ideje? Pa tudi druge bi prosu za nasvet...
En lep pozdrav
adios
RAbil bi vašo pomoč, vsak pameten reply bi bil dobrodošel. Stvar je sledeča:
Odkar sem začel hoditi z neko punco je 2,5 meseca. Spoznala in prišla skupaj sva zelo na hitro, tako da se tudi ni bilo možnosti kej preveč spoznavat. Mislim, da je bila to napaka. No na začetku je blo vse lepo pa ql, zdej je pa problem, da sm se jo jst naveliču, ne privlač me več, dolgočasna mi je.
No in ženska je pa drgač zatreskana vame tok, da ne vid 5 metrov pred sabo. Zdej pa, kako ji povedat da bi rad da bi blo konc?
Mislm, sej vem da je to čist enostavno narest, sam tko a veste kako bi se dal to narest, na tak lep način, nevem...da ne bi izpadu jst zdej nevem kak p#####...upam da veste kaj mislim.
Well.....anyone......Jeti, Tomiboy...stara mačka iz tega področja, masta kakšne ideje? Pa tudi druge bi prosu za nasvet...
En lep pozdrav
adios
AlchemY ::
Tezko bos zadevo izpeljal kot si si zamislil. Po moje mas dve varianti, prva je da ji stanje razlozis tako kot si ga sedaj nam, ce bos imel sreco bo razumela....
Druga je pa ta da vse skupaj obrnes tako, da bo ona pustila tebe,...kako to naredis pa razmisli in pogruntaj sam (da ne bom sedaj jaz tle izpal p*****)
Druga je pa ta da vse skupaj obrnes tako, da bo ona pustila tebe,...kako to naredis pa razmisli in pogruntaj sam (da ne bom sedaj jaz tle izpal p*****)
OrlyTM ::
hehe ... samo eno imej v glavi ...
Na lep način se to narediti NE DA ! V vsakem primeru bo hudo. Tko da ... do nje, povedat kako in kaj in konec.
lp
OrlyTM
Na lep način se to narediti NE DA ! V vsakem primeru bo hudo. Tko da ... do nje, povedat kako in kaj in konec.
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
Jeronimo ::
Ja Orli ima prav. Na lep način to ne boš mogel narediti. Sicer se pa pri tvojih letih ne bi sekiral preveč.
Če ti gre na štiri oči bolj težko, ti še zmeraj ostaneta dve varianti, ki pa nista najbolj zaželeni. Lahko pokličeš ali pa pošlješ pismo.
Kako boš pa prekinil vezo se pa sam odloči. Vendar zapomni si to, bolj kot boš odlašal težje bo. Zato le hitro naredi kar je potrebno.
LP
Če ti gre na štiri oči bolj težko, ti še zmeraj ostaneta dve varianti, ki pa nista najbolj zaželeni. Lahko pokličeš ali pa pošlješ pismo.
Kako boš pa prekinil vezo se pa sam odloči. Vendar zapomni si to, bolj kot boš odlašal težje bo. Zato le hitro naredi kar je potrebno.
LP
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
teac ::
Ej stari, te popolnoma razumem, kako je to. Sem jaz bil z eno punco skoraj pol leta in potem je nastala ista situacija kot pri tebi. Kar nerdit???
Ja, rect ji kar ne mores, ker pol pa si na koncu se res prasec. Kaj sem jaz naredil. Pripravil sem jo do tega, da me je pustila ona!!!Hehe. Kako pa to nardis, pa je odvisno od tebe!!! Ful jo ignoriraj in take stvari. OK, pa good luck.
Aja, ko bos pa ta problem resil, pa nam sporoci!!!
Ja, rect ji kar ne mores, ker pol pa si na koncu se res prasec. Kaj sem jaz naredil. Pripravil sem jo do tega, da me je pustila ona!!!Hehe. Kako pa to nardis, pa je odvisno od tebe!!! Ful jo ignoriraj in take stvari. OK, pa good luck.
Aja, ko bos pa ta problem resil, pa nam sporoci!!!
Thomas ::
Za začetek ji lahko daš link semle!
Je itak vprašanje, če si je vreden.
Je itak vprašanje, če si je vreden.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Rott-von-weiler ::
problemi s punco hehe pejd na ta dva linka malo pogledat mogoče ti bojo tam v forumu dali kakšni bolji nasvet
www.poljub.com
www.spolnost.com
www.poljub.com
www.spolnost.com
-------------------------------
piši kao što govoriš
piši kao što govoriš
jeti ::
No, stari, evo me, ti ze odgovarjam.
(zdej je doma racunalnik crknu in kljub delujocemu kabelskemu modemu ne morem na net, tako da se ti zdaj oglasam s faxa).
Hm, kaj narest? Najprej si zapomni tole napako, da je ne bos kdaj drugic ponovil, hehe.
No, v glavnem, kokr so ze rekl, mas dve moznosti - ji poves in jo pustis ali pa tako obrnes, da ona pusti tebe. Ti jo bolje poznas - ce je recimo bolj globoka oseba, ki bo razumela tvoje stalisce, da ti pac ni vec vsec, se bo znala racionalno pogovoriti o tem, potem ji povej, kar si povedal tukajle.
No, ce ni taka, ce zivi v iluzijah, da si ti njen naj naj tip in brez tebe kao ne more vec ziveti, potem bo to prevelik šok zanjo, zato naredi tako, da se te bo ona naelicala. Recimo bodi zdolgocasen, bolj hladen (ne pa neprijazen), skoraj ne klici jo vec itd....
pocasi se bo rablinila njena iluzija o tebi kot o idealnem tipu, ki jo bo vedno ljubil itd...
Za njo bo pa tudi lazje, ce se razideta kot prijatelja, recimo nakonc ji povej kej lepga, da je uredu punca pa vse skupi, sam da pac manjka iskrica al pa dve, da bi se obneslo kot kaj vec. Samo ne ji pa dajat laznega upanja, da bo mogoce vseeno se kaj nastalo. S tem se bo pa na njeno zalost pac morala soociti in ne bo ne prva ne zadnja.
(aja, novice od mene: Spela - to ena s filofaxa k me je interesirala se kaksen teden nazaj - ma ze fanta (zakwa se to sam men dogaja, hehe...?) in postala sva sam dobra prjatla...torej lov se nadaljuje, heh)
Ajde, mejte se usi!
(zdej je doma racunalnik crknu in kljub delujocemu kabelskemu modemu ne morem na net, tako da se ti zdaj oglasam s faxa).
Hm, kaj narest? Najprej si zapomni tole napako, da je ne bos kdaj drugic ponovil, hehe.
No, v glavnem, kokr so ze rekl, mas dve moznosti - ji poves in jo pustis ali pa tako obrnes, da ona pusti tebe. Ti jo bolje poznas - ce je recimo bolj globoka oseba, ki bo razumela tvoje stalisce, da ti pac ni vec vsec, se bo znala racionalno pogovoriti o tem, potem ji povej, kar si povedal tukajle.
No, ce ni taka, ce zivi v iluzijah, da si ti njen naj naj tip in brez tebe kao ne more vec ziveti, potem bo to prevelik šok zanjo, zato naredi tako, da se te bo ona naelicala. Recimo bodi zdolgocasen, bolj hladen (ne pa neprijazen), skoraj ne klici jo vec itd....
pocasi se bo rablinila njena iluzija o tebi kot o idealnem tipu, ki jo bo vedno ljubil itd...
Za njo bo pa tudi lazje, ce se razideta kot prijatelja, recimo nakonc ji povej kej lepga, da je uredu punca pa vse skupi, sam da pac manjka iskrica al pa dve, da bi se obneslo kot kaj vec. Samo ne ji pa dajat laznega upanja, da bo mogoce vseeno se kaj nastalo. S tem se bo pa na njeno zalost pac morala soociti in ne bo ne prva ne zadnja.
(aja, novice od mene: Spela - to ena s filofaxa k me je interesirala se kaksen teden nazaj - ma ze fanta (zakwa se to sam men dogaja, hehe...?) in postala sva sam dobra prjatla...torej lov se nadaljuje, heh)
Ajde, mejte se usi!
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti
Včasih je bil http://come.to/jeti
Tomi ::
Kaže, da lahko Ljubezenske težave zamnenjajo forum..
Sedaj ti na žalost nimam časa odgovarjat na veliko, ker se grem učiti..
Ok, sedaj pa nadaljevanje tistega nedokončanega posta od prej..
Moram reči, da si se znašel v precejšnjem "zosu". Verjamem, da se boš iz tega marsikaj naučil, samo za tvojo punco znajo biti posledice malo slabše..
Ok, če upoštevaš mnenja večina, in tudi moje priporočeno mnenje, pač, da uporabiš tehniko ignorance, potem ni problema.. Punci boš počasi odprl, sicer na malo nesramen način, oči..
Vedeti moraš, da nikakor ne smeš tega delati prehitro, ker če ne, bo mislila, da je "zadaj" kakšna druga, potem bo pa ogenj v strehi.. Torej terja ta opcija dosti časa, ki ga ej, če ga imaš, dobro si vzeti..
Če pa želiš nujno končati zvezo, moraš upoštevati nekaj stvari.. Izbrati moraš trenutek, ko ne bo imela tvoja (bivša) draga mnogo drugih skrbi, ker ( čisto iz službenih izkušenj moje mame ), dekleta v teh trenutkih postanejo zelo labilna, in da bi si moral očitati kakšno izpiranje želodca pred koncem ( njenim ), je neumno..
Če ji že moraš, jo lepo pokliči, pelji kamorkoli in ji počasi in po pravici povej.. Bo manj škode, kot če jo na hitro soočiš z dejstvi.. Potem lahko še vedno misli, da mogoče nisi resen...
Torej, v vsakem primeru si vzami čas, in če se le da, izberi prvo opcijo..
Sedaj pa še nekaj iz mojega koša..
Zadnje čase ni bilo nič, razen ene (spet) zasedene z filofaksa ( hm, jeti, filofaks? ), ker sem se raje ubadal z dvema bolj resnima.. Ena je biologija, druga pa matematika ..
Ne, sedaj se držim Jasninih nasvetov in čakam, kaj bo iz tega.. (Torej manj kot iščeš, prej najdeš.. )
Sedaj ti na žalost nimam časa odgovarjat na veliko, ker se grem učiti..
Ok, sedaj pa nadaljevanje tistega nedokončanega posta od prej..
Moram reči, da si se znašel v precejšnjem "zosu". Verjamem, da se boš iz tega marsikaj naučil, samo za tvojo punco znajo biti posledice malo slabše..
Ok, če upoštevaš mnenja večina, in tudi moje priporočeno mnenje, pač, da uporabiš tehniko ignorance, potem ni problema.. Punci boš počasi odprl, sicer na malo nesramen način, oči..
Vedeti moraš, da nikakor ne smeš tega delati prehitro, ker če ne, bo mislila, da je "zadaj" kakšna druga, potem bo pa ogenj v strehi.. Torej terja ta opcija dosti časa, ki ga ej, če ga imaš, dobro si vzeti..
Če pa želiš nujno končati zvezo, moraš upoštevati nekaj stvari.. Izbrati moraš trenutek, ko ne bo imela tvoja (bivša) draga mnogo drugih skrbi, ker ( čisto iz službenih izkušenj moje mame ), dekleta v teh trenutkih postanejo zelo labilna, in da bi si moral očitati kakšno izpiranje želodca pred koncem ( njenim ), je neumno..
Če ji že moraš, jo lepo pokliči, pelji kamorkoli in ji počasi in po pravici povej.. Bo manj škode, kot če jo na hitro soočiš z dejstvi.. Potem lahko še vedno misli, da mogoče nisi resen...
Torej, v vsakem primeru si vzami čas, in če se le da, izberi prvo opcijo..
Sedaj pa še nekaj iz mojega koša..
Zadnje čase ni bilo nič, razen ene (spet) zasedene z filofaksa ( hm, jeti, filofaks? ), ker sem se raje ubadal z dvema bolj resnima.. Ena je biologija, druga pa matematika ..
Ne, sedaj se držim Jasninih nasvetov in čakam, kaj bo iz tega.. (Torej manj kot iščeš, prej najdeš.. )
metrodusa.blogspot.com
mmisv ::
pejt na med.over.net. ena stran. pa tm najd pogovori pa pol mladina al neki tacga pa pol tm upraši
Čist trivialna stvar...
Helou!
Hmm...sm mal razmislu, odloču sem se, da bom uporabil prvo varijanto, varijanto ignorance :). Časa v bistvu nimam tok veliko, ampak bom lahko brez skrbi počel razne bedarije v domačem kraju, brez da bo ona zvedela. Narazen sva cca 25 km:). No drugače se je pa vse skupi začelo še isti dan,
ko ste mi vsi odgovoril na vsa vprašanja. Ko me je klicala sem bil bolj tih in nič kaj zgovoren.... Včeraj me je ženska klicala 5 krat. na koncu sem le popustu in vzignil:) Sem ji pa pojasnil, da je račun za gsm ze velik, in da se bova do konca meseca slišala zelo malo...pa tudi videla se ne bova nič.
V tem tednu imam zdravstvene težave, zato se zgovarjam na le-te. Drugače se bi danes morala videti. Še dobr da sva zmenjena za nesledn petek, hmm, pa še
dobr da sm jst povabljen na eno žurko (OPA:))...o ti šmetn spet ne bo nič:))
Nevem, kakšna dva tedna bom tole stvar še vlekel, potem jo bom pa postavil na
trdna tla, da med nama ne bo nič. Seveda bom to probal storiti čim lepše, pa tudi
upam da se ji bo v teh dveh tednih, kot ste rekli, iluzija o meni (perfect guy for her),
razblinila, in da bo to da med nama ne bo šlo več, ji bilo v nekakšno olajšanje. No seveda, mogoče bo pa vse čisto drugače in me bo ona v teh dveh tednih sama pustila :)))
No to je to....ko bo pa te stvari konec, bom pa o uspešnosti poročal tudi vam, na forumu.
En lep pozdrav...
Hmm...sm mal razmislu, odloču sem se, da bom uporabil prvo varijanto, varijanto ignorance :). Časa v bistvu nimam tok veliko, ampak bom lahko brez skrbi počel razne bedarije v domačem kraju, brez da bo ona zvedela. Narazen sva cca 25 km:). No drugače se je pa vse skupi začelo še isti dan,
ko ste mi vsi odgovoril na vsa vprašanja. Ko me je klicala sem bil bolj tih in nič kaj zgovoren.... Včeraj me je ženska klicala 5 krat. na koncu sem le popustu in vzignil:) Sem ji pa pojasnil, da je račun za gsm ze velik, in da se bova do konca meseca slišala zelo malo...pa tudi videla se ne bova nič.
V tem tednu imam zdravstvene težave, zato se zgovarjam na le-te. Drugače se bi danes morala videti. Še dobr da sva zmenjena za nesledn petek, hmm, pa še
dobr da sm jst povabljen na eno žurko (OPA:))...o ti šmetn spet ne bo nič:))
Nevem, kakšna dva tedna bom tole stvar še vlekel, potem jo bom pa postavil na
trdna tla, da med nama ne bo nič. Seveda bom to probal storiti čim lepše, pa tudi
upam da se ji bo v teh dveh tednih, kot ste rekli, iluzija o meni (perfect guy for her),
razblinila, in da bo to da med nama ne bo šlo več, ji bilo v nekakšno olajšanje. No seveda, mogoče bo pa vse čisto drugače in me bo ona v teh dveh tednih sama pustila :)))
No to je to....ko bo pa te stvari konec, bom pa o uspešnosti poročal tudi vam, na forumu.
En lep pozdrav...
Cr00k ::
hehe povabis sam sebe k njej ko tastarih ni doma...pa ji tolk dela naredis da te bo mela cez glavo(npr: polijes sok po prtu,...) al pa jo peles z motorjem kam(al pa z avtom)...nekam delc potem jo pa tm pustis...pa 2000sit odpravnine ji dej al pa se tega ni treba da bo sla na stop :))...to je to :)
sifu ::
tuki sm brau tele variante in kaj naj recem..sej so ql..zber kokrhoces..sam neki ti povem..ce jo ze odfukas jo dej tko kot se spodob..nej misl da si najvecji kreten..ne pa da bosta se kolega k ce zenska misl da si ti njen naj naj...bo ona se vedno upala sam ti nau priznala...in bo trpela se pa se....zato nared tko da te cimprej pozab...edin ce bi si ti pol rd se premislu kej..sam kokr si napisu ni tko
drgac pa ce se nis nbene je skrajn cajt da dobis se to izkusnjo..v drugo, tretje itd je pol vse lazje
drgac pa ce se nis nbene je skrajn cajt da dobis se to izkusnjo..v drugo, tretje itd je pol vse lazje
Matty ::
Kratek nasvet (podobno kot OrlyTM): osebno (!!!!!) in cimprej ji povej kako in kaj...
(ker razno ignoriranje in izbegavanje ni 100%, pa se fer ni do nje...)
(ker razno ignoriranje in izbegavanje ni 100%, pa se fer ni do nje...)
Huey P ::
EasyRider daj gor sliko pa ti takoj povem, če se je hočeš znebiti že jutri. Ti samo daj sliko, mi povej kam hodi v gostilno, kaj rada dela, telefon,... THE END!!!
..::DOOM III: The Legacy::..
zetko ::
Pomojem (zate ne za njo) najbol varjanta je da ji lepo počas zečneš dojadit. Mal ji tež pa skoz bot slabe vole pa jo bo sigurn minil. Pa mal jo nerveri skoz. Ni sicer dobra in fer varjanta ampak zate najboljša. Če ti je pa kej do nje ji pa use lepo razlož in upi dfa bo razumela.....
Living it another way.....
XTRANCE ::
ej ne bluztite fantje. jst sm bil pred kratkim u taki situaciji sam da je sla men na zavci ze po dveh tednih in sm jo lepo poklicu pa ji reku da pac ni to to in da ce sva lohk sam prjatla in tako naprej... pac mal nabija da ni problem v njej ampak v teb in podrobno sranje... no in to je to nc zamer nc jeze vsaj z moje strani
XTRANCE
element ::
Kukrkol nardiš, da te ona pusti al pa ti njo, v vsakem primeru boš prasecTM. Enostavno ji povej, da te ne privlači več, da pa bi bil vesel, če bi ostala prijatelja. Vsaj to bi jest naredu, če le nebi bla preveč grdaTM!
EasyRider pošlji mi sliko pa se je najhitreje znebiš. Aja, pa še ime, phone, e-mail,...
Nisem jebać TM, sem samo človek, ki želi pomagati :) se znebiti prascaTM....
Dobro jutro!
Vas zanimajo najnovejše novice?
Naj vam bo. No dva dni nazaj sem končno končal s tole punco...uhhh...aleluja. Bilo je veliko solz (z njene strani), tko da mi je blo prov bad vse ji povedat pa to. Samo sva uštimala, je rekla da me razume, da ve kako je to, in da pač ni več druge rešitve. In me je prosila, če bi se lahko čez neki časa še kej vidla pa slišala kot prjatla, in sm reku da lahko. samo pod pogojem, da me bo pustila pri miru, in ne bo rinila vame. Tko da...I'm saved.
Huey: kako pa ti veš da bi ti bla všeč? oz. da bi bil njej všeč. Ker sej no, v bistvu ženska sploh ni tok slaba ane .
Čeprov šele sedaj sem ugotovil, da se resne zveze, saj sedaj, ko smo še tok mladi ne splača imeti. Dejte ga žurat, pa se znoret, dokler ste še mladi pa neumni. Sej za kej resnga bo pa cajt mal kasnej.
Lep pozdrav, pa to je vse res, ni 1.april.
Vas zanimajo najnovejše novice?
Naj vam bo. No dva dni nazaj sem končno končal s tole punco...uhhh...aleluja. Bilo je veliko solz (z njene strani), tko da mi je blo prov bad vse ji povedat pa to. Samo sva uštimala, je rekla da me razume, da ve kako je to, in da pač ni več druge rešitve. In me je prosila, če bi se lahko čez neki časa še kej vidla pa slišala kot prjatla, in sm reku da lahko. samo pod pogojem, da me bo pustila pri miru, in ne bo rinila vame. Tko da...I'm saved.
Huey: kako pa ti veš da bi ti bla všeč? oz. da bi bil njej všeč. Ker sej no, v bistvu ženska sploh ni tok slaba ane .
Čeprov šele sedaj sem ugotovil, da se resne zveze, saj sedaj, ko smo še tok mladi ne splača imeti. Dejte ga žurat, pa se znoret, dokler ste še mladi pa neumni. Sej za kej resnga bo pa cajt mal kasnej.
Lep pozdrav, pa to je vse res, ni 1.april.
špriceraš ::
Na enem drugem forumu, je ena pametna glava svetovala drugo varijanto:
Babo najprej anštendig na gobec, nato jo po vseh pravilih redno nategneš - ko potegneš nato k.urca ven ga zbrišeš v njene najboljše zavese - spiješ veliko pivo - rigneš - prdneš - nato še enkrat po gobci - greš!!
Za vse večne čase se te bo spominjala
Babo najprej anštendig na gobec, nato jo po vseh pravilih redno nategneš - ko potegneš nato k.urca ven ga zbrišeš v njene najboljše zavese - spiješ veliko pivo - rigneš - prdneš - nato še enkrat po gobci - greš!!
Za vse večne čase se te bo spominjala
Don't drink and drive, just smoke and fly!
Tomi ::
Ja, šriceraš, fore z Jokerjebega mnenjalnika so mi znane.. Smo se konec koncev v Ljubezenskih težavah kalili tam, dokler ni prišel Slo-tech v naše vode
metrodusa.blogspot.com
špriceraš ::
Ja Tomi, pol pa sva se tak že tam gdaj srečala!
Don't drink and drive, just smoke and fly!
Sergio ::
Am... You people make me sick...
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Punca (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14481 (12230) | Gandalfar |
» | Kako začeti pogovor ?! (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 59975 (38497) | strictom |
» | Navezovanje stika z žensko - dokaj težko delo za g33kovske klošarje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13147 (5124) | Snegec |
» | Prevaran (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 16985 (10423) | Nejc Pintar |
» | Kako povabit žensko v kino ???Oddelek: Loža | 3184 (2816) | trillian |