» »

Prevaran

Prevaran

1 2
3
4

perci ::

tele: A rabš video posnetek, da boš verjel?

Mislm halo??? S frendom se vidi večkrat na dan, žura z njim, na morje gre z njim??? Halo? A ti to resno sprašuješ al se norca iz nas delaš? Sej vem, ljubezen je slepa, sam tole je pa mal preveč.

strictom ::

Če ne vem med kom bi izbrala potem je za oba najbolše da greta narazen ali pa obiščeta nekoga ki bi pomagal.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Keyser Soze ::

Ah, dobri stari srednji vek. Prvo bi dobil rokavico v obraz, nato pa nekaj hladnega med "rebrca".

Saj ne da sem nasilen, ampak če bi mi punca nekaj pomenila bi mu tako sprašil rit, da bi svoje pare odnesel nekam drugam. Nato pa bi skenslal še njo z eno malo boljšo punco, ki se je ne da odpeljat z denarjem.

P.S.: Sej tudi jaz pustim svoji punci, da se gre ven zabavat z moško populacijo prijateljev. Pa magari če gresta plavat, na sladoled, ipd. Ampak vsaka stvar ima svojo mero. Če bi nenehno takole jagala nekoga bi sigurno ukrepal. Najprej prijazno, nato pa efektivno.>:D

P.P.S.: Me je zdajle spreletelo. Morda imaš pa samo prekleto pametno punco in si je našla eno kreditno na štirih nogah. Ki pač terja svoj davek, da se kdaj pa kdaj potegne čez čitalec. In te ma v bistvu še vedno rada. Kaj je že bil tisti film z Julio Roberts in milijonom dolarjev? Samo se mi zdi, da se ni končal v "tvojo korist":\

Zgodovina sprememb…

tele27 ::

Ne, kolegi, nimam vas za norca. Samo prebral sem dilemo našega kolega na tem forumu in se nanjo odzval ko ste ga kritizirali v vezi varanja.

Tista ideja, da bi jo moral pustit in si najdit mlajšo, mi je res napisana na kožo ampak po 5 letih kar sva skupaj ni easy to naredit.Ima kdo kakšno idejo? Moja prva punca je.
In še nekaj: pred kratkim ko sva bila pri meni doma je rekla, da bi rada maile prebrala, potem pa pozabila zapret webmail. Skušnjava, saj razumete. Prebral sem mail, ki ga je poslala svoji kolegici, da je pred parimi leti z enim tipom iz Gorenjske nekaj imela. Nekaj časa sta srala, potem pa jok in stok, ko jo je nogiral.

Tistega njenega frenda bi res namlatil ampak saj ni on kriv. Tudi če njega odpravim bo pa kdo drug spet uletel. A ni to bedno?

Daedalus ::

>Tista ideja, da bi jo moral pustit in si najdit mlajšo, mi je res napisana na kožo ampak po 5 letih kar sva skupaj ni easy to naredit.Ima kdo kakšno idejo? Moja prva punca je.

Pusti jo. Jebat ga, samo očitno iz tega razen dolgega nategovanja vseh vpletenih ne bo nič. Tako sklepam glede na napisano v tvojem postu. Pokaži ji, kje so vrata. Ker očitno ji ne zaupaš (meniš, da se laže), možno pa je, da ona nekaj prikriva. Ni zaupanja --> ni razmerja. Žal.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Stepni Volk ::

Teoretično ti lahko seveda vsak od nas zelo "modro svetuje". Vprašanje je, kako bi bilo, če se sam znajdeš v podobni situaciji. Takrat je vprašanje ljubezni, zaljubljenosti, samospoštovanja, čustvene inteligence...

Dilema A
Zamnipuliraš stavar tako, da ostane pri tebi.
Problem: ves čas boš "pupet master" oz. tisti, ki jo bo nadziral... njen drugi oče, tisti na katerem se bo učila upreti se mu.
Dilema B
Delaš se da ni nič.
Problem: Navkljub vedno bolj jasnim signalom in znakom, bo imela občutek, da ti je vseeno zanjo in bo sama odšla. Njena želja je želja vsakega dekleta, ki je odraščala ob Dr. Romanih: razpetost med dvema moškima. Na stara leta si bo govorila: "Joj, kako sem takrat bila živa, ko sta me kar dva naenkrat ljubila."
Dilema C
Postaviš ulitmatum.
Problem: Zadeva se lahko razvije v Dilemo A, B ali D.
Dilema D
Odideš. Upoštevaš Stingovo pesem:"If you love somebody, set him free" in ker jo ljubiš, ljubiš sebe in nenazadnje tudi tretjega, se umakneš. Three is a crowd.
Problem: Vedno se boš spraševal kako bi bil, če bi bila raje Dilema A, B ali C.
Dilema E
Pogovorita se in gresta na terapijo. Terapija se sliši neumno, toda le preko nje lahko vidiš ali gre za iskreno željo ali le trenuten vzgib.
Problem: Se zna zgoditi, da bo pogovor in terapija spet potrebna čez nekaj let.

Sting pravi: If you love somebody set them free

Cest la vie.

P.S. Svetujem ti, da ubereš čisto svojo pot, le ta je prava, ne glede na morebitne posledice, bolečino in veselje.

Zgodovina sprememb…

tele27 ::

To sranje traja že več kot eno leto ampak vedno upam/sanjam, da bo boljše.
Petek zvečer a ona spi, ker sta včeraj žurala. Še zjutraj ko sva se vidla mi ni nič rekla kako je bilo itd.

tele27 ::

"Odideš. Upoštevaš Stingovo pesem:"If you love somebody, set him free" in ker jo ljubiš, ljubiš sebe in nenazadnje tudi tretjega, se umakneš. Three is a crowd."

Preveč svobode škoduje. :) Ko sva imela malo bolj strikten odnos in pravila jasna, je bilo boljše. Ko sva popustila in si dovolila več svobode med tednom in vikende rezervirala za naju, se je zgodilo to o čemer pišem. Kletke ne bi in ne bom puščal odprte. Vikende sicer imava, čeprav se mi zdijo brezvezni.

Stepni Volk ::

"Doborodošel med nas, čuvaj kletke."
In to je tisto, kar si tvoje srce želi? Biti čuvaj? Paznik? Policaj? Diktator?

Meamoto ::

ummm.. Brez zamere, ampak...

1. Ni zaupanja v odnosu - ni odnosa.

2. Preden se sploh pogovoriš s partnerjem sprašuješ za nasvet na (računalniškem) spletnem forumu???

3. glej 1.

Sam sem nekje v poziciji (domnevnega) ljubimca tvoje žene (pa ne se sekirat, sigurno ne gre za isto osebo), ampak ne vem, kako bi tvoja reakcija lahko rešila odnos. Poleg tega, če te že vara, ima najbrž za to tudi razlog, ne?

Pa brez zamere.

Stepni Volk ::

"Upanje je dober zajtrk, pa slaba večerja."
Francis Bacon

tele27 ::

Se strinjam s Teboj. Za vsako sranje v razmerju sta kriva oba. Nekaj manjka in drug drugemu tega ne znava dati.
Saj je bedno pisati o tem na forum ampak v bistvu hočem najti vrv, ki bi mi pomagala ven. Ni enostavno.

tele27 ::

Dilema: je sploh potrebna kletka ?

Meamoto ::

Kletka? V pomenu zapora oziroma omejitev?

Če je prišlo do tega, pač ne da ni potrebna, ampak samo ni smiselna.

Stepni Volk ::

tele27 - nekateri ljudje naravnost uživajo v vlogi paznikov in drugi jetikov... po podatkih izpred par let (ponavadi jih objavijo za 8 marec) naj bi bila vsaka sedma ženska v Sloveniji pretepena... gre zato, kaj leži tebi.
Že črnogorska "modrost" pravi: ko prideš domov pretepi ženo, če ti ne veš zakaj, bo ona že vedela.

Dr. Rugelj tako pravi, da v Sloveniji ni pravih decov... vsi smo faliranci, prezgodnji špircavci, alkoholiki...
oz. sta bila prej dva. Še pokojni Dr. Košiček. Po njegovi smrti je ženskam ostal le še on: Rugelj. :)

Stepni Volk ::

Če naj bi bilo razmerje moški ženska, kaj veredno, bi v idealnih pogojih moralo biti enakovredno. V realnosti smo vedno na kakšnem področju boljši ali močnejši, ter se tako zadeve malce prelivajo sem in tja.

Toda kletka, omejitve in nadzor... to več ne sodi v zdrav odnos... toda po drugi strani ima zdrav odos le 5% procentov vseh parov. Nadaljnih 10% ima dokaj dobrega... Ostali smo v povprečju in se moramo prekleto truditi, deltai, garati, se odrekati in kar je še tega... imamo pač napake... in zahvalimo se lahko našim družinam, ki so nam takšen software predale naprej.

Hvala.

tele27 ::

:) ni mi do tega, da bi jo tepel.

V tistem pismu je napisala, da bi me sicer pustila ampak da noče izpast kurba, ker sem veliko naredil zanjo. OK.... po svoje smešno. Sem prepričan da resno misli.

KAJ PA JE ZDRAV ODNOS?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tele27 ()

BigWhale ::

Zenska, ki bi sla rada z drugim na dopust, ker ti nimas denarja?

Tale tvoja pet letna nalozba je bila zabluz.

Stepni Volk ::

Kaj je zdrav odnos?

"Življenje in kako ga preživeti" by Robin Skynner in John Cleese (Monty Python Flying Circus) To je sicer njuna druga knjiga, prva se glasi: "Družine in kako v njih preživeti?"
Obe knjigi sta na zalogi tako v knjižnicah, kot knjigarnah.
V izvirnikih se glasita: Life and how to survive it & Families and how to survive them
KLIK

In ker je zraven John Cleese, lahko pričakuješ veliko smeha, navkljub gorkim okoliščinam... trust me, I've been there :)

Zgodovina sprememb…

tele27 ::

Saj niti nisva govorila, da bi sla skupaj na kaksen dopust. Po moje je denar samo kr neki izgovor.

Velik zabluz. Bo treba dalje.

Hvala za naslove knjig. Bom prebral !

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tele27 ()

Meamoto ::

V tistem pismu je napisala, da bi me sicer pustila ampak da noče izpast kurba, ker sem veliko naredil zanjo. OK.... po svoje smešno. Sem prepričan da resno misli.

Pa res hočeš biti v odnosu z nekom samo zaradi tega, ker se ji zdi da si v preteklosti dosti naredil zanjo?

To že meji na če ne prestopa meje avtodegradacije.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Meamoto ()

Tear_DR0P ::

hmm če si je ženska našla sponzorja, je potrebno preverit k čemu jo sponzorstvo zavezuje
če pogoji sponzoriranja tebi ne odgovarjajajo je treba prekinat sponzorstvo in plačat penale, al pa prekinat s tvojo žensko in plačat druge penale, njene pa njej pustit.

zdej če ti status quo ni všeč, ji povej da bi rad vedel kakšno je stanje med vami tremi, če ji o tem ni težko govorit, sam če se gresta iskren pogovor in ti reče da med njima ni ničesar, je nikol več ne smeš pogledat postran al pa ji težit zarad tega tipa.

nekateri ljudje lahko imamo prijatelje nasprotnega spola - če je prijateljstvo dolgega roka lahko tud več keša namenimo tja, kot v ljubezensko zvezo. včasih tudi več energije in časa - sam se mi zdi bolj fer partnerja vsaj zram povabit.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

tele27 ::

Po moje trpi za čustveno odvisnostjo. Ko takole premišljujem - kaj pa imava drug od drugega ? Nekaj prijetnih trenutkov čez vikend. Veva da to ni to ampak bluziva in bluziva z glavo skozi zid.

Mislim, da sem se odločil . Pravzaprav odločil sem se že prej le zanimalo me je kaj mislite ostali.

Upam le, da kdo ne doživlja česa takega kot jaz.

tele27 ::

Tear_drop: prijateljstvo in denar sta nezdružljiva. Kupiš opremo za sobo svojemu prijatelju ? Jaz ne. Definitivno. Niti njej ne bi dokler... ja. :) zaupanje, ne?

O njem ne želi govoriti z menoj niti ostalimi . Ko sem jo vprašal, če sta kdaj spala skupaj je rekla da ne ampak tak odgovor me ni prepričal .

Penale plača vsak svoje. Njene bom prepustil njej.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tele27 ()

Daedalus ::

> Penale plača vsak svoje. Njene bom prepustil njej.

Nekako tako. Če ne gre, pač poskrbi za sebe - da se ti kaj takega kasneje ne bo ponovilo. Ženska pa - se bo že znašla. Če pa ne, pa tolko slabše za njo.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

CaqKa ::

in zahvalimo se lahko našim družinam, ki so nam takšen software predale naprej.


to software se da nadrgadit pa spremenit. ve kdo kake vire s čim bi to šlihtal razen z materialom od david de an...
ciljam na 'inner game'. pa če slučajno kdo pozna kako metodo kako si spomine brisat?

oni dve knjigi pa bom jaz tudi zgleda prebral :)

perci ::

Tista skynnerjeva (cleesova) knjiga je res dobra. Je pa psihoanalitska smer, tko da mogoče nekaterim ne bo všeč.

Dittorio ::

cao vsm sm nov tuki gor sam a sm pa to prebrol glede teleta27 se mogu prjavt


ej tele27 a si res tok tup ko noc misles da ona pozabla zbrisat ta email neseri to ona hotla da ga ti vides preberes zenske cake sej vem da si nato pomislu pa si misles da to pa ne sam jest ti recem zenske so prebrisane
ti jest povem zakaj , zato da bi ga ti vidu in da bi ji ti dol konc ne se sprenevedat vara te ta zenska ze skoz se men zdi ce ti take dela
pa bod dec pa ji ti konc zabi glavo gor pa gasa ne pa neki jokat pa prost ker itak nebo nc vec iz tega vem iz svojih izkusen
bod dec pa udar po mizi koker se men zdi si bol copata ti zato ji dej ti konc da ji nebo nc jasn in s tem mas se kej moznosti da se vrne k teb koker da da ona teb konc

pa brez zamere
WHITE POWEEEEER

tele27 ::

Fantje nič ne zamerim. Copata pa vem da sm, sicer bi že kaj naredil prej ali pa niti do tega ne bi prislo.

Zihr sem, da je tukaj gor na žalost kr neki takih ki imate podobno izkušnjo zato sem hotel zvedet pravzaprav kaj me čaka .

Zenske so pregnane in tudi sam sem pomislu na to, da tisti mejl ni naključje.
Sam še neki, Dittorio a misliš da bi se moral s tem njenim tipom kaj pomenit man-to-man al kr ad-acta zadevo narest ?

Glede konca mislm, da clovek ne more na dveh stolckih hkrati sedet, ker se ti slej ko prej oba spodmakneta. Backup pa tud ne mislim bit...

BigWhale ::

Z njim se nimas kaj menit. Lahko ga hospitaliziras, potem bo pa ona pri njem cele dneve. Kaj si potem pridobil?

Sploh tako kameno dobno razmisljanje je precej primitivno, ce nabijes tipa in ce njej prepoves stike z njim, nisi storil nic. Ker bo prej ali slej prisel en drug mimo. Ne mores jo kar prepricat, da te bo obozevala in imela rada. Ne gre.

Keyser Soze ::

Eh, kameno dobno... Delno hospitalizacijo izvršiš iz lastnega zadovoljstva. Pač za svojo dušo. Nato pa poravnaš račune še s svojo partnerko.

Če pa dvigneš roke od vsega skupaj. Kaj je meni kot tvojemu nasprotniku pričakovat. Hja. Ena lepa tarča, kateri se da brez večjih problemov speljat punco. Sam pa bo stisnil rep med noge in se z ranjenim egom v sebi ter dvignjeno glavo odpeljal naprej. Dokler ga ne bodo takšni pritiski dokončno pokopali. Saj vem da nasilje ni rešitev, a vsaka stvar ima svojo mejo in za mene je ta pri moji punci.

P.S.: Če se ti da kaj razmišljat, lahko zadevo izvršiš tudi tako, da ti ni treba niti roke položit na njega.

tele27 ::

V mislih sm imel bolj civiliziran pristop kot hospitalizacija :))

BigWhale: zdi se mi, da zensk ne kapiram vec: ce jo nek tip v vecini zadovolji s tem kar dela, govori, ji nudi (ne samo v $ ipd) zakaj potem se meni neki naklada kako velik ji pomenim kako me ima rada. To je en bullshit. Ne mores bit z enim "kolega" in mu vse povedat, vse z njim pocet, pol pa prides domov pa kao da se nic ni zgodil, da te tako kot njega potrebuje in da sem najvecje TELE na svetu ker je ne razumem, pa da me ima rada ker sva ze tolk dala skoz ampak njega pa tud.

BigWhale ::

No, jaz bi za mojo duso pocel kaj drugega. :) Z zensko se pa pomenis o vsem skupaj. Da vidis pri cem si. Ce se ji ni za poovarjat, potem je nekaj hudo narobe. Pac, gres.

tele: Ljudje dostikrat ostanejo s kakim clovekom samo iz navade ali pa ker jim je zaradi kaksne zadeve pripravno.

CaqKa ::

Ne mores jo kar prepricat, da te bo obozevala in imela rada. Ne gre.


dodal bi da, samo z besedami res ne.

perci ::

Drugač, zelo dobra knjiga s to tematiko je tudi: "Formule ljubavi Kako ne upropastiti sopstveni život tražeći pravu ljubav" doktorja Zorana Milivojevića." Ta je bolj transakcijsko-analitična smer, če komu psihoanaliza pač ne ustreza.

CaqKa ::

transakcijsko analitična.. kaj bi pa naj to pomenlo?

Ziga Dolhar ::

Pomeni, da če gre kaj narobe,

izvedeš rollback.
https://dolhar.si/

CaqKa ::

rollback da stanje zapelješ nazaj na kot je bilo, ali samo tolko da predelaš kaj se je zgodilo?

Ziga Dolhar ::

Ej, CaqKa, nabijam, kot vedno ;).

Rollback sem mislil v stilu podatkovnih baz :-). Če gre kaj narobe -- razveljaviš morebiti nastale spremembe oz. povrneš v prejšnje stanje.
https://dolhar.si/

tele27 ::

Rollback v IRL bi bil prav kul. Sam večkrat iščem kakšno reset tipko :))

Tear_DR0P ::

heh al pa da loadaš, tko kot v igrcah - sam sm na faksu že tolk zbluzu, da bi blo boš loadat en star sejv file, pa ga ne najdem
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Dittorio ::

tele27 nimas se kej ment sej ves ce sta zalublena ni boga da bi kdo to preprecu pa tud ce bi ga nevem zbol ko osla
ti se lepo zase postav pa ji konc zabi pa pejt mal na morje se spucit zdej itak poletje pol ko te neki casa nebo bo pa ona itak dujela da ti tisti al pa tud ne sam ti se mroes zase postavt da vid da nisi ena mevza ker punce nemarajo copat pa mevz kaperas
WHITE POWEEEEER

tele27 ::

:)) morje, mlade ženske, kopalke ... jah to pa je terapija za strto srce. Predolg sem že v te verige ujet pa sem pozabil kako že to zgleda. :)

En frend mi je enkrat rekel, da je meja varanja tam, ko v igro nastopijo čustva . Torej ko išče tolažbo, pomoč itd itd namesto pri meni pr njemu svoja čustva nameni njemu. To je že varanje. Saj ni treba da se dajeta dol in en kurac me briga če to počneta ! Tisto kar bi moral bit pri meni je drugje in to mi ni všeč. Nč ne rečem - vedno moraš imeti prijatelje. Sam tko - onadva nista samo to. Definitivno. Ko mal film vrtim nazaj in se spomnm kakšnih najinih prepirov, ga tud ona nima za frenda, ker pol mi ne bi lagala na miljon načinov. Pravzaprav kr obema laže.

CaqKa ::

takšno lapanje in smiljenje samemu sebi ti nič ne pomaga
bitchslap your self!!!!

potem pa posluši kar je dittorio povedal v drugem delu svojega zgornjega posta.
vem da je težko to naredit ampak morš skozi, najhitrejša in najboljša pot.


bitchslap your self!!!

MEVŽA si, COPATA.

pejt pupe iskat, pa nabavi si beležko za telefonske.

lastne izkušnje.

tele27 ::

kot sem rekel: najboljš terapija je morje, bejbe in imenik. in definitivno se je bom poslužil, nanjo pa lepo na easy pozabil. ne bo lih easy - so fucking what? življenje gre naprej. heh kakšno lekcijo ji pa moram še dat preden izstavim zadnji davek, ne? :)))

ditorrio ima čist prav in še celo strinjam se z njim. hvala vsem !

CaqKa ::

i'll see that you get it :)

Dittorio ::

haha tele se kr upas da bo kej bol nc nebo bol sam se slabs bo zate
vem da ti tesko kr tko konc dt sam sprhjazn se da slej al prej bo konc med vama
zato ti recem dej ti nje konc zdej koker pa da se sam seb smiles a itak nima vec upanja koker jest prebrol tvoje poste odjebi jo stari ves kok fukic ups punc je uzun a cakajo na take kot si ti zakaj bi se matri za eno a te ignorera
stari lepo ji kajlo zabi pa bo ok en teden bo tesko sam bol bo lazi in nje tud neboc nc jasn od kje ti moc da ti nje dol konc in se bo uprasala kaj mas ksno drugo in s casoma bo ona nazaj hotla tud ce bo hotla jo bos ti skensli ker nima smisla s tako pupiko bit da se menja ko noc in dan

to pa vse ud tebe udvisen kok se bos se naprej matru cim prej konct
WHITE POWEEEEER

acheron ::

Ej moj sosed je ženinega porivača poklical k sebi v garažo in mu tam z železno palico razbil lobanjo. Ko ga je prišla žena umirjevat jo ju vstrelu u nogo s snajperco.

pirat ::

Si predstavljam, da si v težki situaciji, ampak najbolj važno je, da ostaneš pošten do sebe. Punca je kakršna je, le težko jo boš spremenil - spremenila če se bo, se bo morda le sama (z leti...).

Odgovori si na vprašanje: sem pripravljen vztrajati s punco, takšno, kakršna je (ne premišljuj o tem, kako je bilo včasih, kako bi lahko bilo, če bi......) brez pogojnikov torej.

Če si želiš ostati s punco z vsemi dobrimi in slabimi lastnostmi vred, potem ostani. Če je odgovor ne, potem veš odgovor tudi že sam...., prekini zvezo. v razne fizične dvoboje z drugim tipom se pa ne spuščaj... je preveč ostalih deklet še zunaj.

Baja ::

@tele27: ce bos vztrajal ob njej si, hhmm, poglej svoj nick.

@BETRAYED: kako je kaj situacija? smo radovedni.:D
1 2
3
4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mnogoženstvo (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
24424730 (19689) FlyingBee

Je sploh še kdo zvest svojemu partnerju? (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
68193741 (78911) bluefish

Kaj bi vi storili če bi vas partner varal? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17527683 (23151) Gandalfar
»

How much is too much? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11816721 (13578) figula
»

Varati ali ne varati? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
919161 (7020) Myth

Več podobnih tem