» »

Prevaran

Prevaran

«
1
2 3 4

BETRAYED ::

:'(
Danes sem ugotovil ,da me žena s katero sem poročen že 10 let in imava 2 otroka vara z nekom .
Sicer ne dobesedno,ampak preko interneta stalno komunicirata mislim ,da tudi preko video konference .
Jaz ženo še vedno ljubim in mi ni do ločitve .Ko sem stvar ugotovil in utemeljil ,da je 100% sem se zelo razžalostil .
Ne vem kaj mi je storiti.
Prosil bi za predloge in pomoč .
Hvala !
Betrayed

flipflop ::

Se jima še pa ti pridruži in imejte skupinski chat.

Brane2 ::

Instaliraj/nastavi firewall... :\
On the journey of life, I chose the psycho path.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Brane2 ()

Daedalus ::

Najprej se prepričaj, če je sploh kaj na tem, al te samo malo kriza srednjih let daje...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Tear_DR0P ::

ja probaj stvar rešit s ćim manj bolečine - zanjo (če jo še res ljubiš) in zase.

malo v šali malo zares - mogoče pa ma tvoja draga dovolj veliko srce za 2+2(otroka)

svet se bo moral spremenit in uvidet da monogamija ni idealna družinska forma - je pa res da krvavečemu srcu moje modrovanje pomeni isto kot drek na čevlju.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

poweroff ::

Kaj pa pošten pogovor?
sudo poweroff

Vikking ::

ne bit taka "pussy" pa ugotovi kdo je ta oseba, kje živi. In če ugotoviš da res hoče imeti kaj z tvojo ljubljeno, pojdi in ***** (pravila)
Če je pa le to navaden chat za kratek čas, potem pa res nevem zakaj bi nekomu prepoveda/bil ljubosumen,l da se meni z neko osebo. Prej se prepričaj da le nisi preveč ljubosumen. Drugače pa naredi kot sem povedal prej.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tody ()

VolkD ::

Hooj !
Da nisi ti mal forum zgrešil ?

No če pa si že tu to vprašal, ti pa povem !
Če se tvoja soproga po netu pogovarja z drugimi ljudmi je to popolnoma normalna stvar. Nenormalno je kvečemu to, da ti to jemlješ za varanje ! Saj je vendar živo bitje in ne tvoja lastnina ! Nenormalno je tudi to, da si zbolel za zelo hudo boleznijo, ki se ji reče ljubosumje. V tolažbo naj ti povem, da žal nisi edini. A vendar, preden temu rečeš varanje, pomisli, da mora ta ista tvoja žena vsak dan v zunanji svet, v trgovino, v službo, na pošto :)) , k zdravniku,.... a boš vsemu temu tudi rekel varanje ?? Ali boš raje kar tekal za njo pa jo kontroliral ? Mogoče pa jo imaš zaprto v sobi in vse omenjeno postoriš zanjo sam ?8-O

S takimm pristopom, kot ga imaš do tega je popolnoma jasno, da boš dosegel natančno obratno od tistega kar bi rad ! :\
Sedi raje za PC pa skupaj udarita chat.:8) Nobena huda stvar ni če pred njo podebatiraš katera internetna lepotička ti je všeč in katera ne ( celo normalno je). :\ Ni razloga, da bi ne razkril svojega okusa. Ljudje smo pač različni in dobro se je predtaviti, mogoče pa celo o sebi izveš kaj več. Mogoče pa ugotoviš, da ti manjka intelekta, ki ga tvoja žena verjetno išče drugje ! :P

2tiLen ::

VolkD: boljš ne bi mogel povedati...

LP
Tilen

Yossarian ::

Najprej sem te mislil vprašat, o čem se pa onadva pogovarjata, vendar je to pravzaprav nepomembno, ker, kolikor lahko ugotovim, tebe moti to, da se z nekom pogovarja bolj kot sicer z drugimi, mu daje več pozornosti. Preden bi karkoli ukrenil, raje sam pri sebi ugotovi, ali se morebiti ti z njo premalo pogovarjaš. Pri tem ne upoštevaj svojih meril, temveč njena merila. To moraš najprej storiti.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Brane2 ::

Kot je bilo slišati iz tona vprašanja, sta se verjetno zelo intenzivno "pogovarjala", verjetno o stvareh, o katerih se ne bi ravno med skodelico kave v polnem lokalu... :8)
On the journey of life, I chose the psycho path.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Brane2 ()

Daedalus ::

Dokler se samo pogovarja, se da nastalo situacijo še rešit... Pogovor, ni druge. Al pa da začneš spyware nameščat na računalnik - samo s temo boš ptišel zgolj do podorbnosti, ne pa tudi rešitve.

Pa za boga folk - vsakega kdaj v razmerju malo odnese, je pa odvisno veliko od reakcije partnerja, kako daleč. Vsako razmerje ma svoje dobre, pa tud slabe čase. Tak da panika okoli ločitve je neutemeljena. Naprej ugotovi, kje je problem (če sploh je).
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Spajky ::

Malo "prisluškuj" neopazno, da prideš resnici do dna: V IE cache so vsi *.html fajli še not :D če ne uporablja za chat kaki drugi program ... Če je res kaj na stvari, pa jo začenjaj (ko v starih časih spet!) osvajat, da jo (če jo!) mine. Vzelo ti bo nekaj časa, vendar tudi mnogo potrpljenja in samokontrole, da ne bo opazila in kot prvo: NE znoret v vsakem slučaju!
Lahko, da si vse skup samo umišljaš in ni nič (sex je v krizi že dolgo ane?)! Če pa je ...khm khm ... 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

turok ::

Prvo kar je...Ne bodi pretirano ljubosumen.A prej ko sta bila še par ni blo nobenih hujših primerou kot to, da žena chata z nekom ki sploh ne veš kdo je, kaj hoče in.A sploh veš da je moški???:\ Če te že mika za kaj se gre, res probaj namestit kake programe ki ti bodo beležil njene pogovore.Poglej kaj je na stvari.Ziher ni nč resnega, ker če te do zdej ni prevarala oziroma nisi čutu kej tazga, pol tut zdej ne bo kr tko a veš... pol pa tko koker je reku Spajky...Začni osvajat, premisli ali jo ti sploh zadovloljuješ.Potrud se zanjo...

Valda pa je najboljši način pa ta, da se usedeta skupi in se začneta pogovarjat.Na začetku bo težka a pol se vse razkrije in veš na čem si!!!

Navsezadnje pa...A ni bolš sebe prepričat da varanje ni tak big deal.Valda da si čist na bed udar, pa da ti je hudo , sam kaj čš.A jo boš meu na verigi???Sej ne morš pomagat.Pač že ni taprava če je to nardila...Pustiš oziroma se ločš.JEBA JA....če pa pač ne zveš, da te je prevarala je pa itak vseen...KRUT JE TA SVET JA....še bolj KRUTA SO ČUSTVA
Life is life .... na na na na na

Asgard ::

Jah mislim da jo boš moral enkrat malo pošteno poštimat pa bo ane. Al pa naredi finto da ji pošlješ mejl kao od enga tipa ka se z njemu pogovarja in jo povabi na zmenek. Boš vidu vsaj pri čem si. Toliko razen če nas po domače v danko vse skupaj mal jjjeee.....
We hate Duplicators !

Vice ::

Jest sem pa že mislil, da se je malo poslovalo z Nigerijo. >:D

Najbolj boš vedel če se še sam logiraš in malo "anonimno" pogovoriš z njo. ;)

strictom ::

zanimivo. človek se prijavi in isti dan odpre temo. potem pa ne slišimo odgovora od njega več.

:\
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Brane2 ::

Danes bo treba gledat dnevnik...
On the journey of life, I chose the psycho path.

trillian ::

troll?
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"

Myth ::

To ni nič , strictom, mogoče človek pač nima toliko časa. Mene bolj muči, da nima nič o sebi na ogled. Statistika kaže da je samo to temo odprl in odšel. Da pa ne ugotavljamo kako in kaj, kje in zakaj se to zgodilo , vam jaz povem tole:

MOŽNOSTI JE NESKONČNO! :D
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Zorro ::

Po moje žena že ves dan chat-a na internetu in ne pride zraven.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zorro ()

IgorGrozni ::

Ha, tip ima pravo zakladnico doma ! Ženska se očitno lahko vživi, ˝na suho˝ v različne vloge. In v resnici ne pade na pleh in mišice. Cccc.

Recimo, za tale čas primerna: ˝Spovedi grešne ženske˝. Na jedilnem pultu spustiš eno tako črno mrežasto zaveso, pa se greš spovednico....

Ali modernejša, obisk pri psihoterapevtu.... Telefonski seks.... Dirty talking in coitus normalis....,


Mora biti pa res dolgočasen !

Ali pa, hm... tele ne bom povedal........

LP. Igo....

Imagination ::

Otroke k babici, pa ženo pelji za 2 dneva nekam, pa se mejta lepo, pa bodi pozoren do nje. Rekla bo da ji je čudno zakaj si tako drugačen kar naenkrat, pa ji boš reku da čutiš da sta se oddaljila in da jo ljubiš in bi rad več časa preživel z njo v pogovorih, sprehodih.

In tako ne bo imela niti časa da bi sedla za računalnik, niti energije:D
--- Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!

username ::

Če se spoznaš na instaliranje spywara, ga definitivno instaliraj, če ga že nisi (posebej če ona ni toliko vešča v tem; če je bolj kot ti, utegne zadevo odkriti). Poskusi dobiti čimveč informacij o njunih pogovorih in o tem človeku.

Potem imaš pa dve možnosti:
- če je izvedljivo, prevzemi identiteto* njenemu cyberloverju in mu poskusi zajebati razmerje s tvojo ženo (hint: govori oz. piši in počni to, kar bi sicer :D )
- lažja in potencialno še učinkovitejša varianta pa je, da igraš neznanca, ki mu je ljubimec tvoje žene dal njen e-naslov (je player posebne sorte, ki svoj plen deli s kolegi ali kaj podobnega). Z malo spretnosti ju boš čisto vrgel iz tira.

You get the point.

*ampak samo za ta namen in za komunikacijo s tvojo ženo, sicer ga raje pusti pri miru.

:D :D
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

Sergio ::

Yea. Vi boste tok uspel, ko boste poroceni, ej... :)

Ce je sploh kdo povedal kaj pametnega, je bil to VolkD. Iskren pogovor. Plus, najbrz sploh ni tako hudo kot si ti zamisljas.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

BlackHole ::

ne bit taka "pussy" pa ugotovi kdo je ta oseba, kje živi. In če ugotoviš da res hoče imeti kaj z tvojo ljubljeno, pojdi in ga naklesti (nabutaj, pretepi)


LOL. Če bi že res šlo za varanje, res ne vem kaj bi s tem pametnega nardil. A boš vedno vsakega naklestil, s katerim so ti bo žena spečala? Se ti ne bi zdelo vzroke bolj pametno kje drugje poiskat (začenši pri ženi recimo)?
LP Marko

poweroff ::

Ne ga srat s spywareom. Če bi bilo moje razmerje v krizi in bi mi žena instalirala spyware, bi a) zadevo akoj predal policiji (kaznivo dejanje), b) jo civilno tožil in c) se ločil.

No, pretiravam, ampak če ji ne zaupaš in se ne moreta pogovoriti, nimata več kaj delati skupaj. Pika.
sudo poweroff

IgorGrozni ::

Ljubezen je/mora biti osnovano na zaupanju in ˝zvestobi˝. Če ni zaupanja, pač ni več ljubezni ! In ker ne posedujemo partnerja, kot posedujemo stvari ( svobodni smo/so), ...ko ni več ljubezni(zaupanja), ni več prevare. Velja za oba ! Lahko se jokcamo, ni pa iskati krivde in krivca !

Če je kaj, bi bilo tejle ˝gospe˝ čestitati, ker ima še vedno voljo do življenja (če jo zdajšnje dolgočasi). Vitalnost je vredna občudovanja.
Vse kar ji lahko želim, da bi tudi ˝pokonzumirala˝željo.>:D Z e-žrebcem ali z možem !

LP:IgorGrozni

iso2000 ::

Če bi že res šlo za varanje, res ne vem kaj bi s tem pametnega nardil. A boš vedno vsakega naklestil, s katerim so ti bo žena spečala? Se ti ne bi zdelo vzroke bolj pametno kje drugje poiskat (začenši pri ženi recimo)?

Ali pa pri sebi? Sicer se to meni ne zdi nič groznega. Pač četanje po spletu. Pa kaj bi naredil, če bi šla na kofe s to osebo? Mislim, da ji lahko le razložiš svoja čustva in potem razčistita, če sta še za skupaj, če ne pa itak nima smisla vztrajat. Pa otroci pa 10 let zakona gor al dol!

turok ::

Sam res stari...Če si ljubosumen na to šele zdaj...Pa tut en vem...Kje si biu vseh teh 10 let pismo...fuck stari...tebe daje mal kriza srednjih let a ne...Jeba je to ja..Morm se že zdej prpravt na to :D.....

Skratka...pa to je tut čist neodgovorno da postavš temo, pa pol zgineš...sploh nisi resen do tistih ki ti hočejo pomagat...grrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Life is life .... na na na na na

hruske ::

Iskren pogovor najbolj pomaga.
Rad imam tole državico. <3

DoloresJane ::

Če bi meni moj partner inštaliral spyware brez moje vednosti in ga izrabljal kot vir pridobivanja informacij o mojih pogovorih, bi si naslednji dan sam kuhal kosilo. Sicer nisem zagovornica varanja v razmerju, pač pa sporazumne "ločitve", če pride do tega, da nekoga razmerje ne izpolnjuje več. (Šele ko končaš razmerje, je "varanje" upravičeno. Tak način se mi zdi edino pošten do mene in do partnerja.)

Ne prenesem pa brezhrbteničnih moških, ki niso sposobni toliko iskrenosti (v izražanju negotovosti ali je z ženskine strani še kaj ljubezni), da bi začeli pogovor o tem. V razmerju tabu tema ne more biti iskrenost ali zvestoba.

barabl ::

Najpreprostejši nasvet je ta,da odjaviš internet in moliš boga,da ga žena nima v službi.

barabl ::

Sicer pa narava dela svoje,če je ti dost ne nabašeš,jo bodo pa drugi,pa še nekaj vara se zmeraj z razlogom,mogoče se ji pa premalo posvečaš?

ginekolog ::

provokacija pač.

drugač pa pogovor ne, še praj pa kak keylogger.
Divers do it deeper.

hruske ::

Zanimivo se mi zdi, koliko je takih, ki bi se šli policaja in vohuna in Štefana Seagulla ...

... kavboji. :D
Rad imam tole državico. <3

VolkD ::

Joj....

Marsikomu marsikaj tu ni jasno..
Glede na to da avtorja ni več na spregled, si bom dovolil postavit nekaj vprašanj.. Me prav zanima kaki odgovori bodo .

1. Je ogled porno filma brez partnerjeve prisotnosti varanje ?
2. Je samozadovoljevanje, medtem ko partner ostane sexa lačen, varanje ?
3. Je izzivalno oblečen osebek s izzivalnim obnašanjem zagrešil "moralno posilstvo" na svojo okolico ?

Ko vam bodo vse te stvari jasne, potem boste vedeli, da je dejstvo " Danes sem ugotovil ,da me žena .... " zgolj posledica nečesa, kar se mu je moralo zgoditi, le da se temu ne reče varanje, ampak pomanjkanje pozornosti.

Pithlit ::

1.) LOL
2.) LOL
3:) LOL

Sam če greš pa v Vatikan to prašat te bojo pa križal al pa na grmadu zažgal :P Z ženo včasih tud kak pornič pogledava.. no, vsaj ene prvih 10 minut. Pa čist sede.
Life is as complicated as we make it...

BlackHole ::

Hehe volk, takle je:

1. odvisno
2. odvisno
3. odvisno

Vsak gleda na to drugače. Za enega je varanje že pogled na drugo osebo, za drugega pa niti enkratni seks mogoče ni. ;)
LP Marko

Matek ::

BlackHole, tisti ki na to gledajo drugače, se motijo (IMO) oziroma so preveč zategnjeni in staromodni. Pornografija, predvsem pa samozadovoljevanje, bi naj bil del vsakega zdravega spolnega življenja tako vezane kot tudi nevezane osebe in smatranje tega za varanje je popolnoma zgrešeno.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

kopernik ::

Hehe, najbolj me je nasmejala tista o kuhanju kosila. Kaj pa tam, kjer kuhamo možje ?

Torej, kdaj lahko označimo nekaj kot varanje ? Kot je že nekdo zgoraj rekel, je to odvisno od osebe. Lahko bi rekel takole: oseba A vara osebo B natanko takrat, ko se oseba B počuti prevarano. Če oseba B prepozna pošiljanje vročih SMS-ov kot varanje, je to lahko konec razmerja. Zato je težko nekomu reči: pa saj tvoja žena niti seksala ni z drugim, kaj paničariš.

DoloresJane ::

Tisto s kuhanjem kosila je bilo mišljeno simbolično. Sem za delitev gospodinjskih opravil in če ti kuhaš, potem najbrž tvoja "boljša" polovica opravi kakšno drugo stvar.

kopernik ::

Vem, da je bilo mišljeno simbolično. Tudi moj odgovor ni bil mišljen zelo resno. Nasmejala me je le tvoja izjava v kombinaciji z mojo situacijo.

poweroff ::

Hja kopernik - v tem drugem primeru bo še vedno sam kuhal. :D

Sicer pa, Nanedzha: če je situacija obrnjena, da torej mož kuha, potem žena poseda na fotelju pred televizorjem in lošči svoj avto... :D :D :D
sudo poweroff

ferdo ::

in pije pivo...:D

username ::

Če bi meni moj partner inštaliral spyware brez moje vednosti in ga izrabljal kot vir pridobivanja informacij o mojih pogovorih, bi si naslednji dan sam kuhal kosilo.
A imaš kaj skrivati pred svojim partnerjem? Če nimaš, potem mu itak lahko pustiš da bere tvoje stvari (ti pa njegove, seveda).
Če mu kaj prikrivaš, pa nimaš moralne pravice soditi o njegovih dejanjih. (vse govorim seveda hipotetično).

Če se njegova žena pogovarja z enim tipom brez vednosti moža, je pa to lahko zoprno. Ne samo zaradi razmerja, ampak žena o svojem možu tudi sicer marsikaj ve. In lahko se zgodi, da to razlaga komurkoli.
Če ne moreš zaupat, je v takem položaju pametno uvesti nadzor - če je to tehnično izvedljivo. Samo idiot bi se temu vnaprej odpovedal.

BTW, veliko moških radi skuhajo kosilo. Tudi jaz z veseljem skuham kaj zase in za svojo drago (posebej ker potem ona pomije posodo, hehe :D )


Ne prenesem pa brezhrbteničnih moških, ki niso sposobni toliko iskrenosti (v izražanju negotovosti ali je z ženskine strani še kaj ljubezni)
Na forumu je verjetno veliko mladih fantov in njim pravim: ne nasedajte temu!
Ravno moški, ki ženski izraža negotovost, ali ga ona ljubi, je brezhrbteničen, ne obratno! Moški s hrbtenico ve, kdaj ga ženska ljubi in kdaj ne. Če jo bo spraševal o tem ("izražal svojo negotovost"), je mevža. Ženske tega ne marajo (čeprav glasno trdijo nasprotno), ker ne marajo brezhrbteničnih mevž. In takih ne ljubijo/jih nehajo ljubiti. Moški, ki obupano sprašuje "ali me še ljubiš, draga", ni spoštovanja vreden moški. Nima dovolj spoštovanja do sebe in vsaka normalna ženska ve, da zato tudi ne more imeti potrebnega spoštovanja do nje.
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

hruske ::

Še vedno maš lahko iskren pogovor in nisi mevža, če slučajno hočeš dokazat obratno.
Rad imam tole državico. <3

poweroff ::

A imaš kaj skrivati pred svojim partnerjem? Če nimaš, potem mu itak lahko pustiš da bere tvoje stvari (ti pa njegove, seveda).
Če mu kaj prikrivaš, pa nimaš moralne pravice soditi o njegovih dejanjih. (vse govorim seveda hipotetično).


Je zakon ječa mogoče?

Po tvoji logiki mora biti žena totalno podrejena možu, ta pa jo mora seveda nadzorovati, da ne bi začela delati preveč po svoje. Da si ne bi dobila kakšno napačnoprijateljico, da ne bi brala napačnih knjig, itd.


Totalni nadzor poznajo v zaporu. Zakon temelji (med drugim) tudi na zaupanju.

Če mi partner ne zaupa, potem nimava več kaj iskati skupaj. Pika.
sudo poweroff

demoness ::

Če se njegova žena pogovarja z enim tipom brez vednosti moža, je pa to lahko zoprno.
Moški pa seveda NIKOLI ob pivu ne razlagajo svojim kolegom, kakšen je bil seks prejšnjo noč... :| Ne nakladaj, username. Matthai ima prav, tistile "nesrečni" zakonski mož, ki je temo odprl (Trolly McTroll from clan McTroll?), pa trpi za prekomernim ljubosumjem in delanjem slona iz muhe.
Don't you want to die, walk beside me evermore,
Don't you feel alive, like you never felt before...?

BETRAYED ::

No stvar je taka ,da sem instaliral spyware in ugotovil kaj debatirata.
To me je zeloo razkurilo ,vendar sem si rekel ,da bom ohranil mirno kri in zadevo poizkusil rešit ,če se še kaj da seveda.Torej onemogočil sem ji dostop do interneta ,ter začel zopet osvajat ,ter ji posvečat veliko pozornosti.
Kot ste že ugotovili je vse skupaj moja krivda ,ker sem se ji premalo posvečal je začela pozornost iskat drugje in ji nič ne zamerim.
Videl sem ,kaj sta se pogovarjala ,pa slike od video chatov >:D imam tudi ,vendar ji tega nisem pokazal ,ker bi jo rad na lep način spet obrnil k sebi .
Upam da mi bo uspelo!
Betrayed
«
1
2 3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mnogoženstvo (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
24424976 (19935) FlyingBee

Je sploh še kdo zvest svojemu partnerju? (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
68194587 (79757) bluefish

Kaj bi vi storili če bi vas partner varal? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17527934 (23402) Gandalfar
»

How much is too much? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11816895 (13752) figula
»

Varati ali ne varati? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
919206 (7065) Myth

Več podobnih tem