» »

Prevaran

Prevaran

1
2
3 4

Keyser Soze ::

Hm, kje se pa žačne pa neha ljubosumje? Par ljudi zveni precej tako, kot da se da to izmeriti v decilitrih in po evrolestvici servirati količino ljubosumja, ki ga premoreš.

Vse preveč je subjektivnih dejavnikov, da bi lahko kar tako mimo grede govorili o ljubosumju, ali celo prekomernem le tem.

Izdani je sicer rahlo kršil naše zakone, a za moje pojme moralno tu ni nič spornega. Če se je boljša polovica odločila početi stvari, ki za njune pojme ne sodijo v normalen zakon potem res ni za debatirat o tem a lahko ali ne in kako pokvarjen je če vohuni za ženo. Poleg tega prevzeti krivdo popolnoma na svojo stran ni najboljše. Navsezadnje imata usta in znata komunicirat. Če je kakšen problem, kot je zapostavljanje, se o tem pogovori. In ne vrže v drugo "virtualno" razmerje.

STASI ::

No stvar je taka ,da sem instaliral spyware in ugotovil kaj debatirata.

Napaka. Zdaj tebi tudi ona nemore zaupati.
Torej onemogočil sem ji dostop do interneta ,ter začel zopet osvajat ,ter ji posvečat veliko pozornosti.

A ji boš še burko oblekel? To ni način. Poslušaj malce Nadezhdo pa še koga(katero) na tem forumu. Ne živeti v laži in bodita odkrita med seboj. Ključen je odkrit dialog.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

Imagination ::

@ Stasi - ne bluzi. Je pač 1:1 v golih, s to razliko da ona ne ve, da je že prejela gol. Naj model postav nove temelje, pa mu bo mogoče uspel. Glede na froce in vse mu to vsekakor želim. Bo pa zlo težko, pa zlo se bo moral trudit, ker pr ženskah je hudič. S tipi je itak tko, da k jim ženska enkrat daš t.č. kamorkoli že, nehajo mislit, pr ženskah pa zadeva traja pa traja. Trudit se bo treba.
--- Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!

markko ::

Stasi ma prav, zdej je tut Betrayed pokazu, da ni čist ''fer'' partner, ampak, če bo s tem in povečnajem pozornosti zakon porihtu ni problema, če sta si dost naklonjena, bosta tut to krizo prebrodla. V prihodnje pa naj se več posvečata en drugem in medsebojni odkritosti, pa bo.


Sicer pa še en nasvet za vse ostale, ne se resno vezat pa ne bo takih težav,
vsaj jes jih nimam, pa je zelo lepo brez njih:D :D :D !
Hasta La Victoria Siempre !

Keyser Soze ::

Obstaja en pregovor, da se zarečenega kruha največ poje. Tako da pazi Marko, da ne boš jutri ti tu jokal.:D

Sej tud druga polovica ni igrala ferplaya. In ko se enkrat začne gre ko domine. Edino če je kdo toliko, da ustavi domine.

markko ::

Upam, da maš prav, sam sem tak ''težka osebnost'', da dvomim, bi se mi to zgodilo.>:D
Hasta La Victoria Siempre !

VolkD ::

Jeah...
ju3 se bo pa njegova žena tu pojavla z eno novo temo, kjer bo razložila, kako se s pomočjo računalnika, lahko možu podtakne vse kar češ. Potem je pa tako luštkan, da te spet kr osvajat začne :) :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: VolkD ()

markko ::

Ta je pa dobra:D :D :D
Hasta La Victoria Siempre !

BigWhale ::

> Moški pa seveda NIKOLI ob pivu ne razlagajo svojim kolegom, kakšen
> je bil seks prejšnjo noč... [:|]

Hm, ok, vem, da najbrz nisem out of this world ampak, a moski to dejansko pocnejo?

> Ne nakladaj, username.

Se mi zdi, da je bil username tisti, ki je rekel, da bi komot zivel v stanovanju iz pleksija, ker nima kaj skrivat. Hm, ali pa je bil Marjan. Mogoce oba, nevem. :)

> Matthai ima prav, tistile "nesrečni" zakonski mož, ki je temo odprl
> (Trolly McTroll from clan McTroll?), pa trpi za prekomernim
> ljubosumjem in delanjem slona iz muhe.

Hm, ni nujno. Vcasih je varanje lahko samo 'state of the mind'. Tisti seks je pa samo dejanje, do katerega pride ali pa tudi ne. Vprasnje kaj je hujse, neko fantaziranje, morda celo zaljubljenost in druzenje z nekom, brez fizicnega kontakta. Ali pa zgolj sex, one night stand, grdo receno, masturbacija v zenski vagini.

poweroff ::

No stvar je taka ,da sem instaliral spyware in ugotovil kaj debatirata.
Tale stavek po mojem mnenju kaže na to, da človek ne ve o čem govori. Ali pa samo nabija.
Kateri spyware pa si ji inštaliral? Konkretno.
sudo poweroff

DoloresJane ::

Ne, nimam česa skrivati. Če bi prebral moj prejšnji post, bi vsak videl tudi nekaj povedi, ki sem jih namenila razlagi mojega pogleda na varanje v razmerju.

Enako odkritost zato pričakujem tudi od partnerja. (Seveda niso vsi moški taki; nekateri raje inštalirajo spyware, vendar taki mene ne zanimajo.) Torej, če bi on podvomil v kateri koli vidik mene, ki bi zamajal najino razmerje do te mere, bi pričakovala, da bi se najprej pogovoril z mano, ne pa da bi vohunil za mano. Če ni sposoben te odkritosti, ampak se raje zanaša na spyware, detektive in konstantno nadziranje preko mobitela (številke, ki jih oseba kliče), potem me ni vreden. Tako razmišljam jaz, se pa zavedam, da je mnogo žensk, ki bi dopuščale (morda bi jim celo godilo) tak nadzor. Iz prebranega sodeč, je tudi veliko moških, ki se jim zdi samoumevno, da žensko držijo na vajetih. Najbrž ni večjega udarca za moškega kot spoznanje, da je ženska po 10 letih zakona in 2 otrocih še vedno lahko privlačna za druge in da mož vse prepozno spozna, da ni dovolj samo osvajanje in posvečanje pred "poroko".

Sergio ::

PREVARAN si lahko spremeni nickname v PREVARAL, ker je natanko isti koncept, ki ga sprejema in ocenjuje kot varanje, uporabil na zenski, s katero naj bi prezivel celo zivljenje, v dobrem in slabem.

Good goin'! :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

d20 ::

nadzhda a si kej ppgnala spywareblaster zadne case? >:D
http://www.worldjumpday.org

Sergio ::

A si ti kje izgubil manire zadnje case?

Prvo pred svojim pragom, d20. Pol pa zacni razmisljat da bi nehal s takimi.

Moderatorji bi lahko celo pobrisali tole.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Keyser Soze ::

Ej Sergio. Persen pomaga. Tako pomirja. PRoti tečnobi pa ne vem če ima efekt. Če človek nekaj sarkastično pripomni, ni potrebno tako zapet za to zadevo, kot da ti bo mamo odpeljal.:\ Điž, so eni zapeti.

Sergio ::

Ne, nekaj so heci in sarkastične pripombe, ki jih mirno požrem in se jim še nasmehnem (hell, zajebancija je seveda ključ do lepega in sproščenega življenja :)), ampak obstajajo neke določene meje dobrega okusa.

Poleg VolkDja in Nadezhde so to temo prav zastrupljali komentarji v stilu 'kar dej spyware gor' in podobne. Dobil sem pa filing, kot da so take svinjarije na tem forumu splošno sprejete...

C'mon. Da ne bom še jaz dobil kakšnega predloga, naj si še jaz svojo kišto pregledam. Sick.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

VolkD ::

?? ??
Sergio, kaj sem pa jaz narobe rekel ?

poweroff ::

Ideje o nameščanju spywarea so po mojem mnenju v nasprotju s Pravili - konkretno z 9. členom.
Gre za spodbujanje nepooblaščenega prestrezanja komunikacij, kar je kaznivo dejanje.
sudo poweroff

Keyser Soze ::

O tem kaj vse se dovoljuje na tem forumu rajši ne bi. Tudi s strani moderatorjev in taglavnih. Tudi kazniva dejanja. Tako da pravim, rajši ne mešat saj veste česa.

Sergio, sprosti se. Še vedno. Če je namestil spyware je to njegov problem in verjetno tudi njegov računalnik. ČE kdo čuti potrebo po pravici naj zadevo prijavi policiji. Imata svoje življenje, ki z objavo na tem forumu še ni postalo javno. Če pa kdo poda sarkastično pripombo, ki še zdaleč ni izven meja dobrega okusa se pa tudi ni potrebno postavljati na glavo.

P.S.: Sergio, a si kaj pognal spywareblaster zadnje čase?;)

iration ::

Betrayed bi moral poslušati Matthaia, ne namestiti spyware-a in po parih tedni ali mescih bi sledila ločitev ker se tipu ne bi sanjalo kaj se dogaja in se ne bi bolj potrudil zanjo.

Good job Matthai! Way to go ... :\

Drugače me pa res veseli, da se je dobro izšlo, Betrayed.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

Sergio ::

Keyser: Ni potrebe, zaupam svojem racunalniku ;-)

VolkD: nic nisi narobe rekel, ravno obratno! Se enkrat preberi kaj sem napisal :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Daedalus ::

>Ideje o nameščanju spywarea so po mojem mnenju v nasprotju s Pravili - konkretno z 9. členom.
>Gre za spodbujanje nepooblaščenega prestrezanja komunikacij, kar je kaznivo dejanje.

Not not. Če bi bilo vohunjenje za družinskimi člani prepovedano, pol bi zasebni detektivi ostali brez dela. Pa tud je možno čisto legalno kupiti spyware programje za te namene. Al pa bo kdo trdil, da so programi za nadzor dela otrok z računalnikom nelegalni? Mimogrede - kategorija programja, ki jo imenujemo spyware, ni nikjer z zakonom prepovedana.

disklajmer - da ne bo kdo mislil, da sem zagovornik vohunjenja za patnerji - nisem. Mam raje iskren pogovor. Info je naveden pač zato, da ne bo folk dobival napačnih predstav.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Daedalus ()

poweroff ::

Hmm, jaz v KZ ne vidim posebne kategorije "družinski član2 pri nepooblaščenem slikovnem, zvočnem in drugih snemanjih.

Predvsem pa si preberi tole odločbo US odločba, kjer lepo piše kaj se ne sme. Čeprav so bili nekateri leta prepričani, da se to sme.
sudo poweroff

Stepni Volk ::

Jaz sem bil najbolj prevaran do sedaj, ko so mi povedali, da ni Dedka Mraza...

O varanju sem se začuda veliko pogovarjal in tudi chat-al in prišel do splošno znanega dejstva, da ima vsak od nas mejo varanja postavljeno drugje. Še več, vsak izmed nas jo dnevno prestavlja sem in tja. Moj zajem podatkov obsega nekje do 100 ljudi, zato ni ravno najbolj merodajen (statistično gledano)... a vendar imajo ženske bolj "čustveno" mejo in moški "fizično"... seveda so tudi izjeme.
Hkrati smo dvolični, meja za nas je drugje, kot za ostale , ter ponovno drugje za tiste, ki jih ljubimo.

Sam se držim Sting-ove pesmi: "If you love somebody, set him free" ali kot so včeraj lepo povedali v filmu "Rising sun":
"Kletka mora imeti vedno odprta vrata, da lahko ptička spet prileti nazaj."

Najboljše vprašanje do sedaj, mi je postavila sošolka, ki je rekla:
"Ali lahko z gotovostjo trdiš, da ti bo za celo življenje en sam človek dovolj?"
Ne morem, nihče ne more. Naše potreebe in sanje se menjajo... rastemo, spreminjamo se, v prispodobi gledano prepletajoča se drevesa začneta poganjati vsak v svojo stran...
Poanta je le to pravočasno dojeti tako z glavo (lažji del), kot s srcem... potem se lahko pomiriš s tem...

Zalo dobra serija na to temo je "Sex Science" na Discovery-u in nekaj podobnega je tudi na National Geographic-su. Vse skupaj je zelo človeško. Problem je le v tem, da smo si ljudje vtepli v glavo, da smo nekaj posebnega... da nismo živali... pravljice in ideali so sicer navzven lepe stvari, a v resnici naredijo veliko škode, če v njih verjameš... in bolj, ko ideali padajo, bolj si želiš verjeti... začneš iskati... v sebi ali zunaj... na pravih ali popolnoma nepravih mestih...

Dedka Mraza pa od nikoder...

Betrayed, dobrodošel med ljudi... želim ti čimbolj uspešno odraščanje... z ravno pravim številom preprek (da ti ne postane predolgočasno oz. prezahtevno)...

Zgodovina sprememb…

Tear_DR0P ::

Ej jst pa na trenutke pogrešam da nismo živali. Eden izmed najlepših delov zveze mi je dvorjenje in spoznavanje druge osebe - tako fizično kot psihično.

Sicer je res da je naporno vsako leto znova in znova se borit za samice - oziroma čakat kir gimpec te bo letos naskoču, sam vseen je pa določen del vzburjenja v živalskem gonu.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Imagination ::

Maš ljudi k imajo samo enkrat na leto pomlad, pa ljudi, ki imajo večkrat na mesec pomlad? V katero kategorijo spadaš ti?
--- Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!

Thomas ::

> Ej jst pa na trenutke pogrešam da nismo živali.

Kot moška žival, boš prej preboden z rogom, kot naskočil kakšno žensko žival. V povprečju.

Kot ženska žival, ne boš imel kaj dosti izbire, niti veselja. Boš pa skoraj gotovo naskočen enkrat na leto. Če boš doživel odraslost. Kar jo skoraj gotovo ne boš.

Get real!

Alexius Heristalski ::

Ene še zmer daje mit o plemenitem divjaku.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

strictom ::

thomas ti si pesimist.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Tear_DR0P ::

nism plemenit in nisem divji.

sem pa prostak in sem dokaj na realnih tleh.

pomlad pa niti nimam vsako leto, sem ljubitelj zime.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

BETRAYED ::

Ja stvar je taka ,da sem instaliral nek keylogger ampak samo zato ker mi je rekla naj ji dokažem da me vara.
Torej vedel sem že ampak je ona hotla met dokaz in to je to.
Hkrati pa se mi dzi ,da nimava več kaj početi skupaj če si ne moreva več zaupati.
Betrayed

Stepni Volk ::

Zakaj moraš dokazati?

Tudi, ko se poročiš, je beseda dovolj*...


(* civilna hoče še podpis).

Keyser Soze ::

Pa prstan.

Pač, v real življenju včasih beseda ni dovolj. Vsak zakon ima gor pa dol. In če preživiš tiste dol si OK oz. je OK. Pa ni važno kako močno se približa dol. Da le ne prestopi meje.

Tisti ki pa reče, da se perfektno razume s partnerjem... Mu pa ne verjamem.

Stepni Volk ::

Jep... se ti pridružujem Keyser Soze: Kdor trdi, da se perfektno razume s partnerjem, laže.

Ali pa živi v svetu lastnih utvar, v tem primeru je že prevaran. Vara samega sebe... >:D

Zgodovina sprememb…

BigWhale ::

midva se perfektno razumeva, ce se ne skregava... ;)

Tear_DR0P ::

mah tudi z mojo drago sma mnenja da se perfektno razumema, tudi ko se skregama. Sam par trenutkov pred prepirom pa ponavad manjka mal :))
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

DominusSLO ::

betrayed
Še enkrat sem šel skozi celo temo... Zgleda, da res iz muhe delaš slona. Nikjer nisem zasledil, da bi imel kakršenkoli dokaz o tem, da te žena vara tudi offline... Bojim se celo, da boš s takim "vdiranjem v zasebnost" resnično ogrozil vajino zvezo.
LP

PS ljubosumnost really suxxxxx(/me suxx too...) :P

maxy ::

Betrayed:
jaz mislim da je najbolje dati casu cas. Imam obcutek, da se je tvoja zena zacopala v tega tipa. Se dogaja. Ampak vecino tudi mine, ker imata le otroke in obveznosti. Ko bo navdusenje nad novim tipom minilo, je tvoja priloznost da jo dobis nazaj. Ce jo bos seveda hotel. Sedaj pa je najbolje da jo pustis pri miru, ker je zaslepljena z zaljubljenostjo in vidi v tebi samo slabo, v novem tipu pa vse dobro.

Pa glavo pokonci...ni se konec zivljenja.

BETRAYED ::

maxy se strinjam s teboj .Mogoče je pa to le dogodek ,ki bo samo še utrdil najin odnos.
Sedaj sva prešla na fazo pogovarjanja ,zakaj je prišlo do tega in kako naprej.
Bomo videli kaj bo ratalo iz tega.
Betrayed

BigWhale ::

Men je pa hecn ze to, da ne ves s kom in o cem se pogovarja. Midva si vse poveva..
.

Keyser Soze ::

Ja no, sej vse pa tud ni treba da pove tle. Al mogoče bi?;)

Drgače pa BW. U wish. Veš kar veš, za tisto kar ti pa ne pove pa tako ali tako ne moreš vedeti.>:D Zamisli se malo.

Stepni Volk ::

Nazadnje, ko me je moja prosila, da naj ji vse povem, sem jo takoj na začetku opozoril, da bo to potem trajalo točno toliko, kolikor sem star... si je potem premislila in se zadovoljila z zelo kratko obnovo... :)

P.S. Obnove let so škodljive: pred petimi leti, ti ne morem oprostiti, da si mi rekla to in to (seveda se ona potem čudi in njen kalkulator se nič ne spomni, RAM je pa tudi prazen...)
mesecev so - tako/tako...
tednska - si na poti, da se dobro razumeš razen takrat, ko se ne...
dnevna izmenjava misli, je pa že nedosegljiv ideal (vsaj ob otrocih je temu včasih tako)...
urna in minutna je pa že podobna ovira, kot na zečeku tegale sporočila...

Zgodovina sprememb…

BigWhale ::

Keyser, nisem vedel, da me tako dobro poznas, pa mojo zvezo tudi...

Si mar big brother, da ves vec od mene ali samo enostavno predvidevas, da so vse zveze tako prekleto stereotipne in enake?

Mnja, motis se...

perci ::

someone's being naive >:D

Mislm, hvala bogu, kdo pa hoče vse vedt. Jst vem, da ne.

Tear_DR0P ::

jah BW uporablja serum resnice :))
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

BigWhale ::

A je to res tako tezko verjet?

Stepni Volk ::

BW - lahko si misliš... lahko verjameš, da si povesta vse... a so tu, kot sem zgoraj omenil, čisto življenjske ovire, kot je npr.: čas.
Morda je ovira le v mojem preveč dobesednem jemanju besed... in bi nekomu, ki bi rekel, da je ves čas odkrit v razmerju, bi sigurno rekel, da se pri -26C gotovo kdaj pokrije. :)

Tear_DR0P ::

BW to je bolj letelo na vso resnico in zgolj resnico iz Štoparskega vodnika.)
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

tele27 ::

Fantje, je to varanje, če ima tvoja punca stara 25 let 6 let starejšega frenda s katerim se kliče in vidi večkrat na dan, hodi z njim med tednom žurat, na morje, po trgovinah? Sicer imava midva še vedno svoje trenutke ampak se mi zdi, da to ni to.

Zadnjič mi je rekla, da bi šla z njim rada na dopust, ker nimam keša, da bi si lahko plačal dopust. Jasno da sem ji rekel, da ne sme. Res je z dolgim nosom ostala doma.

Ko jo začnem kaj spraševati o njem mi noče kaj konkretnega povedat, sicer pa mi pravi, da ji ful velik pomenim in da me ljubi in da sta z njim le kolega. Slišal sem, da sta se že zalizala in šlatala, ampak jasno ona to zanika. Njena frendica mi je rekla, da jo orto razvaja in ji kaže kako jo ima rad tudi pred njenimi kolegicami. Kupil bi naj ji avto (ona mi pravi, da ga je vzela na kredit), plačal opremo za sobo in druge stvari. Sama nič ne prizna, čeprav vem, da si ne more marsičesa kupit s štipendijo in žepnino pa tudi da nista samo frenda.

Je to varanje? Mislite da me vara? Naj jo pustim? Ful jo imam rad ampak tako ne more več it naprej. Ko sem ji omenil, da bi šla narazen je skoraj padla na kolena, da ne, da noče, itd in ko sem ji rekel, da naj izbere med njim ali mano je ponorela.

Z njim sem komuniciral že preko maila in je rekel, da jih pri miru pustim in da ga k... briga, kaj sem jaz njej.

McHusch ::

tele27, odgovor si si že sam povedal med vrsticami.
1
2
3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mnogoženstvo (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
24424956 (19915) FlyingBee

Je sploh še kdo zvest svojemu partnerju? (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
68194493 (79663) bluefish

Kaj bi vi storili če bi vas partner varal? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17527927 (23395) Gandalfar
»

How much is too much? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11816876 (13733) figula
»

Varati ali ne varati? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
919205 (7064) Myth

Več podobnih tem