» »

Vodno hlajenje!

Vodno hlajenje!

prix ::

Elow!:D

Neki experimentiram pa sem se odlocu da si bom naredu vodno hlajenje! Zaj pa me zanima kolko bi prsu tak komplet ki bi vseboval hlajenje CPUja, VGA, nort, sauth bridge, disk. In ali se to splaca? In ali je za manjso ceno hlajenje z fani bolj uncinkovito?

Lp PrimoX
>:D
-------------------------------------------------
Errare humanum est, in errore perservare stultum.
-------------------------------------------------

frenk ::

vodno hlajenje se definitivno izplača, če rabš tiho mašino, al pa za overclosking...zračno hlajenje ne seže vodnemu niti do kolen...cena je pa relativna...radiator lahko dobiš za jurja al pa 10k, pumpa nekje za 8k, za blok vprašej al morphlinga al pa eddy-a, ma pa tud burkiburke bloke, sam to ni to, poj pa kupš še kšn ventilator za na radiator v rač. štacuni in pa cevi ter objemke za cevi...pa seveda še t člen...cevi, objemke in t člen so pocen stvari...nekaj tisoč...pa mau razmisl o water chillerju ki ga lahko dobiš za pomoje 30k...mau poglej po forumu:)

burkiburke ::

kako to misliš to ni to?;(( a si ih probal al kaj tazga. ni mi jasno. zdej bo pa prišel odgovor, ni custom made in tako naprej. a pa so custom made in to made pri manjših nemških proizvajalcev kateri se že dolgo ukvarjajo z tem, so od čistega elektrolitskega bakra in se lahko dajo večji priključki gor8-O Če so sploh slabši od navedenih drugih blokov to je verjetno minimalna razlika ala 1-2 stopinj C. nevem zato kaj morphling noce objavit test. In še najboljše, so tudi cenejši:) , ampak ne to ni to, če je vse legalno pol pa je pljačka in burki je truli kapitalista kateri ti bo vzel denar in ti prodal bedni vodni blok. e pa narobe. :( . dajte tudi sami mal mislit.

No offence frenk but my temperature just got little bit higer:8)

LP, Burki

frenk ::

jah sej sm še razmišlou če nj tist "to ni to" pustim al dam stran sam sm poj kr pustu...bi mogu odstrant:8)...tak mnenje je pr men zarad splošnega mnenja o blokih kupljenih v trgovini in se ti opravičujem če sm tvoje bloke na slab glas postavu...jest tud upam da se bo test kmau izvedu oz. upam da se sploh bo, ker ni nobenga podobnga testa še, ki bi primerjal bloke tebe morphlinga in eddy-a v istih okoliščinah

skratka upam da ne zamerš...uzamam moje besede nazaj:)

p.s.:mau prtisnte na morphlinga:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vodno hlajenje by Japan power!!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
545666 (4156) T0RN4D0
»

Kaj vse za vodno hlajenje?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
161656 (1483) koli99
»

Kje kupit stvari za vodno hlajenje?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
302732 (1982) Eddy
»

Vodno hlajenje - Kompleti

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
291648 (1307) Gejmer
»

Moja nova zelo modificirana kišta in blok, veliko slik! (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
22517888 (12970) the_unborn

Več podobnih tem