Forum » Kaj kupiti » Isdn modem asus in analogni izhodi
Isdn modem asus in analogni izhodi
amper ::
Pozdravljeni
Imel sem modem US Robotics z analognim izhodom na katerem sem imel priklopljeno analogno centralo, tega sem kupil zato ker je bilo potrjeno da dela z centralo in ne crkne. Sedaj mi je modem uničila strela. Pa bi kupil ISDN asus ext. TA-220st -d- ab 2xRJ11.
Zanima pa me če kdo ve če bo tudi ta zdržal centralo.
Imel sem modem US Robotics z analognim izhodom na katerem sem imel priklopljeno analogno centralo, tega sem kupil zato ker je bilo potrjeno da dela z centralo in ne crkne. Sedaj mi je modem uničila strela. Pa bi kupil ISDN asus ext. TA-220st -d- ab 2xRJ11.
Zanima pa me če kdo ve če bo tudi ta zdržal centralo.
Delaj dobro in pusti vrabčkom čivkati !!!
Cokolesnik ::
Zakaj pa ne bi poskusil kupiti isti modem, če je slednji deloval v redu? Tudi sam moram pohvaliti 3Comov (USR) Terminal Adapter (ISDN modem z 2 analognima izhodoma).
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Analogni telefon na ISDNOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2261 (1825) | madmitch |
» | ISDN. 101 + FAXOddelek: Omrežja in internet | 1370 (1270) | nero |
» | iz ISDN v ANALOGNO linijo - kako NAJCENEJE ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1729 (1567) | cekr |
» | ISDN - dva telefona, dve stevilkiOddelek: Omrežja in internet | 1206 (1101) | PaJo |
» | ISDN paket in kater ISDN modem???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1389 (1085) | m2000 |