Forum » Operacijski sistemi » KAJ NAJ NAREDIM GLEDE BOOTA OZ. ZAGONA WINDOWS 10- Nekaj čudnega, poglej posnetek (priloženo)
KAJ NAJ NAREDIM GLEDE BOOTA OZ. ZAGONA WINDOWS 10- Nekaj čudnega, poglej posnetek (priloženo)
Patrek0 ::
Pozdravljeni vsi!
Mam en velik problem z računalnikom. Naložene imam windows 10, ko računalnik zaženem se mi zaganja 30 sekund. Logotip od asus-a za boot pa se pokaže 2x. Ko sem imel naložene win 8.1 je delalo vse brez težav in računalnik se je zagnal v 5 sekundah. Več o tem je v priloženem video posnetku...
MODEL RAČUNALNIKA: asus X552LDV-SX1080H
Prosim za vašo pomoč!!
VIDEO:
-
Mam en velik problem z računalnikom. Naložene imam windows 10, ko računalnik zaženem se mi zaganja 30 sekund. Logotip od asus-a za boot pa se pokaže 2x. Ko sem imel naložene win 8.1 je delalo vse brez težav in računalnik se je zagnal v 5 sekundah. Več o tem je v priloženem video posnetku...
MODEL RAČUNALNIKA: asus X552LDV-SX1080H
Prosim za vašo pomoč!!
VIDEO:
-
misliš , da sem kaj narobe nardiu.. pa btw windows se mi je kar sam namestu.. brez da bi me microsoft kai vprašau.. en dan sem računalnik zagnau in se je začela kar nadgradnja.. prvo obdelava posodobitev nato kar se ponovno zažene pc in zaslon z napisom upgradin to windows 10..
se bi dalo tu kj narest kr se mi ta 10-ka vidi kar simpatična..
:)
btw hvala za odgovor oz. opozorilo :D
se bi dalo tu kj narest kr se mi ta 10-ka vidi kar simpatična..
:)
btw hvala za odgovor oz. opozorilo :D
pa tu ni možnosti da bi se kaj zgodlo z pogonom.. mislim če bi use formatiral bi mogoče moral imeti potem driverje oz. gonilnike za pogon.. tega se še najbol bojim
aha ok hvala ti že za ta pomemben odgov mam pa še eno vprašanje zbrišem oz. formatiram samo particijo na kateri je windows ali naj zbrišev vse particije in vse komplet formatiram.??
mam pa še vprašanje glede tega oem key računalnik sem kupil z win8.1 že aktiviran in zdaj če vse zbrišem se ne bo ta licenčna koda zbrisala?
sam to mi povej da bom 100% zihr kaj delam... :D
btw. sory ka tolk tečnarim z tem..
mam pa še vprašanje glede tega oem key računalnik sem kupil z win8.1 že aktiviran in zdaj če vse zbrišem se ne bo ta licenčna koda zbrisala?
sam to mi povej da bom 100% zihr kaj delam... :D
btw. sory ka tolk tečnarim z tem..
dvihtelic.. moram te razočarati.. sem sistem pskusil tud čist na svežo namesit.. in je iste težave delalo da se tko dolgo zaganja in pa da se logo 2x pokaze.. itd.
MacGyver141 ::
Tole naj te ne skrbi, da ti 2x logo prikaže. Sem probal na Win10 tablici in prenosniko od lenove in tudi pokaže 2x logo (res je, da ti imaš asusa).
dvihtelic ::
nikoli ne ves, sploh pri diskih... potemtakem ti ostane edino to da dobis drugo verzijo win pa poskusis vse izbridati in naloziti na novo. problem je edino lahko tudi v gonilnikh, lahko je sam namestil gonilnike,kateri ne odgovarjajo prenosniku
Qushaak ::
Punca ima zelo podoben Asus-ov prenosnik. Isto Core 4xxxU, 8GB RAM, samo integrirana grafika, 1TB 5400 disk. Sem ravno nekaj dni nasnel WIndows 10 popolnoma nanovo in se zažene zelo hitro (sem bil kar presenečen glede na počasen 5400 disk). Tudi po vseh posodobitveh je stvar še celo malo hitrejša. Gonilnike je pa Desetka kar sama našla. Nobene neznane naprave mi ne kaže v Device Manager-ju.
Resno preglej, da ni kaj narobe.
Resno preglej, da ni kaj narobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 139 140 141 142 )Oddelek: Operacijski sistemi | 1396925 (8752) | tetriandoch |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 441338 (7019) | jedateruk |
» | UEFI ali Legacy (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10897 (9434) | solatko |
» | win10Oddelek: Pomoč in nasveti | 3693 (2735) | Frenckie |
» | UEFI - kako ponovno namestiti windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 10817 (8331) | krepki |