» »

igre in ics

igre in ics

Cuoresportivo ::

mene zanima sledeča zadeva, upam sicer da mi boste lahko pomagali v tem forumu. doma imam dva pc-ja v mreži preko huba. Imam narejen tud ics. kaj ima to z igrami? zanima me ali lahko recimo igram igro na dveh mašinah pa še , da se en conecta zraven preko ip-ja. torej npr: v nfshp2 je lan game, private internet game in public internet game. torej dve mašini sta v mreži. zdaj pa bi rad igral npr jaz moja sestra , ki mama pc ja doma v mreži , zraven bi pa še hotel igrat preko neta en kolega. torej če se lahko midva konektama na njegovo mašino oba ali samo eden? upam, da je dovolj razumljivo napisano. upam tud da v pravem forumu. tnx za odgovore že vnašrej.
lep pozdrav(best regards)

d3mon ::

Nisem siguren samo mislim, da gre takole:

ADSL modem štekaš v HUB, oba PCja v HUB (en je server), pogledaš kakšen ip ti je dodelil ISP, daš public internet game pa to bi bilo to.

Cuoresportivo ::

jaz imam sicer kabelski dostop do neta. probal sem pa negre.ta tvoja varianta bi po moje veljala, če bi imel router.
lep pozdrav(best regards)

frudi ::

ali bo delalo ali ne je odvisno od igre, namreč menda directplay take povezave ne podpira (povezavo med računalniki na dveh različnih omrežjih). če igra uporablja directplay, lahko igraš bodisi na računalniku, ki je direktno priklopljen na net, bodisi na kateremkoli računalniku, ki je povezan preko njega, ampak vedno samo na enem računalniku naenkrat.
to sem izvedel, ko sem se trudil usposobiti AOEII preko deljene povezave in ni delal. po drugi strani pa naprimer Q3 dela brez problema.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Omrežja in internet
1793569588 (6417) c23po
»

ADSL + 3 rac v omrezju, kako ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
402494 (1965) klemen338
»

ADSL- dva kompa

432561 (1985) Gandalfar
»

Mrežni razdelilec

Oddelek: Kaj kupiti
214124 (3907) Tomi
»

dva racunalnika + mreza +oba dostop do interneta (kako?)

271720 (1387) leskovsekg

Več podobnih tem