Forum » Igre » Fallout 5
Fallout 5
matobeli ::
S tem sranjem pri ljudjeh zgolj ustvarjajo odpor.
Sploh pri igralcih Fallouta.
Hja, pa še glede na to da je Beth del Msoftiča, se lahko že skoraj pričakuje da bo F5 natovorjena z DEI navlako.
Smo pripravljeni tvegat DEI navlako. Sej trumtarjada je lahko kot en DLC.
Aja, sori, point lookout že obstaja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matobeli ()
TucoX ::
Ha, dobra.
Na kratki rok pa samo upam, da bo Outer Worlds 2 znosna glede te navlake glede na to, da MikroMehak tudi bdi nad to produkcijo. Bomo vsaj videli kam pes taco moli glede na trenutne razmere.
Na kratki rok pa samo upam, da bo Outer Worlds 2 znosna glede te navlake glede na to, da MikroMehak tudi bdi nad to produkcijo. Bomo vsaj videli kam pes taco moli glede na trenutne razmere.
Furbo ::
Jaz sem preigral zadevo in mi ni bilo jasno, čemu tak hype. Kot neka demo verzija pravega FRP.
Ko sem se enkrat spravil spet obrniti, pa sploh nisem vedel, kako se mi je dalo to preigrat. Obupno streljanje, slaba grafika..
Ko sem se enkrat spravil spet obrniti, pa sploh nisem vedel, kako se mi je dalo to preigrat. Obupno streljanje, slaba grafika..
i5-13600K, Noctua NH-D15, TUF Z790-F, 64GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX 5080 AORUS, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
matobeli ::
Zarad streljanja pa grafike pa res ne greš igrat rpgjev.
Vsebina je bila čist dobra. Ni bil ravno FNV ampak vredno preigrat.
Vsebina je bila čist dobra. Ni bil ravno FNV ampak vredno preigrat.
Ja če je 85% igre streljanje, se boš temu težko izognil.
oo7 ::
As desperate fans lament Fallout 5's no-show during the Fallout Day broadcast, Todd Howard himself promises Bethesda is "working on even more"
https://www.gamesradar.com/games/fallou...
Even more ? Upam, da ne delajo vzporedno še kakšno nadaljevanje F 76
Even more ? Upam, da ne delajo vzporedno še kakšno nadaljevanje F 76
Todd Howard says 'Fallout 5 will be existing in a world where the stories and events of the show happened or are happening'
https://www.pcgamer.com/games/fallout/t...
Los angeles ? Ali New Vegas v drugič ?
Zmajc ::
Todd Howard says 'Fallout 5 will be existing in a world where the stories and events of the show happened or are happening'
Huh .... torej ista relacija kot Fallout 1-2 ....
Huh .... torej ista relacija kot Fallout 1-2 ....
Ja če se ne motim se je prva sezona odvijala v LA druga pa se v New Vegasu.
Bethesda design director wants a Fallout 5 you could play for up to 600 hours because "that's the kind of games we make"
Če naredijo res zanimiv svet za raziskovati potem nimam nič proti.
Če naredijo res zanimiv svet za raziskovati potem nimam nič proti.
tikitoki ::
Glede na njihovo podpovprecno preteklo produkcijo, to pomeni kup proceduralnega sranja, ki se ga bos navelical, in igro opustil, ali pa zakljucil z grenkim priokusom.
Predsednik11 ::
Todd Howard knows there's "anxiety" about Fallout 5, admits "we do like to wait" but reassures fans "we never stopped developing Fallout"
TucoX ::
Zanimivo bo če bodo dodali podvodno bojevanje, kakšnega seaboba in zanimiva orožja in zanimiva bitja: mutated pistol shrimp
Gregor459 ::
Fallout 5 rumored setting New Orleans was originally discussed at New Vegas studio Obsidian, and veteran dev still believes "there's a lot of potential there" https://www.gamesradar.com/games/fallou...
Bethesda likely won't remaster New Vegas because it doesn't know how to, Chris Avellone says
https://www.destructoid.com/bethesda-li...
https://www.destructoid.com/bethesda-li...
Ja, Ted je bil kar ljubosumen da je New vegas požel toliko hvalnic. Na splošno pri Bethesdi smatrajo da se je Obsidian z njihovim delom nefer okoristil in sami sebi pripisujejo vse zasluge, med tem ko so 80% game assetov in ogromno supporta za igro naredili pri Bethesdi oni. To je tudi razlog da Bethesda več nikoli ne bo sodelovala z Obsidianom. Kljub večkratnim pitchem za New Vegas 2. Chris pa je pač salty pa pač dela kar dela, ker se še kar ne more sprijaznit, da so izgubili IP.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zmajc ()
Tistih 80% je bilo očitno delo, za katerega ne rabiš biti kaj dosti sposoben, seveda ne boš glavce obremenjeval s tistim.
Seveda bodo pa bučmani mislili, da so naredili vse.
Ampak več kot očitno Bethesda nima recepta za tisto pravo magijo v igrah.
Magic1 ::
Seveda ne more bethesda narest, če je pa Tod postal tam bog in batina. In očitno ni on nikoli bil čudežni deček za katerega se ima. Bil je zgolj vodilni, ki je sodeloval s primernimi ljudmi. On je dobil god kompleks, ostali so odšli.
To se najbolj vidi v primeru Expedition 33. Kjer bi lahko Guillaume Broche prav tako lahko pobral vse zasluge za uspeh. Pa so dali jasno vedet, da je bil to uspeh komplet ekipe, v kateri je bilo kar nekaj čudežnih glavc.
To se najbolj vidi v primeru Expedition 33. Kjer bi lahko Guillaume Broche prav tako lahko pobral vse zasluge za uspeh. Pa so dali jasno vedet, da je bil to uspeh komplet ekipe, v kateri je bilo kar nekaj čudežnih glavc.
Magic
Tod se meša v čisto vsak aspekt iger, zato tudi vse traja 100 let da naredijo. Ker se nič ne sme narediti brez da bi on to pregledal. Če svojemu kadru ne daš neke utvarjalne svobone je pač to rezultat.
Tistih 80% je bilo očitno delo, za katerega ne rabiš biti kaj dosti sposoben, seveda ne boš glavce obremenjeval s tistim.
+1
Ko igras dobre RPGje, vidis kaksno skrpucalo so bethesdine igre.
Magic1 ::
Ko talent odide, ne preostane drugega kot štancanje. Pač Tod nima talenta za večino stvari, kljub temu da misli da ima za vse. Sej verjetno se tolaži, da so drugi krivi in ne znajo njegovih genjalnih idej udejanit.
Magic
+1
Ko igras dobre RPGje, vidis kaksno skrpucalo so bethesdine igre.
Skyrim je čist hud rpg.
Ne ni. Skyrim je skropucalo ki je doživelo uspeh samo in izključno zaradi modov in sandboxa.
Zgodovina sprememb…
Ne vem jst pa orng uživam v Bethesda igrah.
Res, da so bugfest ampak vseen fun factor prevlada.
Fallout 3, Fallout 4, Skyrim vse tri so mi hude igre.
Fallout 76 in Starfield mi nista všeč.
Elder scorls online pa nisem igral.
Res, da so bugfest ampak vseen fun factor prevlada.
Fallout 3, Fallout 4, Skyrim vse tri so mi hude igre.
Fallout 76 in Starfield mi nista všeč.
Elder scorls online pa nisem igral.
DJ-DUST ::
Jaz sem še Starfield preigral po dolgem in počez, enako Fallout 76 in ESO. Samo v teh treh imam skupno čez 5k ur. Pač ti mora sest Bethesda stil, bugov sem pa v njihovih igrah videl še najmanj, čeprav krepko zmodano.
So pa obe ESO in FO76 totalno v greznici z monetizacijami, cene grejo pa samo navzgor, kljub akcijam. Pa zanimiva formula - za obe rabiš naročnino če hočeš "unlimited" inventory...
So pa obe ESO in FO76 totalno v greznici z monetizacijami, cene grejo pa samo navzgor, kljub akcijam. Pa zanimiva formula - za obe rabiš naročnino če hočeš "unlimited" inventory...
Jaz sem še Starfield preigral po dolgem in počez, enako Fallout 76 in ESO. Samo v teh treh imam skupno čez 5k ur. Pač ti mora sest Bethesda stil, bugov sem pa v njihovih igrah videl še najmanj, čeprav krepko zmodano.
So pa obe ESO in FO76 totalno v greznici z monetizacijami, cene grejo pa samo navzgor, kljub akcijam. Pa zanimiva formula - za obe rabiš naročnino če hočeš "unlimited" inventory...![]()
Starfield je dober nekaj časa potem pa se začnejo planeti ponavljat.
Fallout ima boljše vzdušje in več skrivnosti.
mtošev ::
DJ-DUST ::
Vsi možni questi, z vsemi frakcijami ending, vse različne univerze, potem je prišel še Shattered Space DLC, level nekaj čez 250, mislim da preko 10 NG+. Naredil sem si še povezave settlementov iz več osončij za cel periodni sistem elementov v eno bazo in potem dostavljal vsem mestom rudnine za kredite - te pa kuril na ladjah.
FPS combat mi je eden najboljših, zdaj so pa izdali še legendary crafting pa nov DLC ampak sem šel naprej, dost mam...
FPS combat mi je eden najboljših, zdaj so pa izdali še legendary crafting pa nov DLC ampak sem šel naprej, dost mam...
jaz bi F76 igral spet takoj samo 15€ na mesec za unlimited inventory ne mislim plačevat. Fuck that shit, res.
Predsednik11 je izjavil:
jaz bi F76 igral spet takoj samo 15EUR na mesec za unlimited inventory ne mislim plačevat. Fuck that shit, res.
15 eur na mesec a so čisto zmešani ?
Če ne plačuješ imaš probleme z invetorijem ali se, da tudi brez plačila igrati ?
Da se samo je ful annoying inventory managat skoz. Prav potrudili so se.
Zgodovina sprememb…
Pa tudi gameplay je beden, v bistvu ni nekega napredka, samo številke so vse večje.
todman74 ::
Predsednik11 je izjavil:
jaz bi F76 igral spet takoj samo 15EUR na mesec za unlimited inventory ne mislim plačevat. Fuck that shit, res.
15 eur na mesec a so čisto zmešani ?
Če ne plačuješ imaš probleme z invetorijem ali se, da tudi brez plačila igrati ?
Da se samo je ful annoying inventory managat skoz. Prav potrudili so se.![]()
No mene ne moti preveč, sem se pač navadil, da ne pobiram vse krame, ki "leži" naokoli. Za to pa res ne mislim plačevat.
Jih pa očitno ni tako malo, ki plačujejo, bi rekel takole po občutku vsaj 30 procentov.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Starfield (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Igre | 308569 (1781) | oo7 |
| » | Fallout 4 (strani: 1 2 3 4 … 60 61 62 63 )Oddelek: Igre | 674912 (62310) | Zmajc |
| » | Fallout New Vegas 2Oddelek: Igre | 4400 (934) | matobeli |
| » | Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 94031 (18788) | todman74 |