Forum » Loža » Vlak vrata se niso odprla?!?!?
Vlak vrata se niso odprla?!?!?
winko123 ::
Ali se je že komu kdaj naredilo, da se mu na postaji na vlaku , ko je želel iztopiti iz vlaka vrata nikakor niso odprla. Bil je pa novejši vlak ki ima na tipko, pač zeleno se prižge, ko se vrata lahko odprejo. In se na nobenih levih in desnih ni prižgalo, bil sem pa sam v vagonu. Se je to že komu kdaj naredilo????
Lp
Lp
loucast ::
Ja, za silvestrovo par let nazaj, ko smo se furali z Gomulko oz. podobnem reliktam. Na postaji se je ustavil, lučke se niso prižgale, vlak je pa peljal naprej. Ko smo to povedali sprevodniku je bil pa ignorantski odgovor v smislu "kaj takega pa že ni možno, ste že mogu pozabt tipko pritisnit".
SuperVeloce ::
Pri nas ni kazni za zlorabo zasilne zavore? Ker če ti sprevodni prbije "to pa že ni možno", ko mu omeniš, da jih sistem heca, potem te bo z veseljem prijavil, da si olajša jezo.
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C
Er333 ::
Ali se je že komu kdaj naredilo, da se mu na postaji na vlaku , ko je želel iztopiti iz vlaka vrata nikakor niso odprla. Bil je pa novejši vlak ki ima na tipko, pač zeleno se prižge, ko se vrata lahko odprejo. In se na nobenih levih in desnih ni prižgalo, bil sem pa sam v vagonu. Se je to že komu kdaj naredilo????
Lp
Se mi je že zgodilo. Ponavadi potem čez vrata nalepijo opozorilo, da so vrata v okvari, dokler ne popravijo. Verjetno je ravno na sveže crknilo in še niso vedeli za to.
Na tastarih vlakih z lahkoto odpreš zasilna vrata, samo potegneš ročico, ki je nad vrati. Seveda, če nima plombe. Drugače jo pa pač pretrgaš. Jebiga, a boš ti imel dodatne stroške, ker boš zamudil svojo postajo zaradi njihove napake?
Ko sem se vozil v šolo na jesenice, so jih pozimi čefurji redno odpirali med vožnjo, da so ven z vlaka metali petarde.
noraguta ::
Na starih vratih si odrnk butnu vrata pa je hiravlika tolk spustila, da si jih lahko odprl in zlezel ven.(vem ker smo "srfal" čez tunele pa mostove).
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Phantomeye ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SŽ omogočil nakup vozovnic po spletu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13352 (11049) | aborko |
» | Uganka (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15065 (13568) | Okapi |
» | Bi ustavili vlak? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9210 (7096) | i386 |
» | Sedeti v smer vožnje ali proti? Kaj je bolje?Oddelek: Loža | 3041 (1655) | snela |
» | slovenske železnice - nesposobneži (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13077 (10132) | Karaya 52 |