» »

Slo music...

Slo music...

BigWhale ::

> No pametni, zdej mi pa še povej kolk folka posluša Predina?

Glih tolk, da je njegov MP3 CD razprodan v vecini trgovin... Predin je kar se pesmi tice nekaj najboljsega pri nas... Si kdaj poslusal njegova besedila? Najbrz ne...

> Tinkara pa tud ni ne vem kaka pevka za na tuje lestvice!!! LOL

Si ti prebral tisto kar sem jaz napisal o slovenskih izvajalcih in tujih lestvicah? ... Se mi je zdelo da ne...

> Kar se pa tiče glede Rebeke, če so ti všeč ženske k so "kao" lepe z 5kg pudra na
> faci... Pa še tko grdo se drži... Mislem - out. Če bi bla tooolk lepa bi bla na miss
> sveta izboru mal na boljšem mestu [>:D] LOL Whale kr neki klobasaš... resno [:)]

Se enkrat preberi moj post... Ker ga nisi dojel...

> Narodnozabavne skupine sem pa izločil zato, ker so to naša narodna muska, ki je ne
> moreš dajat na svetovne "pop" lestvice! DDDDD A bosanci tud dajejo narodnjake na

Naso 'narodno' muziko je potemtakem 'izumil' Avsenik (oz oba brata) v 50ih letih prejsnjega stoletja... Toliko o narodni muziki...

> Whale... wake up!

Najprej preberi moj post in ga poskusi dojet, ker ga ocitno nisi...

Trdis, da je slovenska muzika brez vezna in da nimamo nobenega avtorja, ki bi kaj znal... To je bedarija...

PS: Da tole ni v Umetnosti je najbrz povsem razumljivo... Pa tudi izven evrovizije je ze... :P

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TOP 100 najslabših pesmi (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
6318096 (10017) Nikec3

Rasizem okoli nas (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7615995 (5861) Zero0ne
»

Audiofilstvo izumira?

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
345666 (4445) Stepni Volk
»

Number 1 v Sloveniji! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
585830 (4574) jype
»

A bo Karmen peta nocoj? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1119899 (7644) Vlady

Več podobnih tem