Forum » Zvok in slika » bs player in podnapisi
bs player in podnapisi
jos69 ::
Uporabljam BS player zadnje čase pa me je začelo motiti,ker imam podnapise na tistem delu ko je film jaz bi jih pa imel raje v tistem črnem delu pod filmom(upam da sem razumljivo opisal ).Poskušal sem že sam v nastavitvah pa mi jih ni ratalo spustih nižje.
Vesoljc ::
desni klik, subtitles-> subtitles position -> select...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
vesoljc : saj to sem že sam poskusil in ga ne spravim nižje kot do nekaj cm nad črnim robom
Vesoljc ::
čudno... meni dela
med predvajanjem (verjetno fullscreen) imaš isto resolucijo kot desktop?
med predvajanjem (verjetno fullscreen) imaš isto resolucijo kot desktop?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Imam verzijo 0.86 build 493.Samo mislim da ni fora v verziji BS playerja ,ker mi je prej vse v redu delalo.Mogoče sem sam kaj pomotoma spremenil v nastavitvah...
maro ::
v options->preferences/subtitles
imaš možnost draw subtitles to overlay surface - to ne sme biti obkljukano
imaš možnost draw subtitles to overlay surface - to ne sme biti obkljukano
Zgodovina sprememb…
- spremenil: maro ()
maro ::
če si že vse nastavitve za podnapise sprobal, bo najbolje, da odinštaliraš BSplayer, zbrišeš vse fajle in ga ponovno instaliraš, če bo kaj bolje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | podnapisi.net (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 35824 (4153) | donvito |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26378 (13713) | podtalje |
» | slika na TV je filma pa neOddelek: Zvok in slika | 4476 (3115) | TBit |
» | Podnapisi. A zna kdo to zadevo rešit?Oddelek: Zvok in slika | 2386 (1970) | Anazor |
» | Prikazovanje podnapisov za DivxOddelek: Zvok in slika | 1092 (952) | Tiger |