Forum » Pomoč in nasveti » DVD hitrost
DVD hitrost
Blisk ::
Zanima me kaj je treba narest, da mi bo DVD pekač peku na 4x hitrost.
Ker sedaj mi izpiše, da ne more pisati na 4x, ampak sam 2x, ker je hitrost branja podatkov iz diska prepočasna.
Disk je maxtor 60Gb 7200.
Povezavana sta pa DVD pekač in cdrom na 1 vodilu.
Na drugem vodilu, pa disk in DVD player.
Ker sedaj mi izpiše, da ne more pisati na 4x, ampak sam 2x, ker je hitrost branja podatkov iz diska prepočasna.
Disk je maxtor 60Gb 7200.
Povezavana sta pa DVD pekač in cdrom na 1 vodilu.
Na drugem vodilu, pa disk in DVD player.
krneki ::
Če nimaš uklučenega DMA za pekač, potem nebi smelo biti ovir oz. poglej če ti ful kur procesor medtem k pečeš 2x
krneki ::
Morš met DMA ukloplen, ker men že pr 2x pečenju obremenjuje proc za 70% (TB 2200+) tako da 4x pečenje pod PIO ne gre (ubistvu sploh nevem zakaj bi kdo peku pod PIO).
Če si že prej mel DMA uklučen pol res nevem kaj nej bi blo, ker tisti 60GB maxtor bi moral za šalo izplunt 5.5MB/s za tistih 15 min. Kolk pa kej pokaže test branja z diska v neru? Še eno smešno vprašanje...pa ti uporabljaš 4x DVD medije?
Če si že prej mel DMA uklučen pol res nevem kaj nej bi blo, ker tisti 60GB maxtor bi moral za šalo izplunt 5.5MB/s za tistih 15 min. Kolk pa kej pokaže test branja z diska v neru? Še eno smešno vprašanje...pa ti uporabljaš 4x DVD medije?
hruske ::
Kak?ne datoteke pa snemas? a veliko majhnih ali par velikih? Ker ?e veliko majhnih, potem bi bilo mozno, da so razprsene po disku pa jih disk dolgo isce.
Mogo?e bi mogu disk defragmentirat.
Mogo?e bi mogu disk defragmentirat.
datoteke so po 500 MB in so na disku e eni mapi, DMA je že bil ukloplen, pa kljub temu ne peče nad 2,4 X, maximum je pa 4x.
AHA, plošček, ja plošček je 2-4x.
Ampak zapisuje mi na 2x.
Izpiše, da ne more brati iz trdega diska z dovolj veliko hitrostjo, da bi peku na 4x.
Ampak zapisuje mi na 2x.
Izpiše, da ne more brati iz trdega diska z dovolj veliko hitrostjo, da bi peku na 4x.
TheHijacker ::
Poskusi drug program. Sam uporabljam RecordNow MAX. Pozabavaj se tudi s IDE kabli.
http://www.google.si
kabli naj ne bi bli problem.
Edin, če vežem DVD na isti kabel kot je disk, ampak mislim, da s tem ne bi izboljšal zadevo, pač pa poslabšal.
Edin, če vežem DVD na isti kabel kot je disk, ampak mislim, da s tem ne bi izboljšal zadevo, pač pa poslabšal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103589 (28098) | nuclear |
» | NEC ND-3540A problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2405 (1696) | dean444 |
» | Liteon DVD-R kaj prida? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 21588 (13104) | svejk |
» | Katere DVD-R(W) medije????????Oddelek: Kaj kupiti | 1383 (1120) | Caligula |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10174 (6498) | jastreb |