Forum » Pomoč in nasveti » Je kriva mama plata ali kaj drugega?
Je kriva mama plata ali kaj drugega?
smotka ::
hojla,
mam ene dva problemčka, pa me zanima kaj je krivo?
1. ko vklopm kompjuter se mi ucas noce przgat: vse lucke gorijo in se nic ne nardi
2. ko vklopm kompjuter se ucas noce bootat: niti s cd-ja ne, čeprov je primarn
3. ne zazna mi przgane tipkovnce: USB port v biosu je enabeld: ucas pomaca, če potegnem ven iz vticnce in ponovno vtaknem
4. ko se kompjuter zazene, se mi na namizju ful dolg cajta ne prikazejo bliznce, tacas se tud ne da nic delat.
aja se o kompu:
mama plata gygabite
grafiak radeon 9000
operacijski: XP
komp je še u garanciji in če ni softver, moram zatežit na servisu?
pa pa in hvala
mam ene dva problemčka, pa me zanima kaj je krivo?
1. ko vklopm kompjuter se mi ucas noce przgat: vse lucke gorijo in se nic ne nardi
2. ko vklopm kompjuter se ucas noce bootat: niti s cd-ja ne, čeprov je primarn
3. ne zazna mi przgane tipkovnce: USB port v biosu je enabeld: ucas pomaca, če potegnem ven iz vticnce in ponovno vtaknem
4. ko se kompjuter zazene, se mi na namizju ful dolg cajta ne prikazejo bliznce, tacas se tud ne da nic delat.
aja se o kompu:
mama plata gygabite
grafiak radeon 9000
operacijski: XP
komp je še u garanciji in če ni softver, moram zatežit na servisu?
pa pa in hvala
- spremenil: V-i-p ()
damjanmi ::
Lahko, bi bil napajalnik (kaksen skurjen kondenzator). Kok W napajalnik mas? Za bliznjice ne vem...kok mas ram-a kaksen procesor, koliko procesov se ti zazene naenkrat, kaksni procesi se ti zazenejo??
LP
P.S.
LP
P.S.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nekaj je očitno crkniloOddelek: Pomoč in nasveti | 1223 (698) | YdoIPonU |
» | Računalnik se kar naenkrat ne zažene več, ni slike, lucka na ekranu utripa - pomoc!Oddelek: Pomoč in nasveti | 10227 (8010) | Tac20 |
» | Modri ekran in slaba odzivnost - mogoče pomnilnik?Oddelek: Strojna oprema | 1170 (1086) | polde66 |
» | dlink di-604 problemOddelek: Omrežja in internet | 853 (803) | YdoIPonU |
» | Kako iz 250W napajalnika...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1388 (1138) | Opkow |