Forum » Pomoč in nasveti » How To Do this...Upgrade BIOS ? HELP !!!
How To Do this...Upgrade BIOS ? HELP !!!
KoKoLiNo ::
Allora..problem...kako najbol varno upgrejdat BIOS ?
Se da original BIOS shranit in ga nato ponovno inštalirat ?
Kaj se zgodi če BIOS-a ne uspe inštalirat ? Gre Matična hudiču v r_t ?
Ali je v takem slučaju kakšna možna rešitev ?
Se da original BIOS shranit in ga nato ponovno inštalirat ?
Kaj se zgodi če BIOS-a ne uspe inštalirat ? Gre Matična hudiču v r_t ?
Ali je v takem slučaju kakšna možna rešitev ?
frenk ::
če maš matišno pri kateri je bios možno odstraniti ga lahko ob nepravilnem programiranju ponovno sprogramiraš v programatorju, če pa maš bios gor pricinjen pa skorej da ni pomoči(nič ni nemogoče)...matične tko pomoje ne morš uničt...ti pač tko nared kokr ti piše
p.s.:kero plato pa maš...da se tud kupt bios savior kit sam se mi zdi da ni potrebno
p.s.:kero plato pa maš...da se tud kupt bios savior kit sam se mi zdi da ni potrebno
Hypno ::
Ne vem zakaj je treba komplicirat
Naložiš sistem z boot diskete brez nepotrebnih gonilnikov, ponavadi sam zaženeš programček za BIOS update za svojo plato, vpraša te če shrani star BIOS, shraniš na disketo starga, naloži novga in . Če gre kaj narobe pač nazaj naložiš star BIOS.
Naložiš sistem z boot diskete brez nepotrebnih gonilnikov, ponavadi sam zaženeš programček za BIOS update za svojo plato, vpraša te če shrani star BIOS, shraniš na disketo starga, naloži novga in . Če gre kaj narobe pač nazaj naložiš star BIOS.
Great are mysteries of the mind ...
ToniT ::
Če pa ti vmes zmanjka elektrike, pa greš na servis ali pa vržeš ploščo stran oz. narediš, kot je napisal frenk.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UEFI - kako ponovno namestiti windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 10798 (8312) | krepki |
» | Nakljucno resetiranje racunalnika (asus p45, hd 4870...)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2158 (1313) | Mordecai |
» | flash biosOddelek: Pomoč in nasveti | 1393 (1304) | pierlo |
» | Navijanje in ga k8nf 9 ultra...?Oddelek: Navijanje | 1711 (1217) | Pyr0Beast |
» | OC-anje ABIT KT-7A: <b>Update</b>Oddelek: Navijanje | 1328 (1022) | morphling1 |