Forum » Šola » Državna štipendija
Državna štipendija
koliso29 ::
Ali ti lahko kar pod dohodek štejejo štipendijo iz prejšnjega leta in pomnožijo x12. Zaradi tega sem sedaj za 0,5% prišel v višji razred.....
NotSpecial ::
Ali ti lahko kar pod dohodek štejejo štipendijo iz prejšnjega leta in pomnožijo x12. Zaradi tega sem sedaj za 0,5% prišel v višji razred.....
Kdo ve kaj je dohodek OD?
V dohodek, ki se upošteva pri ugotavljanju materialnega položaja sodi tudi državna štipendija. Odg. na tvoje vpr.: Ja, ti lahko.
OD = osebni dohodek.
koliso29 ::
Pri ugotavljanju upravičenosti do otroškega dodatka, znižanega plačila vrtca in državne štipendije se upoštevajo dohodki, prejeti v preteklem koledarskem letu pred vložitvijo vloge, na podlagi odločbe o odmeri dohodnine, razen preživnine (nadomestila preživnine), otroškega dodatka, denarne socialne pomoči, varstvenega dodatka in državne štipendije, ki se vedno upoštevajo v višini, kakršna velja ali bo veljala z začetkom priznanja pravice.
NotSpecial ::
Jp, v bistvu gre za tekoče dohodke, ki se na letni ravni preračunajo tako, da se tekoči mesečni dohodek pomnoži z 12 in preračuna na raven preteklega leta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Štipendija (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Šola | 496234 (9976) | MIHAc27 |
» | Študenstki dom potrebuje info o dohodkih?Oddelek: Loža | 2917 (2025) | FormerUser |
» | Prenos denarja iz hčerke na mati - bo kaj obdavčeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13266 (10710) | Utk |
» | A je res štipendija samo do decembra?Oddelek: Loža | 2684 (1950) | St235 |
» | Koliko lahko zaslužim preko ŠS, da mi ne zmanjšajo štipendije?Oddelek: Loža | 3102 (2647) | St235 |