Forum » Pomoč in nasveti » Printanje daljsih PDF datotek
Printanje daljsih PDF datotek
blackfly666b ::
Torej imam PDF datoteko, dolga je ~900 strani.
Kliknem "Print odd pages" ... sprinta mi naslovno stran (kul), natisne mi prvo stran kazala (kul), nato pa iz tiskalnika prihajajo samo se strani z vodoravno crto na sredini.
Ce poskusim ponovno natisniti dokument, se vaja ponovi; prvi 2 strani sta v redu, nato pa zacne zadeva pluvati vodoravne crte.
Kaj mi je storiti? Imam Lexmark Z33, druge knjige (txt,pdf,doc) mi printa normalno.
Kliknem "Print odd pages" ... sprinta mi naslovno stran (kul), natisne mi prvo stran kazala (kul), nato pa iz tiskalnika prihajajo samo se strani z vodoravno crto na sredini.
Ce poskusim ponovno natisniti dokument, se vaja ponovi; prvi 2 strani sta v redu, nato pa zacne zadeva pluvati vodoravne crte.
Kaj mi je storiti? Imam Lexmark Z33, druge knjige (txt,pdf,doc) mi printa normalno.
Highlag ::
Ja če bi rekel, da imaš laserski tiskalnik bi ti rekel, da laserju zmanjka spomina, tako pa bo bolj težko.
Koliko pa imaš prostora na C disku?
Od dolgih PDF datotek nastanejo tudi ogromni spool filetki, ki znajo biti nepopolni če na disku zmanjka prostora.
Drugače pa poizkusi printati pač po dva lista najprej 1,2 potem 3,4 ..... tja do 900
Koliko pa imaš prostora na C disku?
Od dolgih PDF datotek nastanejo tudi ogromni spool filetki, ki znajo biti nepopolni če na disku zmanjka prostora.
Drugače pa poizkusi printati pač po dva lista najprej 1,2 potem 3,4 ..... tja do 900
sash ::
Ali pa zadevo z Acorbatom razdeli v več manjših delov in jih nato printaj del po del
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Kako pa bi razdelil zadevo z Acrobatom na vec manjsih delov?
Aja na C:\ imam 120MB prostega ,-), tako da to je najbrz to.
Aja na C:\ imam 120MB prostega ,-), tako da to je najbrz to.
Sem pogruntal, zadeva deluje, bom sprintal zadevo po 100 strani naenkrat.
Hvala in LP
Hvala in LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3d tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Kaj kupiti | 382421 (170) | klinker |
» | Epsonov tiskalnik zavrže 20 odstotkov črnila (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 38161 (28809) | Tomi |
» | Excel printanje PDF datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 1317 (997) | JankoK |
» | Razdeljevanje lokelnega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1312 (1115) | rikta33 |
» | Epson preganja proizvajalce kompatibilnih kartuš (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 7754 (6541) | CaqKa |