Forum » Pomoč in nasveti » problem z zvokom računalnika
problem z zvokom računalnika
Gamer670 ::
pozdravljeni imam en problem. Pač prvo sm priklopil slušalke na računalnik je normalno igralo... na slušalkih in za mešalno mizko (kontroler) ko sem jo priklopil preko USB. Vse normano igralo zdej mi pa kr hoče neki razdelit da muske sploh ne morem poslušati na slušalkah ali mešalni konzoli (kontrolerju)... mi kr na računalniku predvaja, muziko lahko samo poslušam na računalniku?
in ko prklopim kontroler mi se pokaže eno okno tako za slušalke, tega mi prej ni delalo kaj lahko naredim da bo delalo vse normalno ??
hvala vam za pomoč
in ko prklopim kontroler mi se pokaže eno okno tako za slušalke, tega mi prej ni delalo kaj lahko naredim da bo delalo vse normalno ??
hvala vam za pomoč
MacGyver141 ::
Sem naredil kar si rekel ampak mi samo odpre glej sliko:
ko pa izklopim slušalke pa nardi to
ampak noče predvajat kakršno koli napravo prklopim noče... igrati igra samo na prenosnem računalniku (zvočnikih)
ko pa izklopim slušalke pa nardi to
ampak noče predvajat kakršno koli napravo prklopim noče... igrati igra samo na prenosnem računalniku (zvočnikih)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gamer670 ()
MacGyver141 ::
ne ni ja mogoče pa je ko priklopim mešalko kako bi lahko to rešil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gamer670 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Hitrost vašega trdega diska, SSD-ja, ... (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Strojna oprema | 602057 (59457) | hariscorale |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 220666 (48985) | nergac |
» | Kako usposobiti mikrofon na slušalkahOddelek: Pomoč in nasveti | 1787 (1499) | solatko |
» | Igre ki ste jih igrali v otroštvu [Nostalgia] (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 29841 (25558) | Maximus |
» | Avtomatika za sončni kolektor (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 11249 (7413) | FX6300B |